Yamox.comBeta
Product search  
Fashionisland se Product Catalog SEK Productcatalog
Rikki jacka Tiger of Sweden
Skinnjacka från Tiger of Sweden. Tunt och följsamt material. Jackan har två fickor framtill med dragkedja, ficka på vänster ärm och dragkedja vid ärmslut för att reglera öppningen.                        
4999 SEK
Manufacturer: Tiger of Sweden
Nedvin kostym Tiger of Sweden
Kostym från Tiger of Sweden tillverkad av den finaste merinoullen. En modern kostym med tvåknäppt kavaj, slimmade slag och tre fickor med lock. Kavajen har tre innerfickor. Byxorna har smala ben och fyra fickor.          
4995 SEK
Manufacturer: Tiger of Sweden
Nedvin kostym Tiger of Sweden
Kostym från Tiger of Sweden. En modern slimmad kostym med tvåknäppt kavaj, slimmade slag och tre fickor med lock. Kavajen har tre innerfickor. Byxorna har smala ben och fyra fickor.  
4995 SEK
Manufacturer: Tiger of Sweden
Product Manufacturer Price
King svart skinnjacka Jofama
Skinnjacka designad av King i samarbete med Jofama.¬†Denna skinnjacka lanseras i januari 2014 i starkt limiterad upplaga. F√∂r att vara s√§ker p√• att inte bli utan h√∂stens snyggaste skinnjacka ‚Äď f√∂rhandsboka ditt exemplar nu!¬†Du g√∂r det enkelt genom att l√§gga jackan i √∂nskad storlek i shopp ...
King for Jofama 4995 SEK
Harold marinblå dunjacka Morris
Dunjacka från Morris. En rejäl vinterjacka med huva, fyra fick fram, dold dragkedja samt detaljer i manchester och läder.     
Morris 4495 SEK
Staffan skinnjacka Resteröds
Skinnjacka från Resteröds. En klassisk mc-jacka med två fickor, förstärkning på armbågarna och dragkedjor på ärmar för att reglera öppningen. Jackan har två innerfickor som stängs med knapp. Detta är jackan för det som vill sticka ut från mängden.                
Rester√∂ds 4299 SEK
Staffan skinnjacka Resteröds
Skinnjacka från Resteröds. En klassisk mc-jacka med två fickor, förstärkning på armbågarna och dragkedjor på ärmar för att reglera öppningen. Skinnajackan har två innerfickor som stängs med knapp.                
Rester√∂ds 4299 SEK
Vilhelm jacka Resteröds
Modellen är 182cm/70kg och bär storlek M     
Rester√∂ds 4299 SEK
Norden kostym Tiger of Sweden
Kostym från Tiger of Sweden med semi-slim passform. Kostymen är vidare än deras kostym som heter Nedvin. Kavajen har smala slag, två fickor med lock och lite cut-away under knäppningen. Byxorna har normal midja, raka ben och fyra fickor.              
Tiger of Sweden 4295 SEK
Dylan blå kostym Pour
Kostym från Pour. Tvåknäppt kavaj med fickor med lock, bröstficka och dubbel slits. Kostymen har en härlig glans i materialet vilket får det ätt stå ut i mängden.            
Pour 4295 SEK
Dylan svart kostym Pour
Kostym från Pour. Tvåknäppt kavaj, dubbel slits bak, fickor fram med lock samt tre innerfickor. Kostymen har en härlig glans i materialet.                  
Pour 4295 SEK
Norden kostym Tiger of Sweden
Kostym från Tiger of Sweden med semi-slim passform. Kosymen är något vidare än deras modell Nedvin. Kavajen har smala slag, två fickor med lock och lite cut-away under knäppningen. Byxorna har normal midja, raka ben och fyra fickor.                   
Tiger of Sweden 4295 SEK
Nedvin kostym Tiger of Sweden
Kostym från Tiger of Sweden. En modern slimmad kostym med tvåknäppt kavaj, slimmade slag och tre fickor med lock. Kavajen har tre innerfickor. Byxorna har smala ben och fyra fickor.   
Tiger of Sweden 4295 SEK
Askell röd blazer Hugo Boss
Blazer från Hugo Boss. En blazer i sammet som slår nästan allt. Tvåknäppt med svarta detaljer på slagen, fickor samt bröstficka. Enkelt sprund baktill. Kavajen har även två innerfickor med knäppning och en mobilficka.
Hugo Boss 4290 SEK
Eddie black skinnjacka Jofama
Skinnjacka från Jofama. En klassisk biker-modell med tydliga dragkedjor och mycket detaljer. Jackan har rött foder som passar perfekt till det svarta lädret. Om man ska en skinnjacka är det denna.             
Jofama 3995 SEK
Alnor brun jacka Wolsey
Jacka från Wolsey. En varm fodraf jacka med pälskrage. Jackan har mudd vi ärmslut och nederkant, dold dragkedja samt tre innerfickor.   
Wolsey 3995 SEK
Corso marinblå jacka Snoot
Jacka från Snoot. Jackan har dold dragkedja framtill, fyra fickor, en innerficka och axelklaffar. Jackan har inrullad luva i kragen och logga på vänster arm. 
Snoot 3995 SEK
Corso svart jacka Snoot
Jacka från Snoot. Jackan har dold stängning med dragkedja framtill, fyra fickor, en innerficka och axelklaffar. Jackan har inrullad luva i kragen och logga på vänster arm.
Snoot 3995 SEK
M. Tom Cool Wool svart kostym Filippa K
Kostym från Filippa K. Tvåknäppt kavaj med dubbel slits, fickor fram med lock samt innerfickor. Kostymen har en smal passform och är en bra baskostym att ha i garderoben.     
Filippa K 3895 SEK
R. Plaid 3/2 Roll blazer Gant Rugger
Blazer från Gant Rugger. En treknäppt blazer med utanpåliggande fickor med två sprund baktill. En perfekt blazer som funkar till t-shirt och jeans.  
Gant Rugger 3890 SEK
Barnar svart jacka Hugo Boss
Jacka från Hugo Boss. Jackan har huva, dold dragkedja och fyra fickor framtill. Dragsko i midjan för att reglera passformen, subtila läderdetaljer samt Hugo-logga nedanför vänsterfickan. Jackan har även två innerfickor med dragkedja. 
Hugo Boss 3843 SEK
Ruben blazer Tiger of Sweden
Modellen 182cm/70kg bär storlek 48.
Tiger of Sweden 3499 SEK
Barton jacka Ljung
Jacka från Ljung med mängder av silverdetaljer. Har massor av ficklösningar, avtagbar huva och dragsko i midjan. den höga kragen är perfekt när det är blåsigt och kallt.          
Ljung 3495 SEK
King svart mockajacka Jofama
Svart mockajacka designad av King i samarbete med Jofama.  Denna mockajacka lanseras i januari 2014 i starkt limiterad upplaga. Förhandsboka ditt exemplar nu!  Du gör det enkelt genom att lägga jackan i önskad storlek i shoppingbagen. Och därefter i kassan fylla i dina leveransuppgifter och ...
King for Jofama 3495 SEK
King brun mockajacka Jofama
Brun mockajacka designad av King i samarbete med Jofama. Denna mockajacka lanseras i januari 2014 i starkt limiterad upplaga. Förhandsboka ditt exemplar nu!  Du gör det enkelt genom att lägga jackan i önskad storlek i shoppingbagen. Och därefter i kassan fylla i dina leveransuppgifter och vä ...
King for Jofama 3495 SEK
King marinblå mockajacka Jofama
Marinblå mockajacka designad av King i samarbete med Jofama. Denna mockajacka lanseras i januari 2014 i starkt limiterad upplaga. Förhandsboka ditt exemplar nu! Du gör det smidigt genom att lägga jackan i din önskade storlek i shoppingbagen. Och därefter i kassan fylla i dina leveransuppgifte ...
King for Jofama 3495 SEK
Alister Club blazer Morris
Blazer från Morris. En klassisk klubblazer där det handlar om detaljerna. Modellen är tvåknäppt och har Morris heritage emblem på bröstet. Fodret är rött med en grön färg runt fickorna. Detaljerna som sagt.    
Morris 3495 SEK
Jeff svart skinnjacka Jofama
Skinnjacka från Jofama. Jackan har avtagbar innerkrage, metalzippers och detaljsömmar på axlarna.             
Jofama 3495 SEK
Jeff petrol skinnjacka Jofama
Skinnjacka från Jofama i biker-stuk med avtagbar innerkrage, metalzippers samt detaljsömmar på axlarna.             
Jofama 3495 SEK
Albert jacka Ljung
Lång jacka från svenska Ljung. Denna unika jacka har avtagbar huva och mängder med fickor på utsidan med tejpade dragkedjor, trippla innerfickor med dragkedjor, dragsko i midjan för att anpassa bredden på jackan och mobilficka. Allt man behöver i en jacka och litet till med andra ord. Ett sä ...
Ljung 3495 SEK
Morris svart duffel Gloverall
Duffel från Gloverall. En klassisk duffel av högsta kvalitet. Duffeln har två utanpåliggande fickor, en innerficka samt knäppning vid ärmslut för att reglera öppningen.     
Gloverall 3490 SEK
Mens Mid Length Duffle Jacket Gloverall
Duffeljacka från Gloverall. Modern och kortare modell som stängs med fyra duffelknappar. Jackan har två fickor framtill och en innerficka. Innerfoder i rutigt kontrasttyg.    Tillverkad i England.          
Gloverall 3290 SEK
Moric svart rock Hugo Boss
Rock från Hugo Boss. En stilren rock för den modemedvetna mannen. Rocken är dubbelknäppt, har bälte vid midjan, två fickor framtill, perfekt passform samt subtila röda detaljer. Ett av höstens snyggaste plagg.            
Hugo Boss 3147 SEK
Mowston blå rock Hugo Boss
Rock från Hugo Boss. En sober rock med subtila detaljer. Rocken har dold knäppning, två fickor med lock samt röd söm under kragen.              
Hugo Boss 3147 SEK
Maluks svart jacka Hugo Boss
Jacka från Hugo Boss med stilren design, huva, två fickor fram samt subtila röda detaljer på insidan.               
Hugo Boss 3147 SEK
Dempsey brun rock Tiger of Sweden
Rock från Tiger of Sweden. En gedigen rock med tre knappar, två fickor med lock samt bröstficka.         
Tiger of Sweden 3147 SEK
Fitz Roy 2L MPK CV jacka Dolomite
Dunjacka från Dolomite med fyra stora fickor framtill, dragsko för att reglera bredd samt avtagbar päls på huvan. Jackan har innerficka och emblem på båda ärmar.          
Dolomite 3147 SEK
John brun väska Sandqvist
Exklusiv weekendbag från Sandqvist på 30 liter i 100% vegetabiliskt garvat läder av högsta kvalitet. Väskan stängs med dragkedja och har en yttre och inre ficka. Axelrem medföljer. 
Sandqvist 2995 SEK
John svart weekendbag Sandqvist
Exklusiv weekendbag från Sandqvist på 30 liter i 100% vegetabiliskt garvat läder av högsta kvalitet. Väskan försluts med dragkedja och har en yttre och inre ficka. Axelrem medföljer. 
Sandqvist 2995 SEK
Vision svart jacka Army of Me
Jacka från Army of Me. En unik skapelse med innovativ design. Jackan har två fickor fram, en innerficka samt stor krage som värmer.    
Army of Me 2797 SEK
Delcort jacka Tiger of Sweden
Rock från Tiger of Sweden med hög krage och bälte i midjan. Två fickor framtill och två innerfickor.           
Tiger of Sweden 2797 SEK
Fall Canvas Unconstructed blazer Gant Rugger
Blazer från Gant Rugger. Två unapåliggande fickor med lock, ett sprund baktill samt knäppning som går att öppna visd ärmslut vilket tyder på hög kvalitet.               
Gant Rugger 2797 SEK
Alexander svart rock Ljung
Rock från Ljung. En stilren dubbelknäppt rock med pälskrage som går att ta av. Rocken har två fickor fram samt dubbla innerfickor. Om du känner att din höstgarderob behöver ett riktigt lyft är detta rocken för dig.           
Ljung 2797 SEK
Jamie brun skinnjacka Jofama
Skinnjacka från Jofama i mjukt brunt läder. Jackan har mängder med snygga detaljer samt pälskrage som går att ta av.            
Jofama 2797 SEK
Emir brun väska Tiger of Sweden
Väska från Tiger of Sweden. Tillverkad i äkta Ponzaskinn från Italien och är den ultimata arbetsväskan. Smidig dataväska för 13" och 15" och tillbehör samt ett mindre fack på utsidan. Axelrem medföljer. En man behöver en snygg väska för sina ägodelar. Förvara dina saker på bästa sà ...
Tiger of Sweden 2795 SEK
Sort of Black klocka Chrono Triwa
Klocka från Triwa. Sort of Black är framtagen av Triwa i samarbete med designern Rasmus Storm. Klockan är en hyllning till färgen svart och attityden färgen står för och har subtila detaljer i guld. Klockan levereras i exklusiv box. 
Triwa 2795 SEK
Emir svart väska Tiger of Sweden
Väska från Tiger of Sweden. Tillverkad i äkta Ponzaskinn från Italien och är den ultimata arbetsväskan. Det finns gott om plats i det större facket för dator och tillbehör samt ett mindre fack på utsidan. En man behöver en snygg väska för sina ägodelar. Förvara dina saker på bästa s ...
Tiger of Sweden 2795 SEK
M. Rick Shetland blazer Filippa K
Blazer från Filippa K. En tvåknäppt blazer i lite grövre matrial. Blazern har två sprund batill samt tydliga detaljsömmar.        
Filippa K 2795 SEK
Camouflage skepparkavaj Scalpers
Årets snyggaste skepparkavaj från Scalpers. Stå ut från mängden i denna unika skapelse från de spanska varumärket Scalpers. En modern skepparkavaj med två fickor fram, breda slag samt detaljer under kragen. Jackan har en innerficka.     
Scalpers 2795 SEK
M. Rick Cool Wool mörkgrå kavaj Filippa K
Kavaj från Filippa K. Tvåknäppt blazer med smala moderna slag. Två fickor med lock samt biljettficka.   
Filippa K 2795 SEK
Vegas blazer Ljung
Tvåknäppt blazer från Ljung. Den har två fickor framtill och smal passform. En av knapparna på armen är sydd med vit tråd som detalj.        
Ljung 2699 SEK
Hoover blazer Ljung
Kavaj från Ljung som är tvåknäppt, biljettficka på höger sida samt tre innerfickor.      KAMPANJ: Få t-shirt gratis när du handlar Ljung för 1 000 kr, värde 349 kr! Skriv vilken storlek du vill ha i kommentarfältet i kassan.  
Ljung 2699 SEK
Holger black jacka Ljung
Jacka från Ljung. Stängs med dragkedja som är dold, fyra fickor framtill, dragsko i midjan och dold huva i kragen. Jackan har rutigt foder och tre innerfickor och en mobilficka.                   
Ljung 2699 SEK
2917D Chelsea bruna kängor Red Wing Shoes
Boots från Red Wing Shoes. The Chealse Boot togs fram av amerikanska ranchägare som behövde hållbara skor som de kunde snabbt få på sig om något hotade deras boskap. Bootsen är handgjorda av det bästa matrialet.    
Red Wing Shoes 2695 SEK
8111 Iron Ranger bruna kängor Red Wing Shoes
Kängor från Red Wing Shoes. Ett par riktiga arbetarkängor som från början bars av gruvarbetare. Kängorna har dubbel lager läder över tån som gav extra skydd åt arbetarna. Skorna är handgjorda och har en korksula som gör dem väldigt bekväma. Om man tar hand om dem håller de hela livet. ...
Red Wing Shoes 2695 SEK
8114D Iron Ranger svarta kängor Red Wing Shoes
Kängor från Red Wing Shoes. Ett par riktiga arbetarkängor som från början bars av gruvarbetare. Kängorna har dubbel lager läder över tån som gav extra skydd åt arbetarna. Skorna är handgjorda och har en korksula som gör dem väldigt bekväma. Vårdarna man dessa skor håller de hela live ...
Red Wing Shoes 2695 SEK
875D 6-inch Moc bruna kängor Red Wing Shoes
Kängor från Red Wing Shoes gjorda för hårt arbete och väder. Idag är dessa en amerikans klassiker som görs av det bästa matrialet och Red Wing läder.     Skorna är stora i storlekarna och är utformade att bära med tjocka strumpor. Ta en storlek mindre om du föredrar att bära tunnar ...
Red Wing Shoes 2595 SEK
Docklands svart rock Tiger of Sweden
Rock från Tiger of Sweden. En gedigen rock med breda slag. Knäppning framtill samt dragkedjor med läderdetaljer.             
Tiger of Sweden 2587 SEK
Smokey svart jacka Tiger of Sweden
Jacka från Tiger of Sweden. En lättviktsdunjacka i en kort modell. Jackan har fickor framtill, dold dragkedja samt huva. En bekväm jacka som är lätt som en fjäder och varm på samma gång.              
Tiger of Sweden 2587 SEK
Drake duffel Brixtol
Duffel från Brixtol med "pancake hood" vilket betyder att luvan är sydd i två delar som gör att den lägger sig platt. Brända trä-toggles som knäpps i repöglor. För extra komfort har en zip adderats.  ERBJUDANDE: Gratis mössa när du köper valfritt plagg från Brixtol! (Värde 299 kr.) ...
Brixtol 2499 SEK
Clive bruna boots Tiger of Sweden
Boots från Tiger of Sweden med brogue-mönster och snörning. Botts har en liten klack som ger dig bättre hållning.  Stora i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.  
Tiger of Sweden 2495 SEK
Tweed blazer Pour
Klassisk tweedblazer från Pour. Tvåknäppt blazer med lite bredare slag, fickor med lock och dubbel slits bak. Denna blazer andas stil och trendkänsla.              
Pour 2495 SEK
Ull blå blazer Pour
Blazer från Pour. Tvåknäppt blazer med fickor med lock, dubbel slits och stiliga knappar. Perfekt blazer att använda till chinos eller jeans.             
Pour 2495 SEK
Jones svart boots Tiger of Sweden
Boots från Tiger of Sweden. Stilrena boots med dragkedja och spänne på hälen. Skon har även en låg klack vilket ger en bättre hållning.   Stora i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.   
Tiger of Sweden 2495 SEK
Preppy blazer Scalpers
Blazer från Scalpers. En tvåknäppt kavaj, med två fickor samt två sprund baktill. Kavajen har knappar i kontrastfärg samt detalj under kragen.    
Scalpers 2495 SEK
Cowley jacka Morris
Jacka från Morris. En storfavorit för de som är ute efter något riktigt speciellt i vår. Jackan har två fickor framtill, emblem på ärmen, krage och muddar manchester samt en quiltad yta.     
Morris 2490 SEK
Svens quilted blazer Tiger of Sweden
Quiltad blazer från Tiger of Sweden som sticker ut från mängden. Den är den perfekta blandningen mellan blazer och jacka och ger ett välklätt intryck. Blazern är tvåknäppt, fickor med lock och har innerficka på båda sidorna.            
Tiger of Sweden 2447 SEK
Philip Quilted olivgrön jacka Morris
Jacka från Morris med dold dragkedja framtill, dubbel krage varav den innersta grå att ta av. Jackan har fyra fickor fram samt mockadetaljer på krage och på axeln.          
Morris 2447 SEK
Lindblom svart jacka Ljung
Jacka från Ljung. En av deras senaste kreationer med fyra utanpåliggande fickor med knäppning. Jackan har reglerbar huva, dragsko i midjan, dold knäppning och subtila röda detaljer.           
Ljung 2447 SEK
Wolf Vachetta Orange jacka Brixtol
Jacka från Brixtol. Lång parkasmodell tillverkad i unik gummipläderad canvas från anrika British Millerain. Alla fickor är fodrade med fleece.              
Brixtol 2447 SEK
M. Nylon Oxford Parka Filippa K
Parka från Filippa K. Jackan har dold dragkedja framtill samt knäppning. Fickor i handwarmer stil, ficka på vänster arm, dragsko nedtill samt i huvan. Om du ska en parka i höst och vinter är det denna du ska ha.                   
Filippa K 2447 SEK
Philip Quilted marinblå jacka Morris
Jacka från Morris. Jackan har en quiltad yta, dubbel krage varav den innersta kan tas bort. Dragkedja framtill samt knäppning, fyra fickor och mockadetaljer på krage och axel.                 
Morris 2447 SEK
William Melange rock Morris
Rock från Morris med smal passform, tre knappar framtill och två fickor med lock. En stilren rock med uttänkta detaljer som ger ett självsäkert intryck. En av våra favoriter i höst.                  
Morris 2447 SEK
Alister Herringbone blazer Morris
Blazer från Morris med fiskbensmönster. En klassisk tvåknäppt blazer men bredare slag, sprund samt armbågslappar.          
Morris 2447 SEK
Cannon Monkstrap Dark Brown Calf skor Loake
Skor från Loake 1880. Dessa handgjorda double monkstrap-skor tar åtta veckor att tillverka, innehåller upp till 75 skodelar och kräver 200 arbetsmoment som utförs av 130 skickliga hantverkare. De tillverkas i England av kalvläder och även insida och sula är helt i läder. Goodyear welted lä ...
Loake 2395 SEK
Dustin brun portfölj Sandqvist
Portfölj från Sandqvist. En elegant väska för laptop upp till 15 tum. En zipperficka på framsidan och flera fickor på insidan. En löstagbar axelrem medföljer. 
Sandqvist 2395 SEK
M. Preston Oxford Ankle boot Filippa K
Kängor från Filippa K. En stilren känga med gedigen sula som håller dig varm och torr nu i höst.            
Filippa K 2395 SEK
Dustin svart portfölj Sandqvist
Portfölj från Sandqvist. En elegant läderväska för laptop upp till 15 tum. En zipperficka på framsidan och flera fickor på insidan. En löstagbar axelrem medföljer. 
Sandqvist 2395 SEK
Mens Mid Length Monty burgundy duffel Gloverall
Duffel från Gloverall i en modern kort modell. Jackan stängs med fyra duffelknappar,  den har två fickor fram och en innerficka. Innerfoder är i rutigt kontrasttyg.   Tillverkad i England.         
Gloverall 2373 SEK
Mens Churchill 10 Button Reefer jacka Gloverall
 Skepparkavaj från Gloverall. En stilren dubbelknäppt jacka av högsta kvalitet. Jackan har två fickor med lock, två innerfickor samt ett sprund baktill.     
Gloverall 2373 SEK
Mens Mid Length Monty Gloverall
Duffel från Gloverall i en kortare modell. Jackan stängs med fyra duffelknappar. Den har två fickor fram och en innerficka. Innerfoder är i rutigt kontrasttyg.   Tillverkad i England.         
Gloverall 2373 SEK
Thomson beige blazer Tiger of Sweden
Kavaj från Tiger of Sweden. En stilren linnekavaj som är ett måste under sommaren. Tvåknäppt kavaj med tre fickor framtill samt innerfickor.                           
Tiger of Sweden 2309 SEK
R. Sherpa Doubler rock Gant Rugger
Rock från Gant Rugger. En sober rock med fårull. Jackan är dubbelknäppt, har fura fickor fram samt två innerfickor.     
Gant Rugger 2307 SEK
Mens Mid Length Duffle Jacket Gloverall
Duffeljacka från Gloverall. Modern och kortare modell som stängs med fyra duffelknappar. Jackan har två fickor framtill och en innerficka. Innerfoder i rutigt kontrasttyg.    Tillverkad i England.         
Gloverall 2303 SEK
Rose Nevil klocka Triwa
Klocka från Triwa i rostfritt stål. Urverk: Miyota OS-21 Storlek: 42 mm Klockan levereras med ett stöttåligt fodral. Ett unikt ur verkligen står ut i mängden.    
Triwa 2295 SEK
Caspar svart messenger bag Tiger of Sweden
      
Tiger of Sweden 2295 SEK
Stirling Steel Nevil Triwa
Klocka från Triwa i rostfritt stål. Urverk: Miyota OS-21 Storlek: 42 mm Klockan levereras med ett stöttåligt fodral. Ett unikt ur som skiljer sig från mängden.   
Triwa 2295 SEK
Stirling Brown Nevil klocka Triwa
Klicka från Triwa. En perfekt exemplar av metallkonst. Klockan är helt metallfärgat förutom sekundvisaren som bryter av med sin blåa ton. Armbandet är i brunt läder som passar perfekt till det metallfärgade boetten.
Triwa 2295 SEK
M. Bruno svart ryggsäck Filippa K
Ryggsäck från Filippa K. En av de snyggaste väskorna på marknaden. En stilren ryggsäck i svart läder. Väskan har ett ytterfack med dragkedja. På insidan finns det ytterligare tre mindre fack.
Filippa K 2295 SEK
Caspar messenger bag Tiger of Sweden
Väska från Tiger. En klassisk messenger bag. Lockets stängs smidigt med magneter, två stora fack inuti, ett mindre med dragkedja samt mobilficka. Bagen har ett fack utanpå.   
Tiger of Sweden 2295 SEK
Wolf svart jacka Tiger of Sweden
Jacka från Tiger of Sweden. En lång parkasmodell med fickor framtill, dold zipper. Jackan har dragsko i midjan, nedtill samt i huvan.                 
Tiger of Sweden 2097 SEK
R. The Granpa 3/2 Roll blazer Gant Rugger
Blazer från Gant Rugger. Stilren blazer med två utanpåliggande fickor, ett sprund baktill samt knäppning som går att öppna vid ärmslut som är ett tydligt teckan på hög kvalitet.           
Gant Rugger 2097 SEK
Wolf Sahara Black jacka Brixtol
Jacka från Brixtol. Lång jacka i parkas modell tillverkad i dry wax canvas. Den har samma vattenavstötande egenskaper med är torr istället för oljig. Alla fickor är fodrade med fleece.           
Brixtol 2097 SEK
Atle 8128 marinblå jacka NN07
 Jacka från NN07. En gedigen jacka med två utanpåliggande fickor samt en sned bröstficka. Jackan har hög krage som skyddar mot hårda vindar.             
NN07 2097 SEK
771 Black Polished Leather skor Loake
Svarta skor från Loake som är handgjorda i Loakes fabrik i Northamptonshire, England. Polerat läder med läderinsida och läder innersula. Goodyear welted lädersula borgar för god kvalitet och ett par skor som du kan ha resten av livet om du tar hand om dem.    
Loake 2095 SEK
771 Burgundy Polished Leather skor Loake
Oxblodsröda skor från Loake som är handgjorda i Loakes fabrik i Northamptonshire, England. Polerat läder med läderinsida och läder innersula. Goodyear welted lädersula borgar för god kvalitet och ett par skor som du kan ha resten av livet om du tar hand om dem.    
Loake 2095 SEK
Winner jacka Tiger of Sweden
Jacka från Tiger of Sweden med hög krage, fyra fickor framtill och dragsko. Jackan har en innerficka som stängs med knapp och en mobilficka.          
Tiger of Sweden 2000 SEK
Rex skinnjacka Ljung
Skinnjacka från Ljung med dold knäppning, fyra fickor framtill med tryckknappar. Jackan har dragkedjor vid ärmslut för att reglera storleken på öppningen, spänne vid kragen och snygga detaljsömmar på ärmar och axlar.             
Ljung 1999 SEK
Futesio sneakers Hugo Boss
Sneakers från Hugo Boss. Helsvarta sneakers med subtila detaljer. Perfekt för den som vill komma undan med att ha sneakers på jobbet.   
Hugo Boss 1995 SEK
Frank svarta skor Tiger of Sweden
Skor från Tiger of Sweden. Stilrena skor med låg klack. Ett måste i mannens garderob då de passar till i stort sätt allt.    
Tiger of Sweden 1995 SEK
Stockholm vinröd regnjacka Stutterheim
Regnjackan Stockholm från Stutterheim. Denna jacka har dubbelsvetsade sömmar på bomull av högsta kvalitet. Jackan har knappar framtill, två fickor och reglerbar huva med dragsko. Jackan har testats under de hårdaste förhållanden både till sjöss och på land. 
Stutterheim 1995 SEK
Stockholm svart regnjacka Stutterheim
Regnjackan Stockholm från Stutterheim. Jackan har dubbelsvetsade sömmar på bomull av högsta kvalitet. Jackan har knappar framtill, två fickor och reglerbar huva med dragsko. Jackan har testats under de hårdaste förhållanden både till sjöss och i staden. 
Stutterheim 1995 SEK
Stockholm marinblå regnjacka Stutterheim
Regnjackan Stockholm från Stutterheim. Jackan har dubbelsvetsade sömmar på bomull av högsta kvalitet. Jackan har knappar och fickor framtill och reglerbar huva med dragsko. Jackan har testats under de hårdaste förhållanden både till sjöss och på land. 
Stutterheim 1995 SEK
Stockholm grå regnjacka Stutterheim
Regnjackan Stockholm från Stutterheimmed  dubbelsvetsade sömmar på bomull av högsta kvalitet. Jackan har knäppning framtill, två fickor och reglerbar huva med dragsko. Jackan har testats under de hårdaste förhållanden både till sjöss och på land. 
Stutterheim 1995 SEK
Stockholm orange regnjacka Stutterheim
Regnjackan Stockholm från Stutterheim i en färgsprakande modell. Jackan har dubbelsvetsade sömmar på bomull av högsta kvalitet. Jackan har knappar framtill, två fickor och reglerbar huva med dragsko. Jackan har testats under de hårdaste förhållanden både till sjöss och på land. 
Stutterheim 1995 SEK
G9 Harrington jacka Baracuta
Det finns få så ikoniska plagg som Baracuta Harrington G9. Den är lättmatchad och fullkomligt tidlös. En klassiker som bars av legenden Steve McQueen och bör finnas i var mans garderob. Helt klart en säker investering. Jackan har två fickor på framsidan, två knappar vid kragen, elastiska m ...
Baracuta 1995 SEK
G9 Harrington jacka Baracuta
Det finns få så ikoniska plagg som Baracuta Harrington G9. Den är lättmatchad och fullkomligt tidlös. En klassiker som bars av legenden Steve McQueen och bör finnas i var mans garderob. Helt klart en säker investering. Jackan har två fickor på framsidan, två knappar vid kragen, elastiska m ...
Baracuta 1995 SEK
Liner mörkbrun väst Snoot
Väst från Snoot. Vänbar väst med dragkedja, två fickor framtill och logga bak i nacken. 
Snoot 1995 SEK
Andre svart väska Tiger of Sweden
Väska från Tiger of Sweden. Den perfekta väskan för jobbet. Väskan har ett stort fack för dator, ett mindre med dragkedja samt fack för telefon och pennor. Väskan stängs med magneter. Väskan har reglerbar axelrem i canvas.   
Tiger of Sweden 1995 SEK
Allyn svarta skor Hugo Boss
Skor från Hugo Boss. Dressade skor med spetsig tå. Skorna har en mjuk gummisula som gör dem väldigt bekväma.    
Hugo Boss 1995 SEK
Svart by Jesper Nyrén Mutewatch
Denna högteknologiska klocka från Mutewatch har ett ljudlöst alarm så att du kan smita ifrån din sängpartner utan att väcka denna eller få en diskret påminnelse under ett pågående möte.  I viloläge är klockan ett snyggt armband. Tappa på den osynliga displayen eller vrid på handlede ...
Mutewatch 1990 SEK
Drake Duffel Navy jacka Brixtol
Duffel från Brixtol med klassisk "pancake hood" vilket betyder att huvan är sydd i två delar som gör att den lägger sig platt längst ryggen. Trä-toggles fram som knäppning samt dold dragkedja för att hålla ute kalla vindar.               
Brixtol 1957 SEK
Roger svart blazer Ljung
Blazer från Ljung i jersey matrial. Blazern har tre utanpåliggande fickor, två sprund baktill samt träknappar som skapar ett snyggt kontrast mot det svarta.          
Ljung 1887 SEK
Delcort jacka Tiger of Sweden
Jacka från Tiger of Sweden. En rock utan dess like. Hög kvalitet, snygga detaljer och en lite glansig yta som gör den sticker ut bland alla andra svarta rockar. Ett plagg för den som bara nöjer sig med det bästa.     
Tiger of Sweden 1850 SEK
Albert blå jacka Ljung
Lång jacka från svenska Ljung. Denna unika jacka har mängder av detaljer såsom avtagbar huva, massvis av fickor på utsisdan med tejpade dragkedjor, trippla innerfickor med dragkedjor, dragsko i midjan för att anpassa bredden på jackan, mobil-/iPodficka och inbyggd gång för hörlurskabeln. A ...
Ljung 1799 SEK
Double claw halsband Matt Weston
Halsband från Matt Weston. Ett hantverk av hög kvalitet.  
Matt Weston 1798 SEK
Stry jacka Tiger of Sweden
Jacka från Tiger of Sweden. En jacka med i klassiskt mc-stuk. Avskalad design utan för mycket detaljer. Dragkedja framtill, på ärmar och fickor.           
Tiger of Sweden 1797 SEK
Lancelot weekendbag Tiger of Sweden
      
Tiger of Sweden 1795 SEK
Adams svart skinnjacka Selected Homme
Skinnjacka från Selected Homme. Jackan har dragkedja framtill, knäppning vid kragen, två fickor och en innerficka. Reglerbar öppning vid ärmslut. 
Selected Homme 1795 SEK
Ebony Twist Brasco Chrono klocka Triwa
Klocka från Triwa med svart urtavla, gula och ljusblå detaljer och läderband med nitar. Klockan levereras i stöttåligt fodral.        
Triwa 1795 SEK
Raven Nevil klocka Triwa
        
Triwa 1795 SEK
Raven Nevil klocka Triwa
       
Triwa 1795 SEK
Havana Nevil klocka Triwa
        
Triwa 1795 SEK
Havana Nevil orange klocka Triwa
       
Triwa 1795 SEK
Edwards rock Tiger of Sweden
Rock från Tiger of Sweden. Två fickor framtill, dold knäppning och hajtandssömmar på kragen. Rocken har två innerfickor.                     
Tiger of Sweden 1750 SEK
Daviz club blazer Tiger of Sweden
Blazer från Tiger of Sweden. En tvåknäppt klubblazer med emblem på bröstet, två fickor med lock samt tre innerfickor.          
Tiger of Sweden 1750 SEK
Svens blazer Tiger of Sweden
Quiltad blazer från Tiger of Sweden. En perfekt blandning mellan blazer och jacka. Blazern är tvåknäppt, har fickor med lock, bröstficka och knäppning vid kragen.          
Tiger of Sweden 1750 SEK
Frank jacka Dr Denim
Jacka från Dr Denim. Jackan har en vaxad yta, fyra fickor framtill, fodrad insida och luva. Dragsko i midjan.                           
Dr Denim 1749 SEK
M¬īS HI LO DS Hoody bl√• dunjacka Patagonia
Dunjacka med huva från Patagonia. Jackan har två fickor fram samt en innerficka med dragkedja.     
Patagonia 1747 SEK
M¬īS HI LO DS Hoody svart dunjacka Patagonia
Dunjacka med huva från Patagonia i lättviksdun. Jackan har dragkedja, två fickor fram samt en innerficka som stängs med dragkedja.    
Patagonia 1747 SEK
Thatoz sneakers Hugo Boss
Skor från Hugo Boss. Lite mer av en dressad sneaker med subtila röda detalljer. Logga på sidan och framtill.  
Hugo Boss 1695 SEK
Solsidan bag Red Collar Project
Väska från red Collar Project.
Red Collar Project 1695 SEK
Lars-Göran multicolor ryggsäck Sandqvist
Ryggsäck från Sandqvist på 27 liter. Samma modell som Hans med rymligare och den har sidfickor. Kraftiga remmar, en ytterficka i locket och ett laptop-fack i ryggen som passar upp till 15 tum. 
Sandqvist 1695 SEK
Wayne Cognac datorväska 13" Nic & Mel
Datorväska från Nic & Mel. Väskan har ett fack för dator på 13 tum sam fack för papper och telefon. Axelrem medföljer.   
Nic & Mel 1695 SEK
Torbjörn khaki väska Sandqvist
Väska från Sandqvist. Kraftig resetrunk i bomullscanvas med läderdetaljer. Väskan har grått foder, en ficka på utsidan med lock samt en innerficka. Justerbar axelrem medföljer.     
Sandqvist 1695 SEK
Folkesson ryggsäck Nudie Jeans
Ryggsäck från Nudie Jeans i mörkt denimtyg med läderdetaljer. Väskan har reglerbara remmar, ett stort fack och tre mindre ytterfack.
Nudie Jeans 1695 SEK
Perry Org. Black on Blue jeansjacka Nudie Jeans
Jeansjacka från Nudie Jeans. En modern kort modell med metalknappar, dubbla bröstfickor och logga på vänster ficka.  
Nudie Jeans 1690 SEK
Ruben blazer Tiger of Sweden
Blazer från Tiger of Sweden. Blazern är tvåknäppt, har fickor med lock och bruna knappar. En blazer av högsta kvalitet.               
Tiger of Sweden 1650 SEK
Mens Mid Length grön duffel Gloverall
Duffel från Gloverall. En modern duffel i höstens trendfärg grönt. Jackan har två utanpåliggade fickor samt innerficka. Knäppning vid ärmslut för att reglera öppningen.     
Gloverall 1645 SEK
Triumph jacka Morris
Jacka från Morris. En av deras mest populära modeller med två fickor framtill, stängs med dragkedja och har knäppning i halsen. Morrisemblem på bröstet och på höger arm.                
Morris 1609 SEK
Väska P.A.P
      
P.A.P 1600 SEK
R. The Frenchie jacka Gant Rugger
Jacka från Gant Rugger. En blanding mellan jacka och kavaj med knäppning framtill samt fyra fickor. Knappar vid ärmslut för att reglera öppningen.    
Gant Rugger 1599 SEK
Mac rock Gloverall
Rock från Gloverall. En välarbetad stilren rock av hög kvalitet. Rocken har dold knäppning, två fickor framtill och knäppning vid kragen som kommer väl till pass när vinden blåser.  
Gloverall 1598 SEK
Arne blå reporterbag Sandqvist
Reporterbag från Sandqvist med två stora fack, det ena är paddat för att skydda en laptop upp till 17 tum. Två fack på framsidan och en löstagbar axelrem medföljer. 
Sandqvist 1595 SEK
Remo morgonrock Tiger of Sweden
Morgonrock från Tiger of Sweden. En stor och mjuk morgonrock. Det finns inget bekvämare att ha på sig en ledig dag. Den perfekta presenten. 
Tiger of Sweden 1595 SEK
Aviator Large Metal solglasögon Ray Ban
Solglasögon från Ray Ban. En av deras mest klassiska modeller med smala bågar, tonat glas med UV-skydd enligt europeisk standard. Läderfodral och putsduk medföljer.     
Ray Ban 1575 SEK
M¬īS svart dunjacka Patagonia
Dunjacka från Patagonia. Jackan har dragkedja, två fickor fram samt en innerficka med dragkedja.    
Patagonia 1537 SEK
M¬īS dunjacka Patagonia
Dunjacka från Patagonia. Lättviksjacka med dragkedja, två fickor samt en innerficka med dragkedja.    
Patagonia 1537 SEK
M¬īS grafit dunjacka Patagonia
Dunjacka från Patagonia. Jackan har dragkedja, två fickor fram. en innerficka samt rött innertyg.    
Patagonia 1537 SEK
M. Adrian Chukka boots Filippa K
Skor från Filippa K. Klassiska chukka boots. Skorna är ofodrade, ovansida i läder och sula i gummi. Skorna har en stilren design som passar lika bra till jeans som till kostym.        
Filippa K 1533 SEK
Alex blazer Wolsey 1755
Blazer från Wolsey 1755. Tvåknäppt kort modell med en stilren design.  
Wolsey 1755 1500 SEK
Brenta MJ dunjacka Dolomite
Jacka från Dolomite. En lättviktsdunjacka som passar perfekt under hösten. Jackan har två fickor framtill, en innerficka. Påse medföljer för smidig packning.              
Dolomite 1500 SEK
Elision jacka Army of Me
Jacka från Army of Me. En unik rock med stor krage som värmer dig under den kalla hösten och vintern. Har subtila detaljer och passar den som vill sticka ut.       
Army of Me 1500 SEK
Dwight jacka Wolsey 1755
Rock från Wolsey 1755. En gedigen rock med bälte i midjan, två innerfickor och avtagbart foder inuti.          
Wolsey 1755 1500 SEK
Clubmaster solglasögon Ray Ban
Solglasögon från Ray Ban med svarta bågar med logga i metall på skalmen och mörkt glas med UV-skydd enligt europeisk standard. Läderfodral och putsduk medföljer.  
Ray Ban 1499 SEK
Sharp jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden. Jeansen har normal midja, avsmalnande ben och tight passform. Gott om stretch som gör byxorna väldigt bekväma.         
Tiger of Sweden 1499 SEK
Clubmaster solglasögon Ray Ban
Solglasögon från Ray Ban med bruna bågar, logga i metall på skalmen och mörkt glas med UV-skydd enligt europeisk standard. Läderfodral och putsduk medföljer.              
Ray Ban 1495 SEK
Aviator Large Metal solglasögon Ray Ban
Solglasögon från Ray Ban. En av deras mest klassiska modeller med smala bågar, svart glas med UV-skydd enligt europeisk standard. Läderfodral och putsduk medföljer.              
Ray Ban 1495 SEK
Laurence mörkblå pullover Tiger of Sweden
Kabelstickad tröja från Tiger of Sweden med bra passform. Ett mångsidigt plagg som passar till det mesta.                    
Tiger of Sweden 1495 SEK
Aviator Large Metal solglasögon Ray Ban
Solglasögon från Ray Ban. En av deras mest klassiska modeller med smala bågar, grönt glas med UV-skydd enligt europeisk standard. Läderfodral och putsduk medföljer.      
Ray Ban 1495 SEK
Stirling Lansen klocka Triwa
Klocka från Triwa med urtavla i roséguld. Klockan har en gul sekundvisare och minutmarkörer i vitt och gult. Det flätade armbandet är av ekologisk läder gjort på ett svenskt garveri i Tärnsjö.  
Triwa 1495 SEK
Rose Lansen klocka Triwa
Klocka från Triwa med urtavla i roséguld. Klockan har en turkos sekundvisare och minutmarkörer i vitt och turkost. Det flätade armbandet är av ekologisk läder gjort på ett svenskt garveri i Tärnsjö.   
Triwa 1495 SEK
Sheffield klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en enkel och stilren design. Passar lika bra till kostym som till jeans och t-shirt.¬†L√§nk: L√§derbandRingf√§rg: SilverUrtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Quartz Japan citizen 1L22 movementStorlek: 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant ¬† ¬†
Daniel Wellington 1495 SEK
York klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en enkel och stilren design. H√§r med l√§derband med krokodilm√∂nster som passar lika bra till t-shirt som till skjorta och kavaj. ¬†¬†L√§nk: L√§derRingf√§rg: Ros√©Urtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd ...
Daniel Wellington 1495 SEK
R. The Hoodie grå Gant Rugger
Hoodie från Gant Rugger. Stängs med dragkedja framtill som kan öppnad från båda håll. Två fickor framtill och reglerbar huva. 
Gant Rugger 1495 SEK
Cardiff klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en enkel design. Klockan har ett brunt l√§derband med en lite sliten vintage-look. Passar b√§st till jeans och t-shirt. ¬†¬†L√§nk: L√§derRingf√§rg: SilverUrtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd boett: 6 m ...
Daniel Wellington 1495 SEK
Meteor solglasögon Ray Ban
  
Ray Ban 1495 SEK
Classic Sheffield klocka rosé Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en enkel och stilren design. Passar lika bra till kostym som till jeans och t-shirt.¬†L√§nk: L√§derbandRingf√§rg: Ros√©guldUrtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Quartz Japan citizen 1L22 movementStorlek: 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant ¬†¬†¬†¬† ¬†
Daniel Wellington 1495 SEK
Bristol klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en tilren design h√§r med brunt l√§derband. Passar lika bra till kostym som till jeans och t-shirt. ¬†¬†L√§nk: L√§derRingf√§rg: Ros√©Urtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant
Daniel Wellington 1495 SEK
Classic St Andrews klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Klassisk design med l√§derband som passar lika bra till kostym eller jeans och t-shirt. ¬†¬†L√§nk: L√§derbandF√§rg: BrunRingf√§rg: Ros√©/guld¬†Urtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant¬† ¬†¬†
Daniel Wellington 1495 SEK
Cats 5000 solglasögon Ray Ban
Solglasögon från Ray Ban med stora svarta bågar, tonat glas med UV-skydd enligt europeisk standard. Läderfodral och putsduk medföljer. 
Ray Ban 1475 SEK
Cats 5000 solglasögon Ray Ban
Solglasögon från Ray Ban med stora spräckliga bågar i brunt och gult, ljust glas med UV-skydd enligt europeisk standard. Läderfodral och putsduk medföljer.      
Ray Ban 1475 SEK
Hudson klocka Nic & Mel
     
Nic & Mel 1445 SEK
Wayfarer original solglasögon Ray Ban
  
Ray Ban 1445 SEK
Wayfarer original solglasögon Ray Ban
        
Ray Ban 1445 SEK
Alvin jacka Red Collar Project
Jacka från Red Collar Project. Jackan har stor krage med dragsko, fickor framtill och dold dragkedja. 
Red Collar Project 1399 SEK
Mary, frame and key halsband Matt Weston
 
Matt Weston 1398 SEK
By hook or by crock halsband Matt Weston
Halsband från Matt Weston. Ett hantverk av hög kvalitet.   
Matt Weston 1398 SEK
Cole Black jacka Brixtol
Jacka från Brixtol. Kortare workwearmodell i vaxad bomullscanvas. Jackan har fyra påsydda fickor, förstärkningar vid axel och armbågar. Krage i manchester samt metalspänne vid krage.                
Brixtol 1397 SEK
M. Thermolite svart jacka Filippa K
Jacka från Filippa K. En lättviktsjacka som passar perfekt för svala kvällar. Fungerar utmärkt senare när vädret blir kallare att ha under kavajen eller rocken.          
Filippa K 1397 SEK
Tube Tom Org. Sang Bleu jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. En av deras smalare modeller. Normal midja, tighta över hela benet och gylf med dragkedja.              
Nudie Jeans 1395 SEK
Carl-Gustaf blå weekendbag Sandqvist
Weekendbag från Sandqvist på 35 liter. Kraftig bomullscanvas med handtag, botten och detaljer i läder. Dragkedja och en löstagbar axelrem medföljer. 
Sandqvist 1395 SEK
Hans svart ryggsäck Sandqvist
Ryggsäck från Sandqvist på 20 liter. Mycket siltstarkt 1000 denier Corduraväv. En ytterficka med lock och ett laptop-fack i ryggen med plats för upp till 15 tums storlek. Remmar och detaljer i läder.  
Sandqvist 1395 SEK
Hans blå ryggsäck Sandqvist
Ryggsäck från Sandqvist på 20 liter. Mycket siltstarkt 1000 denier Corduraväv med spännen och detaljer i läder. En ytterficka med lock och ett laptop-fack i ryggen med plats för upp till 15 tums storlek.   
Sandqvist 1395 SEK
Hans grön ryggsäck Sandqvist
Ryggsäck från Sandqvist på 20 liter. Mycket siltstarkt 1000 denier Corduraväv. Spännen och remmar i läder. En ytterficka med lock och ett laptop-fack i ryggen med plats för upp till 15 tums storlek.   
Sandqvist 1395 SEK
Midnight Niben klocka Triwa
Klocka från Triwa. Klockan har svart urtavla med detaljer i guld och cerise och ett svart läderarmband. En perfekt klocka för att addera lite färg till sin outift. 
Triwa 1395 SEK
Tom Black jeans Pour
Jeans från Pour. Jeansen har lite högre midja, fem fickor, gyld med dragkedja och avsmalnande ben. Svarta nitar som detalj samt svarta X på bakfickorna.          
Pour 1395 SEK
Tom Deep Blue jeans Pour
Jeans från Pour. Jeansen har lite högre midja, avsmalnande ben samt gylf med dragkedja. Jeansen har en otvättad finish och svarta nitar som detalj.            
Pour 1395 SEK
Tom Blue Wash jeans Pour
Jeans från Pour med lite högre midja, avsmalnande ben samt gulf med dragkedja. Jeansen har en ljus slitning som passar bra till mörkare plagg att matcha med.               
Pour 1395 SEK
New Wayfarer solglasögon Ray Ban
  
Ray Ban 1395 SEK
G9 Harrington jacka Baracuta
Det finns få så ikoniska plagg som Baracuta Harrington G9. Den är lättmatchad och fullkomligt tidlös. En klassiker som bars av legenden Steve McQueen och bör finnas i var mans garderob. Helt klart en säker investering. Jackan har två fickor på framsidan, två knappar vid kragen, elastiska m ...
Baracuta 1393 SEK
Promo bag khaki Morris
Väska från Morris. En gedigen väska med läderdetaljer, avtagbar axelrem. Väskan har ett mindre fack med dragkedja inuti.       
Morris 1385 SEK
Promo bag navy Morris
Väska från Morris. En gedigen väska med läderdetaljer, avtagbar axelrem. Väskan har ett mindre fack med dragkedja inuti.        
Morris 1385 SEK
Karakorum MV väst Dolomite
Dunväst från Dolomite med två fickor framtill och en innerficka. Västen har dold huva i kragen och logga på bröstet och på ryggen.         
Dolomite 1350 SEK
Roger blazer Ljung
Blazer från Ljung. Välskräddad i jersey kvalitet med träknappar. Kavajen har tre utanpåliggande fickor med detaljsömmar. Kavajen ger ett ledigt intryck och passar både till jeans och chinos.     
Ljung 1350 SEK
Lance jacka Dr Denim
Skepparkavaj från Dr Denim med klassisk design. Knäppning framtill med gedigna knappar med ankare på. Fickor framtill och en innerficka. Rutigt innertyg.   
Dr Denim 1329 SEK
Thin Finn Org. Allen Replica jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Deras smalaste modell med rejäl slining och lagningar som gör att dessa sticker ut från mängden. Jeansen har normalhög midja, tight fit och gylf med dragkedja.                    
Nudie Jeans 1327 SEK
M¬īS Bivy dunjacka Patagonia
Dunjacka från Patagonia. Knäppning samt dragkedja fram, två fickor samt en innerficka.       
Patagonia 1327 SEK
Ipadfodral Tiger of Sweden
                 
Tiger of Sweden 1299 SEK
Frame and tassle halsband Matt Weston
 
Matt Weston 1298 SEK
Well heeled halsband Matt Weston
 
Matt Weston 1298 SEK
Pistolero jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden. Normal midja, gyld med dragkedja och avsmalnade ben. Ett par klassiska tapared jeans.      
Tiger of Sweden 1295 SEK
Grim Tim Org. Worin Pepper jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans med normalhög midja, avsmalnande ben och knappgylf. Jeansen har snygg slitining som bara blir snyggare ju mer de används. Tänk på att att inte tvätta jeansen på minst sex månader för att få bäst passform.          
Nudie Jeans 1295 SEK
M. Liam Cool Wool mörkblå byxor Filippa K
Byxor från Filippa K tillverkade i fin och slät ulväv. Byxorna har gylf med dragkedja och hake, fickor fram och bak samt pressveck.           
Filippa K 1295 SEK
M. Liam Cool Wool mörkgrå byxor Filippa K
Byxor från Filippa K i slät ulväv. Byxorna har gylf med dragkedja samt hake. Fickor fram och bak och pressveck.                
Filippa K 1295 SEK
Iggy Indigo jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden. Deras populära modell Iggy. Normal midja, smala ben och gylf med dragkedja.    
Tiger of Sweden 1295 SEK
Thin Finn Org. Midnight Worn jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Jeansen har normal midja, tighta ben och stretch.  
Nudie Jeans 1295 SEK
Francis Oneck grå tröja Morris
Tröja från Morris. Tröjan har rund hals, tydliga sömmar samt emblem på bröstet. Passar lika bra till jeans som till chinos.          
Morris 1295 SEK
Iggy skinny jeans Neuw
Jeans från Neuw. Iggy är deras smalaste modell och har stretch för bästa komfort. Femficksmodell med knappgylf, Neuw-ringen och deras kännetecknande söm på bakfickan.  Jeansen är av ett extremt påkostat material som du nästan inte påträffar hos något annat jeansmärke. De är trippelf ...
Neuw 1295 SEK
Handskar svart Hugo Boss
Handskar från Hugo Boss. Sobra skinnhandskar med knäppning samt rött innerfoder. Handskarna fungerar på pekskärmar så du slipper ta av dig när telefonen ringer.     
Hugo Boss 1295 SEK
M¬īS Nano Puff v√§st Patagonia
Väst från Patagonia som är lätt som en fjäder. Västen har dragkedja, två fickor fram samt en innerficka med dragkedja. Västen kan bäras under rocken för extra värme eller utanpå kavajen för den mer vågade.   
Patagonia 1295 SEK
Skinny Raf Selvage W03 jeans Ljung
Jeans fr√•n Ljung. √Ąntligen √§r de h√§r! Ljung har b√∂rjat tillverka jeans f√∂r den modemedvetna mannen. Jeansen har normal midja som g√•r upp lite baktill, stretch och avsmalande ben. Jeansen har selvage nedtill och upptill. ¬† ¬† ¬† ¬†
Ljung 1295 SEK
Pistolero Medium Blue jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden. Deras mest populära modell. Jeansen har normalhög midja och avsmalnande ben.   Jeansen är stora i storlekarna så ta en storlek mindre för bäst passform.           
Tiger of Sweden 1295 SEK
George Britsh O-neck navy tröja Morris
Stickad tröja från Morris med ribbade ärmslut och nederkant samt stor logga på bröstet.          KAMPANJ: Keps på köpet när du handlar Morris för 1 000 kr!Morris Cricket cap läggs med i ditt paket efter att du genomfört din beställning.      
Morris 1290 SEK
Tube Tom Org. Black Carbon jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Deras smalaste modell med normal midja, tighta över hela benet och gylf med dragkedja.   
Nudie Jeans 1290 SEK
Geoffrey Oneck vit tröja Morris
Stickad tröja från Morris. En av våra favoriter med rund hals, ribbad mudd vid krage, ärmslut och nederkant. En extra detalj med emblem nedtill.    
Morris 1290 SEK
Geoffrey Oneck blå tröja Morris
Tröja från Morris med stort tryck på bröstet. En av storsäljarna från Morris. Tröjan har ribbad mudd vid krage, ärmslut och nederkanten samt logga nedtill.   
Morris 1290 SEK
Doyle Oneck vit tröja Morris
Kabelstickad tröja från Morris med emblem på bröstet. Tröjan har ribbad mudd vid krage, ärmslut och nederkant.    
Morris 1290 SEK
Doyle Oneck ljusblå tröja Morris
Kabelstickad tröja från Morris med rundhals. En tröja som passar perfekt över skjorta. Tröjan har ribbad mudd vid krage, ärmslut och nederkanten. Tröjan har emblem på bröstet.   
Morris 1290 SEK
Yale Zip Hood grå Morris
Hoodie från Morris. Väldigt mjukt och skönt material. Tröjan har dragkedja framtill, två fickor och reglerbar huva. Logga på bröstet samt på höger arm.   
Morris 1290 SEK
George British O-neck white tröja Morris
Stickad tröja från Morris med ribbade ärmslut och nederkant samt stor logga på bröstet.       KAMPANJ: Keps på köpet när du handlar Morris för 1 000 kr!Morris Cricket cap läggs med i ditt paket efter att du genomfört din beställning.      
Morris 1290 SEK
Andrew röd jacka Selected Homme
Jacka från Selected Homme. En färgstark parkas-modell med fickor fram, dold dragkedja och huva.           
Selected Homme 1257 SEK
Old Jam Lance svart skepparkavaj Dr Denim
Skepparkavaj från Dr Denim. En perfekt jacka för hösten. Jackan är en klassisk dubbelknäppt skepparkavaj med två fickor framtill samt slits baktill.          
Dr Denim 1257 SEK
Marko svart jacka Red Collar Project
Jacka från Red Collar Project. En parkas i nytt format. Jackan har dragkedja fram som går hela vägen upp för huvan. Två fickor fram med utanpåliggande ficka med dragkedja.   
Red Collar Project 1197 SEK
Marko svartvit jacka Red Collar Project
Jacka från Red Collar Project. En klassisk parka i nytt format. Jackan har dragkedja fram som går hela vägen upp för huvan. Två fickor fram med utanpåliggande ficka med dragkedja.    
Red Collar Project 1197 SEK
R. Boat jacka Gant Rugger
Jacka från Gant Rugger. En tunn stilren rock med dold dragkedja, två fickor framtill och en innerficka.     
Gant Rugger 1197 SEK
R. Nylon Army jacka Gant Rugger
Jacka från Gant Rugger. En tunn nylonjacka i army-stuk. Jackan har fyra fickor framtill, dold dragkedja och kardborrband vid ärmslut för att reglera öppningen. Jackan har även en dold huva i kragen som skyddar dig mot vårskurarna.    
Gant Rugger 1197 SEK
Canterbury klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en enkel och stilren design. Passar lika bra till kostym som till jeans och t-shirt.¬†L√§nk: NatobandRingf√§rg: Ros√©guldUrtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Quartz Japan citizen 1L22 movementStorlek: 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant¬†¬†¬†
Daniel Wellington 1195 SEK
Glasgow klocka Daniel Wellington
       
Daniel Wellington 1195 SEK
Warwick klocka Daniel Wellington
       
Daniel Wellington 1195 SEK
Oxford klocka Daniel Wellington
  
Daniel Wellington 1195 SEK
Sel Wexford skor Selected Homme
Handgjorda läderkängor från Selected Homme med lättviktssulor för bästa komfort.      
Selected Homme 1195 SEK
Skinny Raf jeans Ljung
Jeans fr√•n Ljung. √Ąntligen √§r de h√§r! Ljung har b√∂rjat tillverka jeans f√∂r den modemedvetna mannen. Jeansen har normal midja som g√•r upp lite baktill, stretch och avsmalande ben. ¬† ¬†¬†
Ljung 1195 SEK
Jerry svart bomberjacka Pour
Bomberjacka från Pour. Klassisk modell med två fickor fram, ficka på vänster ärm och emblem på bröstet. En av de viktigaste plaggen denna höst.               
Pour 1195 SEK
Steve jacka Pour
Jacka från Pour. En quiltad jacka med dold dragkedja framtill, fyra fickor samt detaljer i manchester. En välgjord jacka som är perfekt i höst.           
Pour 1195 SEK
Iggy Skinny Crisp Vintage jeans Neuw
Jeans från Neuw. En slimmad modell med snygg slitning, normalhög midja, avsmalnande ben samt knappgylf. Jeansen har deras kännetecken med ring i bälteshällan.           
Neuw 1195 SEK
Iggy skinny resin black jeans Neuw
Jeans från Neuw. Deras slimmade modell med en rockig look. Jeansen har normalhög midja, avsmalnande ben samt knappgylf. Jeansen har detaljslitningar på knän och bakficka.            
Neuw 1195 SEK
Cambridge klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en enkel och stilren design. Passar lika bra till kostym som till jeans och t-shirt. ¬†¬†L√§nk: NatobandRingf√§rg: Ros√©/guld¬†Urtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant¬†Natobande ...
Daniel Wellington 1195 SEK
Case cardigan Tiger of Sweden
Cardigan från Tiger of Sweden. En lång cardigan utan knäppning som påminner om en rock. Tröjan har fickor och lagga vid nederkanten.                                                                                  
Tiger of Sweden 1195 SEK
Iggy skinny indigo jeans Neuw
Jeans från Neuw. Iggy är deras smalaste modell och har stretch för bästa komfort. Femficksmodell med knappgylf, Neuw-ringen och deras kännetecknande söm på bakfickan.   Jeansen är trippelfärgade vilket gör att de kan färga av sig på ljusare material. För att minska risken tvätta dem ...
Neuw 1195 SEK
Skinny Raf Blue Black jeans Ljung
Jeans från Ljung. En av deras snyggaste modeller hittills! Jeansen har låg midja fram och högra bak för perfekt passform. Smala ben och mycket stretch.              
Ljung 1195 SEK
Walker Cognac klocka Nic & Mel
Klocka från Nic & Mel i rostfritt stål med cognacfärgat läderband. Klockan är batteridriven och har ett års garanti. 
Nic & Mel 1195 SEK
Lee Metal Link klocka Nic & Mel
Klocka från Nic & Mel i rostfritt stål. Klockan är batteridriven och kommer med ett års garanti. 
Nic & Mel 1195 SEK
Baker mörkbrun klocka Nic & Mel
Klocka från Nic & Mel i rostfritt stål med läderband. Batteridriven klocka med ett års garanti. 
Nic & Mel 1195 SEK
Clark cognac klocka Nic & Mel
Klocka från Nic & Mel i rostfritt stål och ljust läderband. Klockan är batteridriven och kommer med ett års garanti. 
Nic & Mel 1195 SEK
Nottingham rosé klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington med en sober och stilren design. Klockan passar bra till alla tillf√§llen och natobandet g√•r att byta ut.¬†L√§nk: NatobandRingf√§rg: Ros√©Urtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant
Daniel Wellington 1195 SEK
Indigo Lector solglasögon Triwa
Solglasögon från Triwa. En transparent båge med brunt glas. Glasögonen har sköldpaddsmönster längst ut på skalmen.  
Triwa 1195 SEK
Jack Purcell leather LTT OX sneakers Converse
Badmintonlegenden Jack Purcells signatursko från Converse. Här i en grymt snygg brun läderversion.       
Converse 1195 SEK
Lee mörkbrun klocka Nic & Mel
Klocka från Nic & Mel i rostfritt stål. Klockan har ett runt ur med svartvita visare och ett mörkbrunt löderband. Klockan kommer med ett års garanti och levereras i snygg kartong.
Nic & Mel 1195 SEK
Exeter klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en stilren design. Passar lika bra till kostym som till jeans och t-shirt. H√§r i en snygg f√§rgkombination.¬†L√§nk: NatobandRingf√§rg: Ros√©Urtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resist ...
Daniel Wellington 1195 SEK
Nottingham klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington med en sober och stilren design. Klockan passar bra till alla tillf√§llen och natobandet g√•r att byta ut.¬†L√§nk: NatobandRingf√§rg: SilverUrtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant
Daniel Wellington 1195 SEK
Belfast klocka Daniel Wellington
Klocka fr√•n Daniel Wellington. Sober klocka med en enkel och stilren design. Passar bra till uppkl√§tt eller mer ledigt. Natobandet g√•r att byta ut.¬†L√§nk: NatobandRingf√§rg: SilverUrtavla: √ĄggskalsvitUrverk: Japan citizen 1L22 movement.Storlek(diameter): 40 mmH√∂jd boett: 6 mmWater resistant
Daniel Wellington 1195 SEK
R. Granpa byxor Gant Rugger
Byxor från Gant Rugger. En femfickmodell med smala ben. Gylf med dragkedja och knapp samt smalt uppvikt kant vid bensluten.           
Gant Rugger 1195 SEK
Turtle Lector solglasögon Triwa
Solglasögon från Triwa. Bågar med sköldpaddsmönster och brunt glas. Som detalj är skalmen gul längst ut. 
Triwa 1195 SEK
Midnight Henry solglasögon Triwa
Solglasögon från Triwa. Mörka bågar med tonat glas. Som detalj är skalmen bärnstensfärgade längst ut. 
Triwa 1195 SEK
Turtle Henry solglasögon Triwa
Solglasögon från Triwa. Bågar med sköldpaddsmönster och brunt glas. Som detalj är skalmen blå längst ut.    
Triwa 1195 SEK
Turtle Ernest solglasögon Triwa
Solglasögon från Triwa. Brunspräckliga bågar men brunt tonat glas. Som detalj är de de blå längst ut på skalmen. 
Triwa 1195 SEK
Horn Ernest solglasögon Triwa
Solglasögon från Triwa. En snygg tvåfärgad båge, tonat glas och skalmar med gröna detaljer. Ett par solglasögon som väcker uppmärksamhet.
Triwa 1195 SEK
Ekos plånbok Hugo Boss
Plånbok från Hugo Boss. Plånboken har plats för tio kort samt ett stort fack för sedlar. 
Hugo Boss 1195 SEK
Athletic Oneck vit tröja Morris
Tröja från Morris med tryck på bröstet. En skön tröja som har ribbad mudd vid kragen, ärmslut och nederkanten. En riktigt vinterpärla.  
Morris 1190 SEK
Athletic Oneck röd tröja Morris
Tröja från Morris. En bekväm tröja som adderar lite färg till garderoben. Tröjan har ribbad mudd vid krage, ärmslut och nederkant.     
Morris 1190 SEK
Athletic Oneck blå tröja Morris
Tröja från Morris. En varm och skön tröja med ribbad krage, ärmslut och nederkant. Tröjan har tryck på bröstet samt logga ner till höger.    
Morris 1190 SEK
Perry Org. Light Vintage jeansjacka Nudie Jeans
Jeansjacka från Nudie Jeans med en sliten design. Kopparknappar, orangea sömmar och logga på vänster bröstficka.         
Nudie Jeans 1187 SEK
Norfolk svart jacka Selected Homme
Jacka från Selected Homme. Du får två jackor i ett! En vinterjacka med borttagbar huva vilket förvandlar jackan till en stilren rock.     
Selected Homme 1187 SEK
Justin solglasögon Ray Ban
Solglasögon från Ray Ban med svarta gummibågar och mörkt glas med UV-skydd enligt europeisk standard. Läderfodral och putsduk medföljer. 
Ray Ban 1175 SEK
Triumph jacka Morris
Jacka från Morris. En kort modell med två fickor framtill, stängs med dragkedja och har knäppning i halsen. Morrisemblem på bröstet och på höger arm.                 
Morris 1150 SEK
Triumph jacka Morris
Jacka från Morris. En kort modell med två fickor framtill, stängs med dragkedja och har knäppning i halsen. Morrisemblem finns på bröstet och på höger arm.                  
Morris 1150 SEK
Johnston uniform blue jacka Ljung
Jacka från Ljung. En av deras klassiker med mängder av snygga detaljer. Jackan har dold dragkedja framtill, tvår fickor samt ficka på vänster ärm. Dragkedjor vid ärmslut för att reglera öppningen samt dold huva i kragen. Jackan har rutigt foder, tre innerfickor och en mobilficka.     
Ljung 1150 SEK
Perry jeansjacka Nudie Jeans
Jeansjacka från Nudie Jeans med ingången och sliten design. Knappar i koppar och orangea sömmar.      
Nudie Jeans 1119 SEK
Grim Tim jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Rak tight modell med stretch, normal midja, avsmalnade ben och knappgylf. Jeansen har orange sömmar och brodyr på bakfickan.       Artnr: 111321                   
Nudie Jeans 1119 SEK
Curtis Black jacka Brixtol
Jacka fr√•n Brixtol. Jacka i vaxad bomullscanvas. Heritage square pockets med ficklock som √§r vldigt typiskt f√∂r workwearjackor. √Ėvre framsida har fickor i handwarmer-stil. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†
Brixtol 1117 SEK
Crew neck skogsgrön tröja Wolsey
Tröja från Wolsey. Otroligt mjuk och bekväm tröja med raglanärm. Tröjan är gjord av alpackaull som är väldigt exklusivt.    
Wolsey 1117 SEK
Curtis Sand jacka Brixtol
Jacka från Brixtol i vaxad bomullscanvas. Fickor med ficklock, krage i manchester, rutigt innerfoder som är quiltat med 100g foder för bästa bibehållande värme.            
Brixtol 1117 SEK
Julian blå jacka Dr Denim
Jacka från Dr Denim. En klassisk parka med dold dragkedja framtill, fickor med lock samt handvärmare.  
Dr Denim 1113 SEK
Bobby Hidden Hood Jacket Army of Me
Höstens snyggaste jacka från Army of Me! Dragkedjeknäppning och knappar för detalj. 2 fickor fram. Gömd luva (snyggt ner- och ihopvikt i kragen).   
Army of me 1100 SEK
Gibraltar blazer Nikolaj d'√Čtoiles
Blazer fr√•n¬†Nikolaj d'√Čtoiles. En stilren design, med subtila detaljer. Blazern √§r tv√•kn√§ppt och har tv√• fickor framtill. R√∂tt foder √§rmarna. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†
Nikolaj d¬ī√Čtoiles 1098 SEK
Gibraltar blazer Nikolaj d'√Čtoiles
Blazer fr√•n¬†Nikolaj d'√Čtoiles. En stilren design, med subtila detaljer. Blazern √§r tv√•kn√§ppt och har tv√• fickor framtill. R√∂tt foder √§rmarna. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†
Nikolaj d¬ī√Čtoiles 1098 SEK
Sel George skor Selected Homme
Skor från Selected Homme. En stilren sko som är ett mellanting mellan finsko och sneaker tack vare brogue-mönstret och sulan. En sko som passar till de flesta tillfällen.             
Selected Homme 1095 SEK
Jack Purcell leather OX sneakers Converse
Badmintonlegenden Jack Purcells signatursko från Converse. Här i en grymt snygg läderversion.             
Converse 1095 SEK
M. Fine Merino R-neck svart tröja Filippa K
Tröja från Filippa K. En stilren rundhalsad tröja som är ett mycket användbart passplagg. Passar väldigt bra över skjorta eller under kavaj.       
Filippa K 1095 SEK
M. Fine Merino V-neck marinblå tröja Filippa K
Tröja från Filippa K. En v-ringad tröja med ribbad krage, ärmslut och nederkant. Passar lika bra över t-shirt som skjorta.      
Filippa K 1095 SEK
M. Fine Merino V-neck svart tröja Filippa K
Tröja från Filippa K. En tunn v-ringad tröja som passar perfekt att ha över skjorta.        
Filippa K 1095 SEK
Simon 1079 Dark grey chinos NN07
Chinos från NN07. En lite finare variant av chinos som passar bra på jobbet. Avsmalnade modell, normal midjehöjd, knappgylf samt fyra fickor.  Stora i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.   
NN07 1095 SEK
M. Fine Merino R-neck blå tröja Filippa K
Tröja från Filippa K. En stilren tröja med rund hals med mudd vid ärmslut och nederkant. Gjord av mjukaste ull och passar bra för sig själv eller över en skjorta.                 
Filippa K 1095 SEK
Sel Marc svart skor Selected Homme
Kängor från Selected homme. Klassiska chelsea boots i svart med klack. En sko som passar perfekt till jeans och chinos.   
Selected Homme 1095 SEK
Derek 5589 navy skjorta NN07
Skjorta från NN07 med nedtonad kamouflage-mönster. Skjortan har button down-krage, bröstficka med knäppning samt subtila röda detaljsömmar.  
NN07 1095 SEK
Clay 5527 vit skjorta NN07
Skjorta från NN07. Skjortan med prickigt mönster, bröstficka och nedersta knappen sydd med röd tråd.  
NN07 1095 SEK
Savior svart hoodie Army of Me
Hoodie från Army of Me. En unik hoodie med stor huva och diagonal dragkedja framtill.   
Army of Me 1095 SEK
Savior blå hoodie Army of Me
Hoodie från Army of Me. En unik tröja med stor huva, diagonal zipper som får tröjan att sticka ut från mängden.   
Army of Me 1095 SEK
M. Striped mörkblå tröja Filippa K
Tröja från Filippa K med en avskalad design och lodräta ränder. Ett bekvämt plagg som passar bra när man ska vara lite mer casual.       
Filippa K 1095 SEK
Simon 1080 marinblå chinos NN07
Chinos från NN07. Normal midja, gylf med dragkedja och raka ben. Chinosen har kritstreck som gör att de passar både bra till jobbet och privat.  Stora i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha. 
NN07 1095 SEK
Hair Recovery Concentrate 42-pack American Crew
Recovery concentrate från American Crew. Ett effektivt koncentrat som behandlar och förbygger håravfall.  Appliceras direkt på hårbotten och absorberas snabbt. Bryt av toppen på ampullen, fördela koncentraten och massera in det i hårbotten. Skall inte sköljas ur. 
American Crew 1090 SEK
Gusten Org. Black on Blue skjorta Nudie Jeans
Jeansskjorta från Nudie Jeans. Skjortan har tight passform och har lite grövre tyg. Bröstfickor med lock samt knäppknappar med Nudie Jeans logga på.
Nudie Jeans 1090 SEK
Necessär Tiger of Sweden
Necessär från Tiger of Sweden som är gjord av äkta Ponzaskinn från Italien. En stilren neccessär med två separerade fack med dragkedja och ett mindre på sidan. Skinnremmen/handtaget på kanten gör den enkel att hänga upp i badrummet.
Tiger of Sweden 1079 SEK
Gunnar heavy worn skjorta Nudie Jeans
Jeansskjorta fr√•n Nudie Jeans av den gr√∂vre sorten men en snygg tv√§tt och detaljer. √Ąr n√§stan en hybrid mellan jeansskjorta och jeansjacka. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†
Nudie Jeans 1049 SEK
Roberto svart bomberjacka Jofama
Bomberjacka från Jofama med ribbad mudd vid krage, ärmslut samt nederkant. Jackan har två fickor framtill, ficka på vänster ärm samt läderdetaljer på axlar och armbågar.          
Jofama 1047 SEK
Elision jacka Army of Me
Jacka från Army of Me. Deras unika rock med stor krage i en snygg vårversion. Rocken har diagonal dradkedja fratill, två fickor och knäppning vid kragen. Den perfekta rocken för den som vill sticka ut bland alla svarta och marinblå jackor.       
Army of Me 1000 SEK
Berry Mens padded jacka Resteröds
Jacka från Resteröds. En midjekort modell med fickor framtill och två innerfickor. Mycket detaljer utanpå.             
Rester√∂ds 1000 SEK
Howard datorväska 13" Nic & Mel
      
Nic & Mel 1000 SEK
Truth blazer Army of Me
Blazer från Army of Me. En avslappnad modell med dragkedja som gör att den sticker ut från mängden.   
Army of Me 1000 SEK
Ingmar jacka Red Collar Project
Jacka från Red Collar Project. En tunnare duffeljacka med den typiska knäppningen och dragkedja. Jackan har en inneficka.       
Red Collar Project 1000 SEK
Väska P.A.P
     
P.A.P 1000 SEK
Everest jacka Superdry
Jacka från Superdry. En gedigen och prisvärd dunjacka med fyra fickor framtill, dragkedja och knäppning framtill. Jackan har pälskrage och en innerficka.             
Superdry 1000 SEK
Jan jacka Red Collar Project
Jacka från Red Collar Project. Har fickor framtill, fickor på insidan och lite rolig detalj med dragkedja på huvan så det blir mer som en klassisk krage.  
Red Collar Project 1000 SEK
Simcard halsband Matt Weston
 
Matt Weston 999 SEK
Skull and prayer pendant halsband Matt Weston
 
Matt Weston 999 SEK
Sel Fredo skor Selected Homme
L√•ga skinnskor fr√•n Selected Homme. En stilren sko med klack som passar till dressat och till jeans.¬†¬†ERBJUDANDE:¬†Handla tv√• valfria pik√©er och f√• en till p√• k√∂pet!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Selected Homme Aro Irish green ‚Äď l√§ggs med i ditt paket efter du har genomf√∂rt din best√§l ...
Selected Homme 999 SEK
R. Handloom Madras skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger med button down-krage och ledig passform. Här i en snygg färgkombination.                                                                                                                                     ...
Gant Rugger 999 SEK
Rivet and bomb halsband Matt Weston
 
Matt Weston 998 SEK
Sweatshirt Morris
Collegetröja från Morris med bekväm passform, muddar vid ärmslut och nederkant. Tröjan har Morris-tryck på bröstet.         
Morris 998 SEK
Classic crew neck Alan Paine
Tröja från Alan Paine i klassisk modell. Engelska Alain Paine är kända för sina kvalitetskläder helt utan, på utsidan, synliga loggor för dig som föredrar diskreta och tidlösa kläder. Alan Paine som funnits sedan 1907 är idag det enda tröjmärket som fortfarande kostar på sig att anvä ...
Alan Paine 998 SEK
Clockmakers tube halsband Matt Weston
Halsband från Matt Weston. Ett hantverk av hög kvalitet.  
Matt Weston 998 SEK
Douglas ljusblå skjorta Morris
Skjorta från Morris. Button down krage, slimmad passform och randigt innertyg vid manschetter samt krage.        
Morris 998 SEK
Poolo svart ipadfodral Tiger of Sweden
Ipadfodral från Tiger of Sweden. Avskalad deisgn i svart läder. Fodralet har mindre fack på baksidan.  
Tiger of Sweden 998 SEK
Douglas vit skjorta Morris
Skjorta från Morris med button down-krage, randig insida på krage samt broderad nejlika på bröstet.    
Morris 998 SEK
Skinny Leo Forest Green jeans Ljung
Slim fit jeans från Ljung. Smala jeans med mycket stretch för bästa passform. Jeansen har knappgylf samt logga i läder baktill som detalj.             
Ljung 998 SEK
John svart blazer Selected Homme
Blazer från Selected Homme. En kort dubbelknäppt kavaj med en härlig struktur i matrialet. Kavajen är perfekt för den som inte vill bli för formell utan mer uppklädd på ett avslappnad sätt. Bröstnäsduk medföljer.        
Selected Homme 998 SEK
Simon 1000 brown chinos NN07
Chinos från NN07. Avsmalnande modell med normal midjehöjd, knappgylf samt fyra fickor.   Stora i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.   
NN07 998 SEK
Merino Vneck tröja Morris
V-ringad tröja från Morris. En tunn och bekväm v-ringad tröja med ribbad mudd vid krage, ärmslut och nederkant. Tröjan har Morris nejlika broderad på bröstet i kontrastfärg.  
Morris 998 SEK
Derek 5500 blårandig skjorta NN07
Skjorta från NN07. En randig skjorta med ledig passform och button down krage.   
NN07 998 SEK
Simon 1000 Navy blue chinos NN07
Chinos från NN07. Normal midjehöjd, avsmalnande modell med knappgylf samt fyra fickor.  Stora i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.   
NN07 998 SEK
R. Indigo Oxford Check skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger. Skjortan har button down-krage, locker loop samt detalj vid ärmslut.         
Gant Rugger 998 SEK
R. Indigo Oxford Check röd skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger. Skjortan har button down-krage, locker loop samt detalj vid ärmslut samt nederkant.         
Gant Rugger 998 SEK
Solid Broken burgundy oxfordskjorta Wolsey
Skjorta från Wolsey. Deras klassiska oxfordskjorta i en uppdaterad version. Skjortan har button down-krage, locker loop och en härlig struktur i matrialet.          
Wolsey 998 SEK
Solid Broken marinblå oxfordskjorta Wolsey
Skjorta från Wolsey. En uppdaterad version av deras klassiska oxfordskjorta. Skjortan har button down-krage, locker loop samt en härligt struktur.          
Wolsey 998 SEK
Solid Broken vit oxfordskjorta Wolsey
Oxfordskjorta från Wolsey. En uppdaterad version med en härligt struktur i matrialet. Skjortan har de klassiska detaljerna som button down-krage och locker loop.          
Wolsey 998 SEK
One Logan svart blazer Selected Homme
Blazer från Selected Homme. En tvåknäppt blazer med fickor med lock samt två sprund baktill.           
Selected Homme 998 SEK
M. Samuel Navy chinos Filippa K
Chinos av hög kvalitet från Filippa K med normal midja och smala ben. Chinosen har knappgylf, två fickor fram och två bakfickor som stängs med knappar. Passar lika bra till finskorna som till sneakers.           
Filippa K 998 SEK
M. Samuel Svart chinos Filippa K
Välgjorda chinos från Filippa K i en slimmad modell. Chinosen har normal midja, knappgylf, två fickor fram och två bakfickor som stängs med knappar. Passar lika bra till sneakers som till finskorna.            
Filippa K 998 SEK
Giorgio svart necessär Tiger of Sweden
Necessär från Tiger of Sweden. Den har två stora fack och ett mindre på utsidan. I de två större facken finns 3 mindre fack samt ett med dragkedja. Necessären har en ögla vilket gör att du kan hänga upp den.
Tiger of Sweden 998 SEK
Ipadfodral P.A.P
     
P.A.P 998 SEK
Major pitch black Marshall
Hörlurar från Marshall.  Dessa hörlurar har högkvalitativt ljud, fjärrkontroll samt mikrofon som kan användas till mobiltelefon. Både 3.5mm samt 6.3mm anslutning. Här i en hel helsvart variant.  
Marshall 998 SEK
Derek 5420 vit skjorta NN07
Stilren skjorta från NN07 med button down-krage, bröstficka och röda detaljsömmar vid ärmslut samt nedersta knappen. 
NN07 998 SEK
Derek 5420 blå skjorta NN07
Skjorta från NN07. Skjortan har button down-krage, bröstficka samt detaljsömmar i kontrastfärg.  
NN07 998 SEK
Simon 1000 khaki chinos NN07
Chinos från NN07. Avsmalnande modell med normal midjehöjd, knappgylf samt 5 fickor.   Stora i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.   
NN07 998 SEK
Derek 5420 petrol blue skjorta NN07
Skjorta från NN07. Skjortan har button down-krage, bröstficka med knapp, nedersta knappen sydd med röd tråd samt randiga insidor på manschetter.  
NN07 998 SEK
Derek 5421 Blue stripe skjorta NN07
Randig skjorta från NN07 med button down-krage, bröstficka och vita insidor på manschetterna.  
NN07 998 SEK
Sel Almer J skor Selected Homme
Bekväma kängor från Selected Homme med termoplastsulor som håller länge. Blixtlås på sidan för enkel på- och avtagning.                   
Selected Homme 998 SEK
Sel Almer J skor Selected Homme
Bekväma kängor från Selected Homme med termoplastsulor som håller länge. Blixtlås på sidan för enkel på- och avtagning.                 
Selected Homme 998 SEK
Giorgio brun necessär Tiger of Sweden
Necessär från Tiger of Sweden med två stora fack och ett mindre på utisdan. På insidan av de stora facken har du ett fack med dragkedja samt tre mindre. Necessären har en ögla vilket gör det enkelt att förvara den.
Tiger of Sweden 998 SEK
New Barrel SC röd skjorta Morris
Skjorta från Morris. Sober skorta med slimmad passform, blått innertyg vid manschetter och krage. Detalj med Morris nejlika i kontrastfärg på bröstet.       
Morris 998 SEK
Temu svart handskar Tiger of Sweden
Handskar från Tiger of Sweden. Rejäla handskar som håller dig varm hela hösten och vintern. Handskarna är i mocka på utsidan och har mjukt pälsliknande material på insidan. Både stilrena och väldigt bekväma.   
Tiger of Sweden 998 SEK
Skinny Raf rinsed black Ljung
Jeans fr√•n Ljung. √Ąntligen √§r de h√§r! Ljung har b√∂rjat tillverka jeans f√∂r den modemedvetna mannen. Jeansen har normal midja som g√•r upp lite baktill, stretch och avsmalande ben. ¬† ¬†¬†
Ljung 998 SEK
Vladimir Wool Slubs tröja Nudie Jeans
Ulltröja från Nudie Jeans. En varm tröja med raglanärm och bra passform. Perfekt för det kallare vädret under vintern.
Nudie Jeans 998 SEK
Harvard blå pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden i tunt bekvämt material. Tröjan har ribbad mudd vid ärmslut, nederkant och krage samt logga på bröstet.  
Tiger of Sweden 998 SEK
New Miho O-neck 6143 vit tröja NN07
Tröja från NN07. En våffelstickad tröja med bekväm passform. tröjan har detalj vid nederkant. 
NN07 998 SEK
Major white hörlurar Marshall
Hörlurar från Marshall. Dessa hörlurar har högkvalitativt ljud, fjärrkontroll samt mikrofon som kan användas till mobiltelefon. Både 3.5mm samt 6.3mm anslutning. Här i stilrent vitt med gulddetaljer. 
Marshall 998 SEK
Major black hörlurar Marshall
Hörlurar från Marshall.  Dessa hörlurar har högkvalitativt ljud, fjärrkontroll samt mikrofon som kan användas till mobiltelefon. Både 3.5mm samt 6.3mm anslutning. Här i en stilrent svart. 
Marshall 998 SEK
Abery skjorta Scalpers
Skjorta från Scalpers. En rutig skjorta med bekväm passform och matrial. Detalj med dödskalle vid nederkanten. 
Scalpers 998 SEK
Terry midnight green tröja Tiger of Sweden
Tröja från Tiger of Sweden. En stilren, tunn tröja i midnattsgrönt. Tröjan är snygg som det än eller passar perfekt över skjorta.   
Tiger of Sweden 998 SEK
Sven vinröda chinos Pour
Chinos från Pour med fyra fickor och gylf med dragkedja. Chinosen har en stilren design och avsmalnande ben för en modern look.            
Pour 998 SEK
Sven khaki chinos Pour
Chinos från Pour. En stilren fyrficksmodell med gylf med dragkedja. Normalhög midja och avsmalnande ben för en modern look.             
Pour 998 SEK
Emiria plånbok Hugo Boss
Plånbok från Hugo Boss. En stilren korthållare med sedelklämma på baksidan. 
Hugo Boss 998 SEK
Laptopfodral 13" P.A.P
Laptopfodral från P.A.P av mycket hög kvalitet. Passar till 13 tum.    
P.A.P 995 SEK
Laptopfodral 13" P.A.P
    
P.A.P 995 SEK
Jack Purcell CP OX sneakers Converse
Sneakers från Converse. Badmintonlegenden Jack Purcells signatursko här i en grymt snygg canvasversion som är den perfekta vår och sommarskon.      
Converse 995 SEK
Iggy jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger. Deras tighta modell vid namn Iggy, här i svart. Smala ben, normal midja och passar till de flesta tillfällen.           
Tiger of Sweden 995 SEK
Svante tröja Pour
Tröja från Pour. Avskalad collegetröja med tydliga sömmar och tryck på bröstet. Tröjan har svart innertyg som skapar ett snyggt kontrast gentemot den dova blå färgen. Tröjan har en detalj nedtill som kan sparas eller tas bort.       
Pour 995 SEK
Slim ljusgrå skjorta Pour
Skjorta från Pour. Stilren skjorta med lite större krage och en lite glansig yta. Perfekt för utekvällen.        
Pour 995 SEK
Mattias blå tröja Pour
Tröja från Pour. En snygg tröja i collegemodell med tydliga sömmar. Tröjan har en detalj nedtill med logga och knapp som enkelt kan tas bort om man vill.            
Pour 995 SEK
Mattias grå tröja Pour
Tröja från Pour med tydliga sömmar och en tvättad finish. Tröjan har detalj nedtill som kan sparas eller tas bort om man vill.          
Pour 995 SEK
Hank Rey jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Hank Rey har normalhög midja, normal passform, knappgylf och raka ben för en avslappnad look. En perfekt byxa för den som har lite breda lår och som inte tycker om när jeansen är så tajta.             
Nudie Jeans 979 SEK
Grim Tim jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Rak tight modell med stretch, normal midja, avsmalnade ben och knappgylf. Jeansen har orange sömmar och brodyr på bakfickan.     Artnr: 111152               
Nudie Jeans 979 SEK
Thin Finn jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Tight fit, normal midja, avsmalnande ben och dragkedja i gylfen. Jeansen har orange sömmar och deras klassiska brodyr på bakfickan i marinblått.   Artnr: 111344                      
Nudie Jeans 979 SEK
Shave 123 Baxter of California
Rakningskit från Baxter of California. Här är allt du behöver får aatt få en en exklusiv känsla när du rakar dig hemma. En rakkräm som du löddrar upp med en borsta gjord av grävlingshår. Sedan avslutar du med en lugnande after shave balm. 
Baxter of California 978 SEK
Ian jacka Red Collar Project
Jacka från Red Collar Project. Jackan har dragkedja framtill, fickor fram och går att stänga på två olika sätt.            
Red Collar Project 977 SEK
Iggy dust blue jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden med normal midja, smala ben, gylf med dragkedja och fem fickor. Jeansen har en tydlig slitning som ger en vintagelook med nedtonade mustascher.    
Tiger of Sweden 977 SEK
Emmer vit skjorta Hugo Boss
Skjorta från Hugo Boss. En välgjord skjorta med frackinspirerat mönster på bröstet med struktur, slimmad passform samt liten modern krage.  
Hugo Boss 977 SEK
Iggy jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger. Deras tighta modell vid namn Iggy, här i en ljus modell med en sliten finish. Smala ben, normal midja och passar till de flesta tillfällen.               
Tiger of Sweden 977 SEK
Denzel svart skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden i höstens trendigaste mönster kamouflage. Skjortan är tillverkad av det absolut bästa materialet, har slimmad passform och en mindre krage för en modern look. Det blir inte mycket bättre än så här.          
Tiger of Sweden 977 SEK
Sabinus mörkgrå tröja Hugo Boss
Tröja från Hugo Boss. En tunnstickad tröja med rund hals och subtila detaljer. Ett mästerverk som kommer bli ett av dina favoritplagg.    
Hugo Boss 977 SEK
Sabinus mörkblå tröja Hugo Boss
Tröja från Hugo Boss med rund hals och snygga subtila detaljer. Denna tröja är väldigt användbar. Du kan ha den som den är, över skjorta eller under kavajen.    
Hugo Boss 977 SEK
Merino Cable camel tröja Morris
Kabelstickad tröja från Morris. Tröjan har nejlioka broderad på bröstet samt detaljsömmar på armbägarna.               
Morris 977 SEK
Merino Cable orange tröja Morris
Kabelstickad tröja från Morris. Tröjan har detaljsömmar på armbågar samt broderad nejlika på bröstet.            
Morris 977 SEK
Merino Cable grön tröja Morris
Kabelstickad tröja från Morris. Tröjan har detaljsömmar på ärmbågarna samt nejlika på bröstet i kontrastfärg.            
Morris 977 SEK
Merino Cable grå tröja Morris
Kabelstickad tröja från Morris med detaljsömmar på ärmbågarna. Tröjan har deras klassiska nejlika broderad på bröstet i kontrastfärg.             
Morris 977 SEK
Eminon vit skjorta Hugo Boss
Skjorta från Hugo Boss. En dressad skjorta med dold knäppning, modern liten krage samt dubbla manschetter. Skjortan har subtila svarta detaljer.
Hugo Boss 977 SEK
Thin Finn jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Tight fit, normal midja, avsmalnande ben och dragkedja i gylfen. Jeansen har orange sömmar och deras klassiska brodyr på bakfickan i marinblått.   Artnr: 111268              
Nudie Jeans 909 SEK
Sharp light blue jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden med låg midja, smala ben, gylf med dragkedja och fem fickor. Jeansen har en ljus tvätt och slitning vilket gör dessa till de perfekta sommarjeansen.       
Tiger of Sweden 909 SEK
Sharp Black Blue jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden. Deras tightaste modell med normalhög midja, tight passform över hela benet samt gylf med dragkedja.              
Tiger of Sweden 907 SEK
Sharp Dust Blue jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden. En av deras tightaste modeller med låg midja, avsmalnande ben och gylf med dragkedja.          
Tiger of Sweden 907 SEK
Endrio skjorta Hugo Boss
Skjorta från Hugo Boss. Ett plagg av hög kvalitet med bra passform och stretch som gör den väldigt bekväm. Skjorta har dold knäppning som går i svart som skapar ett snyggt kontrast mot det vita. Den ultimata festskjortan som gör dig till festens mittpunkt.       
Hugo Boss 907 SEK
M. Fine Merino svart cardigan Filippa K
Cardigan från Filippa K. En tunn cardigan med fickor framtill samt ribbade ärmslut, nederkant och krage.            
Filippa K 907 SEK
Stokes Black jacka Brixtol
Jacka från Brixtol i quiltad polyester. Klassiska detaljer med krage i manchester och knappar i gun-metal. Riders flaps på båda bakre sidor.             
Brixtol 907 SEK
Axcel light ink pullover Tiger of Sweden
Tröja från Tiger of Sweden. En stickad pullover med bra passform, mjukt material och lätt att matcha.   
Tiger of Sweden 907 SEK
Francis Oneck marinblå tröja Morris
Tröja från Morris med rund hals, tydlga sömmar och emblem på bröstet. Tröjan har ribbad krage, ärmslut samt nederkant.          
Morris 907 SEK
Shaw Rugger röd Morris
Rugger från Morris med vit krage, vit mudd vid ärmslut emblem på bröstet samt logga vid nederkanten.          
Morris 907 SEK
Shaw Rugger blå Morris
Rugger från Morris med vit krage, vit mudd vid ärmslut. Tröjan har även emblem på bröstet samt logga vid nederkanten.       
Morris 907 SEK
Grim Tim jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Rak tight modell med stretch, normal midja, avsmalnade ben och knappgylf. Jeansen har orange sömmar och brodyr på bakfickan.       Artnr: 111320                  
Nudie Jeans 907 SEK
Lyon O-neck navy tröja Morris
Tröja från Morris med rundhals. Har ribbstickade muddar vid krage, ärmslut och nederkant. Inspirerad av engelsk sjöfart.             
Morris 903 SEK
Lyon O-neck off white tröja Morris
Tröja från Morris med rundhals. Har ribbstickade muddar vid krage, ärmslut och nederkant. Inspirerad av engelsk sjöfart.              
Morris 903 SEK
Alex blazer Wolsey 1755
Blazer från Wolsey 1755. Tvåknäppt kort modell med en stilren design.  
Wolsey 1755 900 SEK
Massimo hatt Tiger of Sweden
Hatt från Tiger of Sweden. Ett plagg för den vågade som vill sticka ut från mängden och ge ett välklätt intryck. En hatt bär du helst till kavaj och ett par välputsade lågskor.
Tiger of Sweden 898 SEK
Flätat skärp brown Marco Parisi
Skärp från Marco Parisi av högsta kvalitet. Handgjorda från Italien av det bästa narvskinn som är det bästa koskinnet som finns. Skärpet kommer bara bli snyggare och snyggare ju mer du använder det.  Klicka på plaggmått för vilken längd du ska ha.   Bredd: 35 mm  
Marco Parisi 898 SEK
Flätat skärp black Marco Parisi
Skärp från Marco Parisi av högsta kvalitet. Handgjorda från Italien av det bästa narvskinn som är det bästa koskinnet som finns. Skärpet kommer bara bli snyggare och snyggare ju mer du använder det.Klicka på plaggmått för vilken längd du ska ha.  Bredd: 35 mm  
Marco Parisi 898 SEK
M. Edgar Tablet Case Filippa K
Ipadfodral från Filippa K. Stilren fodral i svart läder. Förvara din läsplatta med stil. 
Filippa K 898 SEK
Alfred svart skjorta Ljung
Skjorta från Ljung. En rockig skjorta med tryckknappar, dubbla bröstfickor samt tight passform.     
Ljung 898 SEK
Skooly svart tröja Tiger of Sweden
Tröja från Tiger of Sweden. En tröja med en sliten struktur i matrialet som ger en intressant look. Tröjan har raglanärm och något djupare ringning i halsen.        
Tiger of Sweden 898 SEK
R. Venezia LS tröja Gant Rugger
Tröja från Gant Rugger med tryck på bröstet. Bekväm tröja i en kort modell med mudd vid ärmslut och rullad kant nedtill. 
Gant Rugger 898 SEK
Old Skool Hi sneakers Vans
Sneakers från Vans. Deras klassiska Old Skool i hög variant. Perfekt för den som vill bära sneakers i höst och samtidigt hålla värmen.    
Vans 898 SEK
Skärp brunt Marco Parisi
Bälte från Marco Parisi av högsta kvalitet. Handgjorda från Italien av narvskinn som är det bästa koskinnet som finns. Bältet kommer bara bli snyggare och snyggare ju mer du använder det.    
Marco Parisi 898 SEK
Groomsman DC skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden av hög kvalitet. Slimmad passform, mindre krage, tydliga detaljsömmar baktill samt dubbel manschett. Nedersta knappen i kontrastfärg. Denna skjorta passar perfekt för mer uppklädda tillfällen.            
Tiger of Sweden 898 SEK
Sel Rich svart skor Selected Homme
Kängor från Selected Homme. Snörning framtill och dragkedja på sidan för lättar påsättning.    
Selected Homme 898 SEK
Sel Rich brun skor Selected Homme
Kängor från Selected Homme med snörning och dragkedja på sidan så de blir lättare att sätta på.    
Selected Homme 898 SEK
Snaith kravatt Wolsey 1755
         
Wolsey 1755 898 SEK
M. Paul BD Oxford Vit skjorta Filippa K
Oxfordskjorta från Filippa K med smal passform och den klassiska button down-krage som kännetecknar oxfordskjortan. Skjortan är i slitstarkt material som ger ett informellt intryck.          
Filippa K 898 SEK
M. Paul BD Oxford Mörkblå skjorta Filippa K
Skjorta från Filippa K. En klassisk oxfordskjorta i slitstarkt material, button down-krage och smal modern passform. Detta är skjortan för dig som vill ha en skjorta som ger ett mer avslappnat intryck.          
Filippa K 898 SEK
M. Paul BD Oxford burgundy skjorta Filippa K
Skjorta från Filippa K. En klassisk oxfordskjorta med button down-krage här i en av höstens trendfärger. Passar lika bra på jobbet som till vardags.             
Filippa K 898 SEK
M. Paul BD Oxford Ljusblå skjorta Filippa K
Klassisk oxfordskjorta från Filippa K med button down-krage. Skjortan har smal passform och är i lite grövre slitstarkt material som kännetecknar oxfordskjortor.             
Filippa K 898 SEK
Steven orange skjorta Ljung
Skjorta från Ljung. Slimmad smårutig skjorta med krage i kontrastfärg. Perfekt för den som vill ha en skjorta som sticker utmed det där lilla extra.       
Ljung 898 SEK
Polera Patch skjorta Scalpers
Skjorta från Scalpers. Skjortan har knäppning halvvägs ner för bröstet, mönstrat tyg på insidan av knäppning samt logga på bröstet. Tight passform som framhäver bröstmusklerna.           
Scalpers 898 SEK
Piotr Indigo skjorta Ljung
Skjorta från Ljung. Välgjort skjorta med slimmad passform i en djup blå nyans. Skjortan har detalj med extra knapp vid kragen. 
Ljung 898 SEK
M. Paul Oxford blå skjorta Filippa K
Skjorta från Filippa K i en denimblå färg.. Stilren skjorta med button down-krage, knapp i nacken och bröstficka.  
Filippa K 898 SEK
Moses vit jumper Red Collar Project
Tröja från Red Collar Project. En stilren tröja med lagom ringning i halsen, rullade kanter samt detalj vid ärmslut.     
Red Collar Project 898 SEK
V-neck navy skull tröja Scalpers
V-ringad tröja från Scalpers med ribbade ärmslut och nederkant samt logga på bröstet.   
Scalpers 898 SEK
V-neck grön skull tröja Scalpers
Tröja från Scalpers. En v-ringad tröja med ribbade muddar vid ärmslut och nederkant. Logga på bröstet.   
Scalpers 898 SEK
Moses grön jumper Red Collar Project
Tröja från Red Collar Project. En bekväm tröja med lagom ringning i halsen, rullade kanter vid ärmslut, nederkant och krage.   
Red Collar Project 898 SEK
V-neck orange skull tröja Scalpers
Tröja från Scalpers med v-ringning, ribbade ärmslut och nederkant samt logga på bröstet.   
Scalpers 898 SEK
Kurtz jacka Tiger of Sweden
Jacka från Tiger of Sweden. En tunn jacka med dold knäppning framtill, två bröstfickor med lock samt axelklaffar som ger jackan en army-look.      
Tiger of Sweden 850 SEK
Windward zip Nikolaj d'√Čtoiles
Stilren jacka fr√•n Nikolaj d'√Čtoiles som lyckas med konststycket att verkligen f√• till sportig elegans. Detta √§r en anv√§ndbar jacka som den √§r under varmare dagar eller under en tjockare jacka f√∂r lager-p√•-lager-effekt. Nikolaj d¬ī√Čtoiles fokuserar p√• material, detaljer och funktion. ...
Nikolaj d¬ī√Čtoiles 848 SEK
Vingaren jacka Transatlantic
jacka från Transatlantic i segelstuk. Passar den med en aktiv vardag och fritid. Snygga detaljer med emblem på bröstet och ficka på vänster arm.        
Transatlantic 848 SEK
Grim Tim jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Rak tight modell med stretch, normal midja, avsmalnade ben och knappgylf. Jeansen har orange sömmar och brodyr på bakfickan i vitt.      Artnr: 111206          
Nudie Jeans 839 SEK
Herris byxa Tiger of Sweden
Byxor från Tiger of Sweden. En slim fit modell av högkvalitativ ull med normal midja och smala ben för en modern look.    
Tiger of Sweden 839 SEK
Pelle svart bomberjacka Red Collar Project
Bomberjacka från Red Collar Project. Två fickor fram, zipper samt ficka på vänster arm. Snygg och avskalad modell.       
Red Collar Project 837 SEK
Jack Purcell Ltt Ox skor Converse
Badmintonlegenden Jack Purcells signatursko från Converse. Här i en grymt snygg mönstrad canvasmodell.  
Converse 837 SEK
Plain Grey Smoke pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden. Tröjan har djup ringning i halsen, bekväm passform samt detalj vid nederkanten.   
Tiger of Sweden 837 SEK
Derek 5524 kamouflage skjorta NN07
Skjorta från NN07. Årets trendigaste skjorta med kamouflagemönster. Skjortan har button down-krage, normal passform och den nedersta knappen sydd med röd tråd som detalj.  
NN07 837 SEK
Elisha skjorta Hugo Boss
Skjorta från Hugo Boss. En skjorta av högsta kvalitet med stretch som gör den väldigt bekväm. Passar perfekt för sena utekvällar på stan.        
Hugo Boss 837 SEK
One Tax Pine mörkgrå blazer Selected Homme
Blazer från Selected Homme. En tvåknäppt blazer med moderna slag samt två sprund baktill.             
Selected Homme 837 SEK
M. Lambwool R-neck mörkblå tröja Filippa K
Lammullströja från Filippa K. En varm och skön tröja med ribbad krage, ärmslut och nederkant. Ett måste nu i höst.                
Filippa K 837 SEK
M. Lambwool R-neck mörkgrön tröja Filippa K
Lammullströja från Filippa K. En bekväm och värmande tröja med ribbade muddar. Passar perfekt över en skjorta.            
Filippa K 837 SEK
Elisha lila skjorta Hugo Boss
Skjorta från Hugo Boss. Slimmad modell med oslagbar passform. Hög kvalitet och moderna detaljer med liten krage.          
Hugo Boss - Hugo 837 SEK
Ewalt skjorta Hugo Boss
Jeansskjorta från Hugo Boss. En utanpå skjorta som inte ska stoppas in. Skjortan har liten modern krage, små manschetter med läderdetalj samt bröstficka med knäppning.  
Hugo Boss 833 SEK
Nate tröja Wolsey 1755
Stickad tröja från Wolsey 1755 med lite spräckligt mönster samt detalj på vänster arm.   
Wolsey 1755 833 SEK
Plethora jacka Army of Me
Jacka fr√•n Army of Me. En snygg rock med kn√§ppning. √Ąr varm och har bra krage som skyddar mot h√•rda h√∂stvindar. ¬† ¬† ¬† ¬†¬†
Army of Me 810 SEK
Cinquataquattro Sport Prem. Marro Marrone skor Dolomite
Känga från Dolomite. En rejäl vinterkänga som värmer dig när vintern slår till. Skon har yttermaterial i läder och gummisula. Bruna skosnören medföljer.         
Dolomite 800 SEK
Kendall blazer Wolsey 1755
Blazer från Wolsey 1755 i sweatshirt-material. En perfekt kavaj för den som inte vill vara för uppklädd. Kavajen är tvåknäppt, har två fickor framtill och beiga armbågslappar.           
Wolsey 1755 800 SEK
Douglas cardigan Morris
Cardigan från Morris i gediget material. Tröjan har stor krage, knäppning med trä-toggles och läderöglor, ribbad vid ärmslut, längst ner samt emblem på vänster arm.        
Morris 800 SEK
Delmar raglan crew Wolsey 1755
Tröja från Wolsey 1755 med lite djupare ringning i halsen och en härlig struktur i materialet.             
Wolsey 1755 800 SEK
Melker skor Red Collar Project
       
Red Collar Project 800 SEK
Empire cardigan Morris
Cardigan från Morris i ny färg. En riktigt läcker cardigan som skiljer sig från mängden. Bra kvalitet och mängder med snygga detaljer.    
Morris 800 SEK
Skärp svart Marco Parisi
Skärp från Marco Parisi av högsta kvalitet. Handgjorda från Italien av det bästa narvskinn som är det bästa koskinnet som finns. Skärp kommer bara bli snyggare och snyggare ju mer du använder det.  Klicka på plaggmått för vilken längd du ska ha.   Bredd: 35 mm   
Marco Parisi 798 SEK
Skärp brown/red Marco Parisi
Skärp från Marco Parisi av högsta kvalitet. Handgjorda från Italien av det bästa narvskinn som är det bästa koskinnet som finns. Skärpet kommer bara bli snyggare och snyggare ju mer du använder det.  Klicka på plaggmått för vilken längd du ska ha.  Bredd: 35 mm  
Marco Parisi 798 SEK
Atlas jacka 182 Grundéns
Regnjacka från Grundéns med reglerbar huva och dubbelknäppt stormklaff som garanterat håller dig torr. Jackan har två framfickor och reglerbart ärmslut.     Stor i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.  
Grund√©ns 798 SEK
Atlas jacka 182 Grundéns
Regnjacka från Grundéns med reglerbar huva och dubbelknäppt stormklaff som garanterat håller dig torr. Jackan har två framfickor och reglerbart ärmslut.     Stor i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.  
Grund√©ns 798 SEK
Petrus rock 83 Grundéns
Regnrock från Grundéns med reglerbar huva, dubbelknäppt stormklaff som håller dig torr. Jackan har två framfickor, reglerbara ärmslut samt droppkant.       Stor i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.  
Grund√©ns 798 SEK
Piers solid skjorta Wolsey 1755
Skjorta från Wolsey 1755. En vit oxfordskjorta med button-down krage. En enkel, stilren skjorta som funkar till alla tillfällen.             
Wolsey 1755 798 SEK
Svarta handskar Morris
Handskar från Morris i läder. Tydliga sömmar och nejlikan som detalj.  
Morris 798 SEK
Skull & Regimental hängslen Scalpers
Hängslen från Scalpers. Randiga hängslen med dödskallar samt läderdetaljer. En läcker detalj när man ska vara uppklädd. 
Scalpers 798 SEK
Chino One Hunter chinos Truesers
Chinos från Truesers. Stilrena chinos med normal midja och avsmalnade ben. Chinosen har fyra fickor och gylf med dragkedja.            
Truesers 798 SEK
Chino One Navy chinos Truesers
Chinos från Truesers. Bekvöm modell med normal midja och avsmalande ben. Chinosen har fyra fickor och gyld med dragkedja.           
Truesers 798 SEK
Chino One Wine chinos Truesers
Chinos från Truesers med normal midja och avsmalande ben. Chinosen har fyra fickor, gylf med dragkedja och en dov tvättad finish.          
Truesers 798 SEK
Chino One Camel chinos Truesers
Chinos från Truesers. Chinosen har normal midja, avsmalnande ben, fyra fickor och gylf med dragkedja.    
Truesers 798 SEK
Chino One Antracite chinos Truesers
Chinos från Truesers. Avskalad modell med normal midja och avsmalnande ben. Chinosen har fyra fickor och gylf med dragkedja.        
Truesers 798 SEK
Spruce beach blue tröja Tiger of Sweden
Sweatshirt från Tiger of Sweden med korta ärmar. Ett succéplagg från Tiger of Sweden här i en uppdaterad version. Den har djup ringning i halsen och rulla upp ärmarna för snyggast look.           
Tiger of Sweden 798 SEK
Double Face scarf Morris
Scarf från Morris i mjukaste ull. Håller dig garanterat varm under de kallaste förhållanden.  
Morris 798 SEK
Piers skjorta Wolsey 1755
Skjorta från Wolsey 1755. En klassisk oxfordskjorta med button down-krage, knapp i nacken och logga längst ner på skjortan.            
Wolsey 1755 798 SEK
Golds tröja Tiger of Sweden
Svart collegetröja från Tiger of Sweden med hög kvalitet och oslagbar passform. Snyggt öppen söm nertill som ger en rockig look.              
Tiger of Sweden 798 SEK
Slips Hugo Boss
Slips från Hugo Boss. En slips som drar blickarna till sig. Den har en glansig yta som reflekterar ljuset på ett snygg sätt. Perfekt för den som vill sticka ut från mängden.
Hugo Boss 798 SEK
Andalo brun handskar Tiger of Sweden
Handskar från Tiger of Sweden. Snygga skinnhandskar som du inte behöver ta av när telefonen ringer tack vara materialet på fingertopparna.     
Tiger of Sweden 798 SEK
Spiazzi mörkblå scarf Tiger of Sweden
Scarf från Tiger of Sweden. En kamouflage-mönstrad halsduk i ull som är perfekt för den som vill ha en gedigen halsduk men som samtidigt sticker ut från mängden.   
Tiger of Sweden 798 SEK
Camel handskar Morris
Handskar från Morris. Bekväma skinnhandskar med tydliga sömmar och deras nejlika som detalj.    
Morris 798 SEK
Double Face marinblå scarf Morris
Scarf från Morris i mjukaste ull. Denna håller dig varm hela hösten och vintern.      
Morris 798 SEK
Joel hoodie Red Collar Project
Hoodie från Red Collar Project med loose fit och en härlig struktur i matrialet. tröjan har svart innertyg som skapar ett bra kontrast.         
Red Collar Project 798 SEK
Golds tröja Tiger of Sweden
Sweatshirt från Tiger of Sweden. En avskalad och rockig tröja med tydliga sömmar vid krage, ärmslut och nederkant.                                                                                                                          ...
Tiger of Sweden 798 SEK
Alf 3170 vit tröja NN07
Tröja från NN07. En bekväm rundhalsad tröja med ränder, bröstficka och detalj vid nederkant.  
NN07 798 SEK
Kronplatz svarta handskar Tiger of Sweden
Handskar från Tiger of Sweden. Tunna handskar med stilren design. Fungerar på pekskärmar så man slipper ta av dem när telefon ringer.    
Tiger of Sweden 798 SEK
Andalo svart handskar Tiger of Sweden
Handskar från Tiger of Sweden. Stilsäkra skinnhandskar med magiska fingrar vilket gör att du inte behöver ta av dem när telefonen ringer.  
Tiger of Sweden 798 SEK
Finn Hooded Zip tröja Resteröds
Hoodie från Resteröds med dragkedja, två fickor framtill samt logga vid nederkanten. Dragsko i huvan.           
Rester√∂ds 798 SEK
M. Paul blårandig skjorta Filippa K
Skjorta från Filippa K. En smalrandig skjorta med knappar i kontrastfärg. Skjortan har en modern krage och passar perfekt till en marinblå blazer eller under tröja.            
Filippa K 798 SEK
Button Down skjorta Scalpers
Skjorta från Scalpers. En tunn bekväm skjorta med button down-krage och deras dödskalle-logga på bröstet.       
Scalpers 798 SEK
Black Igneous armband Viola Milano
Armband från Viola Milano. Ett rockigt armband med en sliten finish och detalj i sterling silver. 
Viola Milano 795 SEK
Deep Sea armband Viola Milano
Armband från Viola Milano. Ett snyggt armband som ger det där lilla extra till din outfit. Detalj i sterling silver.
Viola Milano 795 SEK
M. Smart glove svart Filippa K
Handskar från Filippa K i skinn som fungerar på mobilskärmen så du slipper ta av dig handskarna när det ringer.            
Filippa K 795 SEK
Double Fossil Wood armband Viola Milano
Armband från Viola Milano. Ett wrap bracelet som du snurrar runt handleden. Detalj sterling silver.
Viola Milano 795 SEK
R. Arctic Camo skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger. Den ultimata sommarskjortan med camouflagemönster i form av pingviner. Skjortan har button down-krage och en bekväm passform.                                         
Gant Rugger 767 SEK
R. The Moz beige tröja Gant Rugger
Tröja från Gant Rugger med våffelstickning. Mycket användbart plagg som går att matcha med nästan allt.    
Gant Rugger 767 SEK
R. The Moz blå tröja Gant Rugger
Tröja från Gant Rugger. En stilren stickad tröja med rund hals bekväm passform. Kan bäras övet t-shirt samt skjorta.   
Gant Rugger 767 SEK
Milton 6180 vit tröja NN07
Stickad tröja från NN07. En varm och skön tröja med muddar vid krage, ärmslut och nederkant. En perfekt tröja nu när temperaturen sjunker. 
NN07 763 SEK
Shaving Brush Baxter of California
Rakningsborste från Baxter of California. Borsten är gjord av 100% naturligt grävlingshår som är mjukt och slitstarkt. Perfekt för dig som vill ha en nära rakning som är skonsam mot huden.
Baxter of California 758 SEK
Laurence pullover Tiger of Sweden
Tröja från Tiger of Sweden. En kabelstickad tröja av hög kvalitet med ribbade ärmslut och nederkant.       
Tiger of Sweden 750 SEK
Carl Fredrik jacka Red Collar Project
Jacka från Red Collar Project. Jackan har huva med dragsko, dragsko i midjan, fura fickor framtill och dold knäppning.             
Red Collar Project 750 SEK
Strummer wax jacka Brixtol
En längre jacka från Brixtol med krage i manchester, knappar i gun-metal och YKK-dragkedja med en canvas-puller. Jackan har en waxad yta och har ett canvasfärgat innerfoder. Tillverkad i Birmingham.   Jackan är stor i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.            
Brixtol 750 SEK
Klemens Zip Kontrast tr√∂ja Mads N√łrgaard
Tr√∂ja fr√•n Mads N√łrgaard med orange dragkedja som g√∂r att tr√∂jan sticker ut fr√•n m√§ngden. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†
Mads Norgaard 750 SEK
Union Overnight väska Superdry
     
Superdry 750 SEK
Denzel skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden med vårens snyggaste mönster. Skjortan är bekväm och följsam och är tillverkad i det bästa italienska materialet. Skjortan har vita knappar förutom den längst ner framtill.        
Tiger of Sweden 750 SEK
Bono Bomber jacka Resteröds
Bombarjacka från Resteröds. Jackan har två fickor framtill, svart mudd vid krage, ärmslut och nederkant.                
Rester√∂ds 750 SEK
M. Zip Glove burgundy Filippa K
Handskar från Filippa K i läder med dragkedja vid öppningen.        
Filippa K 748 SEK
M. Zip Glove svart Filippa K
Handskar från Filippa K med dragkedja vid öppningen.     
Filippa K 748 SEK
Old Skool Vintage Dress sneakers Vans
Sneakers från Vans. Deras klassiska Old Skool-modell i nytt format. Här i en sober blå ton med vita detaljer och den rejäla skatesulan som tål det mesta. 
Vans 748 SEK
Old Skool Black sneakers Vans
Sneakers från Vans. Modellen Old Skool har attityd och har blivit med sitt vågiga v på sidan en statussymbol inom skatesamhället. Denna sko är inte bara snygg utan gjord för att hålla.     
Vans 748 SEK
Shipton plunta Wolsey
Plunta från Wolsey i rostfritt stål samt läderöverdrag. Flaskan levereras i exklusiv förpackning.
Wolsey 748 SEK
Duncan cardigan Morris
Cardigan från Morris med rutigt mönster, fickor framtill, armbågslappar och broderat emblem på bröstet.         
Morris 745 SEK
Duncan cardigan Morris
Cardigan från Morris med rutigt mönster, fickor framtill, armbågslappar och broderat emblem på bröstet.        
Morris 745 SEK
Robert grön bomberjacka Cheap Monday
Bomberjacka från Cheap Monday. Klassisk modell i trendigt grönt. Fickor framtill, zipper och mudd vid ärmslut, nederkant och krage.         
Cheap Monday 717 SEK
Bayani parka Cheap Monday
Parkas från Cheap Monday. Jackan har fyra fickor framtill, en innerficka, dragsko i midjan och nederkant för att reglera bredd.        
Cheap Monday 700 SEK
Runar väst Red Collar Project
Väst från Red Collar Project. Västen har två fickor framtill , en innerficka och patchar på axlarna.        
Red Collar Project 700 SEK
Dino worker mid med Pantofola d'Oro
Kängor från Pantofola d'Oro i brunt läder och kraftig sula.          
Pantofola d¬īOro 700 SEK
Maine pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden. En v-ringad tröja av hög kvalitet med logga på bröstet.         
Tiger of Sweden 699 SEK
Maine pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden. En v-ringad tröja av hög kvalitet med logga på bröstet.    
Tiger of Sweden 699 SEK
Grim Tim jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Rak tight modell med stretch, normal midja, avsmalnade ben och knappgylf. Jeansen har orange sömmar och marinblå brodyr på bakfickan.  Vänta minst 6 månader innan du tvättar dem för att snyggast slitning.       Artnr: 111304                   
Nudie Jeans 699 SEK
Denzel Royal Blue skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden av hög kvalitet. Skjortan har button down-krage och smal passform. Passar perfekt till jeans.          
Tiger of Sweden 699 SEK
Imported Fabric HTC skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger. Stilren skjorta med detaljer nedtill.         
Gant Rugger 699 SEK
Denzel Pure White skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden med tight passform, bröstficka samt kragnål.  
Tiger of Sweden 699 SEK
Denzel Blue skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden med kragnål. Skjortan har tight passform, tydliga sömmar samt bröstficka. Passar perfekt när du ska vara uppklädd. 
Tiger of Sweden 699 SEK
Brighton 3161 gråmelerad tröja NN07
Tröja från NN07. En stilren collegetröja med tryck på bröstet samt detalj vid nederkanten.    
NN07 699 SEK
M. Paul Stretch Oxford skjorta Filippa K
Skjorta med stretch från Filippa K. En smal skjorta med button down krage samt brösticka med knäppning.    
Filippa K 699 SEK
Plain Stripe pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden. Tröjan har djupare ringning i halsen och ledig passform.                                                                                                                                             ...
Tiger of Sweden 699 SEK
Terry militärgrön pullover Tiger of Sweden
Tröja från Tiger of Sweden. En avskalad rundhalsad tröja med ribbad hals, ärmslut och nederkant.         
Tiger of Sweden 699 SEK
Harvard svart pullover Tiger of Sweden
Tröja från Tiger of Sweden i tunt material, v-ringad hals och logga på bröstet. Ett användbart plagg som passar både till dressade och lediga tillfällen.                        
Tiger of Sweden 699 SEK
Harvard grå pullover Tiger of Sweden
Tröja från Tiger of Sweden. En tunn v-ringad tröja med Tigerloggan på bröstet. En enkel och snygg tröja.                          
Tiger of Sweden 699 SEK
O-Pull grön tröja Alan Paine
Lammullströja från Alan Paine av högsta kvalitet. Den som har haft en tröja från Alan Paine kan inte tänka sig något annat. Tröjan har ribbade muddar vid krage, ärmslut och nederkant.          
Alan Paine 699 SEK
Clay 5378 Navy Blue skjorta NN07
Skjorta från NN07. En välgjord skjorta med turn down-krage. En extremt välgjord skjorta som kommer bli din absoluta favorit.                                
NN07 699 SEK
R. Kick Ass Oxford skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger. Skjortan har button down-krage, locker loop samt emblem på bröstfickan. En stilren skjorta som passar lika perfekt på jobbet som till vardags.                
Gant Rugger 699 SEK
Grim Tim jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Rak modell, normal midja, avsmalnande ben och knappgylf. Jeansen har orangea sömmar och brodyr på bakfickan. Otvättade jeans ska gås in med kärlek. Vänta minst sex månader innan du tvättar jeansen.  Tänk på att otvättad denim kan torrfälla.   Artnr: 110194   ...
Nudie Jeans 699 SEK
Thin Finn jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Tight fit, normal midja, avsmalnande ben och dragkedja i gylfen. Jeansen har orange sömmar och deras klassiska brodyr på bakfickan i vitt.  Tänk på att otvättad denim kan torrfälla.    Artnr: 110268             
Nudie Jeans 699 SEK
Twin 5490 blå skjorta NN07
Skjorta från NN07 i borstad bomull, button under-krage, ledig passform och subtila detaljer.        
NN07 699 SEK
Derek 5511 grå skjorta NN07
Skjorta från NN07 med button down-krage, bröstficka med knapp och små röda detaljer. Skjortan påminner mycket om en jeansskjorta men mycket mjukare. En skjorta som ger ett snygg och ledigt intryck.      
NN07 699 SEK
Miho 6110 blå tröja NN07
Tröja från NN07. En tjock stickad tröja med rund hals och ribbad mudd vid hals, ärmslut och nederkant. Detalj med logga nedtill.         
NN07 699 SEK
Miho 6110 grå tröja NN07
Tröja från NN07 med rund hals, ribbad mudd vid krage, ärmslut samt nederkant. Detta är en grövre tröja som passar perfekt för kyliga kvällar.        
NN07 699 SEK
Grim Tim jeans Nudie Jeans
Jeans från Nudie Jeans. Rak tight modell, normal midja, avsmalnande ben och knappgylf. Jeansen har mycket stretch för bästa komfort, svarta sömmar och brodyr på bakfickan.   Artnr: 111239            
Nudie Jeans 699 SEK
Dixton gråmelerad tröja Ljung
Tröja från Ljung. En gråmelerad tröja med djup ringning och bekväm passform. Tröjan har två dragkedjor som detalj framtill som får tröjan att särskilja sig från mängden.        
Ljung 699 SEK
O-Pull svart tröja Alan Paine
Pullover från Alan Paine. Lammullströja av otroligt hög kvalietet med ribbade muddar. Den som är ute efter en tröja i lammull som håller måttet så är det Alan Paine som är det enda alternativet.         
Alan Paine 699 SEK
O-Pull brun tröja Alan Paine
Tröja från Alan Paine i lammull av högsta kvalitet. Tröja har ribbad krage, ärmslut och nederkant.         
Alan Paine 699 SEK
R. Selvage Madras Indigo skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger med button-down krage, locker loop på ryggen, bröstficka, vita knappar och tryckdetalj på nedre framsida. Har något smalare passform och matchas lika bra till jeans som chinos.                                                               ...
Gant Rugger 699 SEK
Classic vee neck Alan Paine
Tröja från Alan Paine. Klassisk design, bästa ullkvalitet och ett hantverk av högsta möjliga klass.
Alan Paine 699 SEK
Naven plånbok Tiger of Sweden
Plånbok från Tiger of Sweden med 4 fack för kort, myntfack och sedelfack. Tillverkad i äkta Ponzaskinn från Italien.    
Tiger of Sweden 698 SEK
Naven svart plånbok Tiger of Sweden
Plånbok från Tiger of Sweden med 4 fack för kort, myntfack och sedelfack. Tillverkad i äkta Ponzaskinn från Italien.    
Tiger of Sweden 698 SEK
Nordan jacka 82 Grundéns
Regnjacka från Grundéns med reglerbar huva och knäppning som garanterat håller dig torr. Jackan har en rymlig passform.       Stor i storlekarna så ta en storlek mindre än vad du brukar ha.  
Grund√©ns 698 SEK
All star Hi sneakers Converse
All Star är en av världens mest välkända skomodeller. Alla rockikoner från Kurt Cobain till Ramones har motionerat ett par All Stars. Klart att du ska ansluta dig till den celebra skaran.               
Converse 698 SEK
Daniel svart bomberjacka Selected Homme
Jacka från Selected Homme. En tunn bomberjacka med en härlig glansig yta. Jackan har mudd vid krage, ärmslut samt vid nederkant. Två fickor fram samt ficka på vänster arm.        
Selected Homme 698 SEK
Fluid svart tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim. En öppen cardigan utan knäppning som ger ett ledigt intryck. Detaljer på armbågarna och krage.            
Dr Denim 698 SEK
Phillipe plånbok Tiger of Sweden
Plånbok från Tiger of Sweden. Förvara dina viktigaste ägodelar med stil.                    
Tiger of Sweden 698 SEK
Plånbok Tiger of Sweden
                 
Tiger of Sweden 698 SEK
Platonov blå slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden. En djupblå slips med vita prickar.  
Tiger of Sweden 698 SEK
Libralon blå slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden. En slips med paisleymönster för den som vill ha något speciellt.  
Tiger of Sweden 698 SEK
M. Reverse Merino halsduk Filippa K
Halsduk från Filippa K. Mjuk halsduk med en ribbad yta.        
Filippa K 698 SEK
Platonov Boudoir slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden. En vinröd slips med vita prickar som detalj.  
Tiger of Sweden 698 SEK
Pure Black skjorta Neuw
Skjorta från Neuw. En avlappnad button down skjorta med bröstficka ocu bruna knappar. En perfekt skjorta att bära med linne under. 
Neuw 698 SEK
Pure Indigo skjorta Neuw
Skjorta från Neuw. En avslappnad skjorta med button down krage och bröstficka. Perfekt för dig som vill ha en bekväm vardagsskjorta.
Neuw 698 SEK
Soldato slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden med ett camouflagemönster som passar perfekt för den som vill ge en traditionell stil en liten twist.     
Tiger of Sweden 698 SEK
Comelico peru scarf Tiger of Sweden
Scarf från Tiger of Sweden i finaste lammull. En viktig accessoar som ger din outfit ett riktigt lyft när vädret blir kallare. 
Tiger of Sweden 698 SEK
Comelico grå scarf Tiger of Sweden
Scarf från Tiger of Sweden. En stilren halsduk som värmer när de kalla vindarna blåser och har en färg som går att matcha med det mesta.   
Tiger of Sweden 698 SEK
Rock N Roll svart tröja Neuw
Tröja från Neuw. En mjuk och lätt tröja med lagom djup ringning i halsen, ribbad vid ärmslut och nederkant. Har detalj ner till vänster.              
Neuw 698 SEK
Blå handskar Morris
Handskar från Morris i blå mocka. Tydliga sömmar och nejlikan i rött som detalj.    
Morris 698 SEK
Bruna handskar Morris
Handskar från Morris i brun mocka. Tydliga sömmar och nejlika i orange som matchar handskarnas färg perfekt.    
Morris 698 SEK
Massimo hatt Tiger of Sweden
Hatt från Tiger of Sweden. En stilren hatt som för en tillbaka i tiden till när män hade kostym, trenchcoat och portfölj. En accessoar för den som vill sticka ut från mängden.       
Tiger of Sweden 698 SEK
Platonov grå slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden. En grå slips med vita prickar som detalj.  
Tiger of Sweden 698 SEK
Brienz grå hoodie Scalpers
Hoodie från Scalpers med tryck. Tröjan har reglerbar huva, mudd vid ärmslut och nederkant.   
Scalpers 698 SEK
2750 Cotu Classic Ecru sneakers Superga
Tidlös lättviktssko från Superga med en klassisk design. Modellen 2750 började produceras redan 1925 och är en legend i hemlandet Italien. De går att tvätta i tvättmaskinen och fungerar lika bra till shorts som till sommarkostymen. Den ultimata vår- och sommarskon med andra ord!      
Superga 698 SEK
James Hunt Rugger Morris
Rugger från Morris. Tröjan har mönstrad insida på kragen och manschetter. Förstärkningar på armbågar och axlar samt mjukt och bekvämt material.         
Morris 695 SEK
Turqouise armband Viola Milano
Armband från Viola Milano. Ett tunt armband med detalj i sterling silver. 
Viola Milano 695 SEK
Green Heaven armband Viola Milano
Armband från Viola Milano. Ett tunt armband som passar lika bra till jeans som till kostym. Detalj i sterling silver.
Viola Milano 695 SEK
Red Planet armband Viola Milano
Armband från Viola Milano. Ett tunt armband som ger din outfit ett lyft. Detalj i sterling silver.
Viola Milano 695 SEK
R. Light Weight Cable tröja Gant Rugger
Kabelstickad tröja från Gant Rugger. En lättviktsvariant som passar perfekt för varma sommarkvällar. Passar bra över t-shirt och skjorta.                                                                                                       ...
Gant Rugger 675 SEK
Byron skjorta Nudie Jeans
Skjorta från Nudie Jeans. En rutig skjorta med bröstfickor och lite grövre material.         
Nudie Jeans 659 SEK
New svart jacka Selected Homme
Jacka från Selected Homme. En lättviktsjacka som värmer perfekt under kallare höstkvällar. Jackan har dragkedja, två fickor fram samt huva.     
Selected Homme 657 SEK
In-Su jacka Cheap Monday
Jacka från Cheap Monday. En midjekort modell med fyra fickor framtill samt innerficka. En jacka som kommer hålla dig varm i höst och vinter.         
Cheap Monday 657 SEK
Kyson skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden. En tunn linneskjorta som har krage med rundade kanter samt bröstficka. En perfekt vardagsskjorta som ger en avslappnad look.         
Tiger of Sweden 650 SEK
Bredon pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden med rund hals och ribbade muddar vid krage, ärmslut och nederkant.                                                                                                                                       ...
Tiger of Sweden 650 SEK
Hooded Arctic Pop-zip windcheater Superdry
Jacka från Superdry. En vind- och stryktålig jacka med huva, muddar vid ärmslut och massa detaljer. Har fyra dragkedjor framtill.         
Superdry 650 SEK
Beal pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden med krage, hög kvalitet och bästa passform.    
Tiger of Sweden 650 SEK
Slips blå Scalpers
Slips från Scalpers. En randig slips med dödskallar som detalj. 
Scalpers 648 SEK
Paljettfluga Hugo Boss
Fluga från Hugo Boss med paljetter som reflekterar ljuset på ett snyggt sätt. Ett snygg detalj att liva upp kostymen med.  
Hugo Boss 648 SEK
Gavrilo skärp Hugo Boss
Skärp från Hugo Boss av mycket hög kvalitet. Svart utvändigt och rött på insidan samt röda detaljsömmar.   
Hugo Boss 648 SEK
Authentic Black sneakers Vans
Sneakers från Vans. Deras koppling till skate och surfning sträcker sig ända tillbaka till 1966 när denna modell skapades. Authentic har en stilren design som hör hemma på varje mans skohylla.     
Vans 648 SEK
Authentic True White sneakers Vans
Sneakers från Vans. Deras koppling till skate och surfning sträcker sig ända tillbaka till 1966 när denna modell skapades. Authentic är en stilren sneaker i canvas som hör hemma på varje mans skohylla.       
Vans 648 SEK
Slips röd Scalpers
Slips från Scalpers med ränder och deras klassiska dödskallar. 
Scalpers 648 SEK
Slips grön Scalpers
Slips från Scalpers med ränder och dödskallar som detalj. 
Scalpers 648 SEK
Wilson skjorta Ljung
Jeansskjorta från Ljung. Skjortan har smal passform, liten krage som är fastsydd istället för knappar.         
Ljung 629 SEK
Daret tröja Hugo Boss
Tröja från Hugo Boss. En tunn långärmad t-shirt med detaljsömmar.          
Hugo Boss - Hugo 629 SEK
Randolf mörkgrå skjorta Ljung
Skjorta från Ljung i lite tjockare matrial. Skjortan har button under-krage, locker loop samt brösficka och knäppning i kontrastmönster.   
Ljung 629 SEK
Pedro navy skjorta Ljung
Skjorta från Ljung i lite tjockare matrial. Skjortan har button down-krage och locker look samt röda detaljsömmar.    
Ljung 629 SEK
Cristopher skjorta Ljung
Skjorta fr√•n Ljung. En sober skjorta med button down-krage och nederdel i kontrastf√§rg som g√∂r att den verkligen sticker ut fr√•n m√§ngden. √Ąven insidan p√• krage g√•r i bl√•tt samt innertyget och axlar. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†
Ljung 629 SEK
Mayer Mid Indigo skjorta Ljung
Skjorta från Ljung med button under-krage, smal passform och detaljerad knäppning framtill.        
Ljung 629 SEK
Reed blå tröja Brixtol
Tröja från Brixtol med rund hals och våffelstickning som änvändes förr då det torkade snabbare. Tröjan har även tumhål vid muddarna.          
Brixtol 629 SEK
Reed olivgrön tröja Brixtol
Tröja från Brixtol med våffelstickning som användes mycket förr i tiden då det torkade snabbare. Tröjan har tumhål vid muddarna.           
Brixtol 629 SEK
August skärp Tiger of Sweden
Skärp från Tiger of Sweden. Tillverkat i äkta skinn med stilren knäppning och är rött på insidan. Skärpet är av mycket hög kvalitet och lite smalare och går i alla kostymbyxors hällor. Ett skärp som bara blir snyggare med tiden. Klicka på storleksguide för vilken längd du ska ha.   ...
Tiger of Sweden 618 SEK
Dover skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden i denim-stuk. Skjortan har vita knappar och blå detaljknapp vid kragen. Väldigt tight passform.      
Tiger of Sweden 600 SEK
Tails cardigan Tiger of Sweden
Cardigan från Tiger of Sweden med fyra knappar, fickor framtill och längre kant baktill.         
Tiger of Sweden 600 SEK
Cole Union Wax jacka Brixtol
Jacka från Brixtol. En kortare workwear modell med förstärkningar på axlar och armbågar. Krage i manchester, metalspänne vid krage och knappar av gun-metal. Jackan är i antique wax och har ett canvasfärgat innerfoder. Jackan har även en Union Jack flagga på höger arm. Detta är inspirerat ...
Brixtol 600 SEK
Iggy skinny black rebel air wash jeans Neuw
Jeans från Neuw. Iggy är deras smalaste modell och har stretch för bästa komfort. Femficksmodell med knappgylf, Neuw-ringen och deras kännetecknande söm på bakfickan.  Tvättade med Air wash-teknik där man använder mindre energi och vatten för att skona miljön.      
Neuw 600 SEK
R. The Barstripe tröja Gant Rugger
Ribbstickad tröja från Gant Rugger i snygg färgkombination som går att matcha med det mesta.      
Gant Rugger 600 SEK
Sigtuna laptop case 13" Red Collar Project
         
Red Collar Project 600 SEK
Hooded sports puffer Superdry
Jacka från Superdry. En midjelång dunjacka med huva och två fickor. Den har tryck på bröstet och på axeln samt inbyggda fingerlösa handskar.             
Superdry 600 SEK
Lou Slim kustom air wash jeans Neuw
Jeans från Neuw. Lou är en slimmad femficksmodell med knappgylf, Neuw-ringen och deras kännetecknande söm på bakfickan. Tvättade med Air wash-teknik där man använder mindre energi och vatten för att skona miljön.         
Neuw 600 SEK
One tax kean blazer Selected Homme
Mörkblå blazer från Selected Homme. Kavajen är tvåknäppt.                
Selected Homme 600 SEK
One tax kean blazer Selected Homme
Gr√• blazer fr√•n Selected Homme. Kavajen √§r tv√•kn√§ppt. ¬†¬†¬†ERBJUDANDE:¬†Handla tv√• valfria pik√©er och f√• en till p√• k√∂pet!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Selected Homme Aro Irish green ‚Äď l√§ggs med i ditt paket efter du har genomf√∂rt din best√§llning.¬†¬†
Selected Homme 600 SEK
Fine Cable O-neck navy tröja Morris
Kabelstickad tröja från Morris. Tröjan är ribbad vid krage, ärmslut och nedkant. Logga på bröstet i kontrastfärg.       
Morris 600 SEK
Fine Cable O-neck green tröja Morris
Kabelstickad tröja från Morrissom är ribbad vid krage, ärmslut och nedkant. Logga på bröstet i kontrastfärg.      
Morris 600 SEK
Chuck jacka Selected Homme
Jacka fr√•n Selected Homme. En klassisk baseballjacka i modern form. Jackan har √§rmar i l√§der, svart mudd vid krage, √§rmslut och nederkant. Jackan har tv√• fickor framtill och en innerficka. ¬†¬†ERBJUDANDE:¬†Handla tv√• valfria pik√©er och f√• en till p√• k√∂pet!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Se ...
Selected Homme 600 SEK
Iggy skinny atomic air wash jeans Neuw
Jeans från Neuw. Iggy är deras smalaste modell och har stretch för bästa komfort. Femficksmodell med knappgylf, Neuw-ringen och deras kännetecknande söm på bakfickan.   Tvättade med Air wash-teknik där man använder mindre energi och vatten för att skona miljön.  
Neuw 600 SEK
Bondegatan Bag Red Collar Project
Väska från Red Collar Project. Deras tolkning av en klassisk tote bag. Den har ett litet fack på insidan, två på utsidan och axelrem som kan sättas på.       
Red Collar Project 600 SEK
Samson skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden. En stilren och välarbetat skjorta med button down-krage och slimmad passform. Tillverkad av matrial från de italienska mästarna hos Albiate som tillverkat högkvalitativt material sedan 1830.              
Tiger of Sweden 600 SEK
Axcel pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden med randigt mönster, ribbad krage, ärmslut och botten.     
Tiger of Sweden 600 SEK
Derek 5493 blå skjorta NN07
Skjorta från NN07 med button down-krage, bröstficka med knäppning samt subtila detaljer. Skjortan har en lite sliten yta vilket skapar en vintagekänsla.            
NN07 599 SEK
Angle svart bomberjacka Dr Denim
Quiltad bomberjacka från Dr Denim. Jackan har svarta muddar vid krage, ärmslut och nederkant. Detalj med sned söm vid ärmslut. Jackan har en innerficka.             
Dr Denim 599 SEK
Bonavita handknuten fluga Tiger of Sweden
Handknuten fluga från Tiger of Sweden. Alla män ska veta hur man knyter en fluga. Fördelen med denna är att du endast behöver göra det en gång då den går att öppna baktill också.
Tiger of Sweden 599 SEK
Gunnar Chambray skjorta Nudie Jeans
Skjorta från Nudie Jeans som bara blir snyggare ju mer du använder den. Manschetter med två knappar, bröstfickor med flikar och orange söm runt knapphålet längst upp.   
Nudie Jeans 599 SEK
Dave Paisley skjorta Selected Homme
Skjorta fr√•n Selected Homme. En l√§cker skjorta med paisleym√∂nster och button under-krage. En skjorta gjord f√∂r fest.¬†¬†ERBJUDANDE:¬†Handla Selected Homme f√∂r 500 kr eller mer och f√• en pik√© gratis, v√§rde 299 kr!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Selected Homme Aro Irish¬†green ‚Äď l√§ggs med i ...
Selected Homme 599 SEK
Lost Boys solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med svarta skalmar, runda glas och tonat glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 599 SEK
Karl chinos Dr Denim
Chinos från Dr Denim. En ny modell från skaparna av Dr Denim. Denna modell har normal midja men mer avsmalnanade ben än modellen Donk.       
Dr Denim 598 SEK
Borneo handskar Ljung
Handskar från Ljung i läder och med knäppning.                
Ljung 598 SEK
Donk Chino black Dr Denim
En av de klassiska färgerna av Dr Denims populära chinos. Lätt slitna med grym jeanspassform. Rulla upp benen för skönare stil. Comfort fit tapered leg.                  
Dr Denim 598 SEK
Donk chino khaki Dr Denim
En av de klassiska färgerna av Dr Denims populära chinos. Lätt slitna med grym jeanspassform. Rulla upp benen för skönt avslappnad stil. Comfort fit tapered leg.             
Dr Denim 598 SEK
Donk Chino navy Dr Denim
Chinos i jeansmodell. Perfekt för alla som älskar chinos och inte vill se ut som 80-talets kontorsråttor. Rulla upp benen för skönt avslappnad stil. Comfort fit tapered leg.                   
Dr Denim 598 SEK
Donk chino dark grey Dr Denim
En av de för våren nya färgerna av Dr Denims populära chinos. Lätt slitna med grym jeanspassform. Rulla upp benen för skönt avslappnad stil. Comfort fit tapered leg.             
Dr Denim 598 SEK
Donk Chino army green Dr Denim
 Chinos i jeansmodell från Dr Denim i vårens trendfärg armégrönt. Donk chinos har lätta slitningar på fickor med mera, perfekt för alla som älskar chinos och inte vill se ut som 80-talets kontorsråttor. Rulla upp benen för skönt avslappnad stil. Regular fit tapered leg. 
Dr Denim 598 SEK
Skärp Tiger of Sweden
Skärp från Tiger of Sweden. Tillverkat i äkta skinn med stilren knäppning och är brunt på båda sidor. Skärpet är av mycket hög kvalitet och blir bara snyggare med tiden. Detta är ett skärp som bärs till jeans.Klicka på storleksguide för vilken längd du ska ha.  Bredd: 40 mm  
Tiger of Sweden 598 SEK
Sel Leon skor Selected Homme
Skor från Selected Homme. Färgstarka ökenkängor i mocka med gummisula och en stilren design. Ett par extra blå skosnören medföljer. 
Selected Homme 598 SEK
Sel Leon skor Selected Homme
Skor från Selected Homme. En stilren ökenkänga i mocka med gummisula. Ett par extra bruna skosnören medföljer.  
Selected Homme 598 SEK
Spruce tröja Tiger of Sweden
Sweatshirt från Tiger of Sweden med korta ärmar. Djup ringning i halsen och matchas bäst med ett par slitna jeans.      
Tiger of Sweden 598 SEK
Tweek svart t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden. En rockig t-shirt med slitna muddar vid krage, ärmslut och nederkanten. En klar favorit bland oss.         
Tiger of Sweden 598 SEK
Tweek grå t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden. En rockig t-shirt med djup ringning, slitna sömmar vid krage, ärmslut och nederkant. En av våra favoriter i höst!       
Tiger of Sweden 598 SEK
Nor 3159 Navy Blue farfarströja NN07
Farfarströja från NN07 med bröstficka, logga vid nedkant och slits på sidorna. Tröjan har orangea detaljsömmar.       
NN07 598 SEK
Nor 3159 mörkgrå farfarströja NN07
Farfarströja från NN07 med bröstficka på vänster sida, logga vid nerkanten samt slits på sidorna.         
NN07 598 SEK
Growl black t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden. Långärmad t-shirt med lite djupare ringning i halsen och bekväm passform.       
Tiger of Sweden 598 SEK
Clark Raw jeans Dr Denim
Jeans från Dr Denim. Deras nya modell Clark som har normalhög midja, fem fickor samt avsmalnande ben. Jeansen har en otvättat finish som bara blir snyggare ju mer du använder dem.    
Dr Denim 598 SEK
Clark svart jeans Dr Denim
Jeans från Dr Denim. Slimmad modell med normalhög midja, avsmalnande ben och knappgylf.           
Dr Denim 598 SEK
Mick svart tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim. Tröjan har rund hals, detaljer på armbågarna och är i lite grövre material. Perfekt tröja som håller dig varm på kvällen.                                   
Dr Denim 598 SEK
Petroni svart scarf Tiger of Sweden
Scarf från Tiger of Sweden. Tunn scarf med detaljerat mönster. Passar perfekt till kostymen. 
Tiger of Sweden 598 SEK
Karl Pumice chinos Dr Denim
Chinos från Dr Denim. En ny somrig ljus modell. Denna modell har normal midja och avsmalnande ben.               
Dr Denim 598 SEK
Black Night jeansjacka Cheap Monday
Jeansjacka från Cheap Monday. En kort modell med två bröstfickor. Jackan har en nedtonad blå färgning och insidan är svart. Denna jacka kan man matcha lika bra med t-shirt som skjorta.          
Cheap Monday 598 SEK
Heavy Worn jeansjacka Cheap Monday
Jeansjacka från Cheap Monday. En kort modell med två bröstfickor och snygg slitning. Ett plagg som går att matcha med nästan allt.       
Cheap Monday 598 SEK
Tuglie slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden men en härlig struktur och passar perfekt för ljusare tider.    
Tiger of Sweden 598 SEK
Bonavita black fluga Tiger of Sweden
Fluga från Tiger of Sweden som du enkelt fäster runt halsen. Reglerbar storlek.
Tiger of Sweden 598 SEK
Karl chinos Dr Denim
Chinos från Dr Denim. En ny modell från skaparna av Dr Denim. Denna modell har normal midja men mer avsmalnanade ben än modellen Donk.                
Dr Denim 598 SEK
Karl chinos Dr Denim
Chinos från Dr Denim. En ny modell från skaparna av Dr Denim. Denna modell har normal midja men mer avsmalnanade ben än modellen Donk.                     
Dr Denim 598 SEK
Growl Blue Darkness t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden. Långärmad t-shirt med djupare ringning i halsen samt mycket bekväm passform.    
Tiger of Sweden 598 SEK
Contra Knit svart tröja Cheap Monday
Stickad tröja från Cheap Monday. Breda muddar i svart vid krage, ärmslut och nederkant. En grov tröja som värmer under kallare dagar. 
Cheap Monday 598 SEK
Jago tr√∂ja Nikolaj d'√Čtoiles
Tr√∂ja fr√•n¬†Nikolaj d'√Čtoiles. En kabelstickad tr√∂ja som √§r ribbad vid hals, √§rmslut och f√•ll. En riktig p√§rla som h√•ller dig varm i h√∂st och vinter. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†
Nikolaj d¬ī√Čtoiles 598 SEK
Jago tr√∂ja Nikolaj d'√Čtoiles
Tr√∂ja fr√•n¬†Nikolaj d'√Čtoiles. En kabelstickad tr√∂ja som √§r ribbad vid hals, √§rmslut och f√•ll. En riktig p√§rla som h√•ller dig varm i h√∂st och vinter. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†
Nikolaj d¬ī√Čtoiles 598 SEK
Iggy jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden. En av deras smalare modeller med en klassisk blå denim.      
Tiger of Sweden 598 SEK
Bardo black slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden. En svart slips med klassisk bredd.  
Tiger of Sweden 598 SEK
Bruto fluga Tiger of Sweden
Fluga från Tiger of Sweden i denim-stuk med en härlig glans.  
Tiger of Sweden 598 SEK
Bassiano fluga Tiger of Sweden
Fluga från Tiger of Sweden med prickigt mönster.  
Tiger of Sweden 598 SEK
Link svart tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim. Ribbad tröja med rund hals samt detaljer vid ärmsluten samt på armbågarna.                 
Dr Denim 598 SEK
Link blå tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim. Ribbad tröja med rund hals, detalj på armbågarna samt ärmslut.        
Dr Denim 598 SEK
Bardo slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden av lite bredare klassisk modell i silke.   Bredd: 7 cm         
Tiger of Sweden 598 SEK
Amintore slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden av lite bredare klassisk modell i silke.  Bredd: 7 cm        
Tiger of Sweden 598 SEK
Plånbok Tiger of Sweden
                 
Tiger of Sweden 598 SEK
Karl chinos Dr Denim
Chinos från Dr Denim. En ny modell från skaparna av Dr Denim. Denna modell har normal midja men mer avsmalnanade ben än modellen Donk.      
Dr Denim 598 SEK
Cole svarta handskar Ljung
Handskar från Ljung i mocka som garanterat håller händerna varma.   
Ljung 598 SEK
Bardo slips Tiger of Sweden
Slips från Tiger of Sweden av lite bredare klassisk modell i silke.  Bredd: 7 cm         
Tiger of Sweden 598 SEK
Cadore Light ink fluga Tiger of Sweden
Stickad fluga fr√•n Tiger of Sweden som enkelt s√§tt fast runt halsen. √Ąr ett bra substitut till slipsen n√§r man ska vara mer uppkl√§dd.
Tiger of Sweden 598 SEK
M. Solid Tie svart Filippa K
Slips från Filippa K i stilren och enkel färg som ger ett självsäkert intryck. Matcha med svartkostym och vit skjorta och du är redo för allt.
Filippa K 598 SEK
M. Broken Stripe Tie blå Filippa K
Slips från Filippa K med ett snyggt mönster som ger din kostym ett riktigt lyft.
Filippa K 598 SEK
Idea blå långärmad t-shirt Army of Me
Långärmad t-shirt från Army of Me med tight passform och spännen vid nederkanten som unik detalj.   
Army of Me 598 SEK
Legno svart plånbok Tiger of Sweden
Plånbok från Tiger of Sweden som har plats för åtta kort samt ett större fack för sedlar.
Tiger of Sweden 598 SEK
Legno vinröd plånbok Tiger of Sweden
Plånbok från Tiger of Sweden. Plånboken rymmer åtta kort och har ett större fack för sedlar.
Tiger of Sweden 598 SEK
Zermatt svart plånbok Tiger of Sweden
Svart plånbok från Tiger of Sweden med åtta kortfack samt ett fack till dina sedlar. 
Tiger of Sweden 598 SEK
Zermatt mörkbrun plånbok Tiger of Sweden
Plånbok från Tiger of Sweden med åtta kortfack samt ett sedelfack. 
Tiger of Sweden 598 SEK
David blå t-shirt Pour
T-shirt från Pour med otroligt mjukt material och avslappnad passform. T-shirten har en detalj vid nedtill med namn och knapp. Man kan ha den kvar som detalj eller enkelt ta bort den.      
Pour 598 SEK
David svart t-shirt Pour
T-shirt från Pour med otroligt mjukt material och avslappnad passform. T-shirten har en detalj vid nedtill med namn och knapp. Kan bäras eller enkelt tas bort.      
Pour 598 SEK
Terry trenchcoat Brixtol
Trenchcoat från Brixtol. En s.k "Car Coat" som går till halva låret. Tillverkad i det välkända italienska Klopmans slitstarka workwear canvas. Klassisk krage med sydda hajtandssömmar på baksidan. Kragen går att stänga, två fickor på framsidan i handwarmer stil. Alla invändiga sömmar är ...
Brixtol 570 SEK
Nero rock Selected Homme
Rock från Selected Homme. En mycket stilren rock med knäppning framtill, två fickor samt en innerficka.  
Selected Homme 570 SEK
Grå sweatshirt Red Collar Project
Tröja från Red Collar Project med djup ringning i halsen, loose fit och ett spräckligt mönster.          
Red Collar Project 559 SEK
LS Truckee Western skjorta Levi¬īs
Jeansskjorta från Levis. En klassisk westernskjorta med två bröstfickor. Ett plagg som hör hemma i varje mans garderob.  
Levi's 559 SEK
Indigo badshorts Morris
Badshorts från Morris med två fickor framtill och dragsko i midjan.  
Morris 559 SEK
Legacy LS t-shirt Tiger of Sweden
Långärmad t-shirt från Tiger of Sweden med djup ringning, mjuk material samt logga i nacken och vid nederkanten.        
Tiger of Sweden 559 SEK
Golds svart tröja Tiger of Sweden
Tröja från Tiger of Sweden. En av våra absoluta favoriter från Tiger of Sweden här i en ny version. Tröjan har en lite djupare ringning, och en sliten finish vid ärmslut och nederkant som ger ett rockigt intryck.             
Tiger of Sweden 559 SEK
Merton piké Morris
Piké från Morris med tight passform, emblem på bröstet samt detaljsömmar vid knäppning och insida på kragen.  Små i storlekerna så ta en storlek större om du inte vill att den ska sitta tight.          
Morris 559 SEK
Piers Oxford skjorta Wolsey 1755
Ljusblå skjorta från Wolsey 1755 med button down-krage och är en klassisk oxfordskjorta.       
Wolsey 1755 559 SEK
R. Knits Landing tröja Gant Rugger
Stickad tröja från Gant Rugger med snygg struktur i materialet och ribbad vid krage, mudd och ärmslut.    
Gant Rugger 550 SEK
511 Dream find jeans Levi's
Jeans från Levi's. En slim fit-modell, fem fickor och dragkedja. Byxan har en tydlig slitning och är en av de mest populära modeller från denna världsberömda jeanstillverkare.     
Levis 550 SEK
Panic Station solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med mörka subtila detaljer. 
Le Specs 549 SEK
Long Beach solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med svarta bågar med gulddetaljer. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 549 SEK
Long Beach solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med blåtonade bågar och svarta detaljer. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 549 SEK
Nu-Ro Scenester solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs som skiljer sig från mängden. 
Le Specs 548 SEK
Fluga röd Scalpers
Fluga från Scalpers. En handknuten fluga som går i två färger. Perfekt för att addera lite färg till kostymen. 
Scalpers 548 SEK
Island Sky charcoal solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med svarta bågar, skalmar och tonat glas.    
Le Specs 548 SEK
M. Lt. Single Jersey Roll Edge LS Granit Filippa K
Långärmad t-shirt från Filippa K med rullande kanter vid nacken, nedtill samt en bröstficka. T-shirten är väldigt mjuk och bekväm och kommer helt klart en favorit i garderoben.             
Filippa K 548 SEK
Vanishing Act solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs. 
Le Specs 548 SEK
Vanishing Act solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs. 
Le Specs 548 SEK
Prestwick stickad slips Wolsey
Slips från Wolsey. En grovt stickad slips med rak kant.   
Wolsey 548 SEK
Pool Shark solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med bruna bågar och tonat glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 548 SEK
Pool Shark solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med guldfärgade bågar och tonat glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 548 SEK
Secret Society black solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med svarta bågar, glas och böjbara skalmar.    
Le Specs 548 SEK
Freaky Tiki solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med svarta bågar med genomskinliga kanter och tonat glas.    
Le Specs 548 SEK
Island Sky tan solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med guldfärgade bågar och rödtonat glas.    
Le Specs 548 SEK
Kokomo solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med bruna bågar och guldfärgade skalmar.    
Le Specs 548 SEK
Secret Society grey solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med grå bågar och gula böjbara skalmar.     
Le Specs 548 SEK
Mohawk solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 548 SEK
Wild Again clear solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med genomskinliga bågar och tonat glas.     
Le Specs 548 SEK
Long Beach Ice solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 548 SEK
Thunderbird solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med röda spegelglas och svarta bågar. Solglasögon för den som vill sticka ut. 
Le Specs 548 SEK
Travel Kit Baxter of California
Resekit från Baxter of California. Perfekt kit när du är ute och reser som innehåller face wash, oil free moisturizer, super close shave formula, after shave balm, daily protein shampoo samt att du får en stilren neccessär.  Du får även med en liten plastpåse vilket gör det enkelt när d ...
Baxter of California 548 SEK
Alpine plånbok Scalpers
Plånbok från Scalpers. En stilren plånbok i ljust läder med sex fack för kort samt ett stort sedelfack. 
Scalpers 548 SEK
Cary Grant denim shirt Morris
Jeansskjorta från Morris med button down-krage, locker loop och rött emblem på bröstet. En mer dressad jeansskjorta som går bra tillsammans med en blazer.     
Morris 545 SEK
Cole Canvas jacka Brixtol
Jacka från Brixtol av en kortare modell med förstärkningar på axlar och armbågar. krage i manchester,metalspänne vid krage och knappar av gun-metal. Jackan är tillverkad med det välkända italienska Klopmans slitstarka workwear canvas.  
Brixtol 540 SEK
Wilson black skjorta Ljung
Skjorta från Ljung. En av årets snyggaste skjortor. Stilren design, liten krage och lite slimmad passform. Skjortan är gjord av linne som gör att den är sval och kommer vara den perfekta skjortan för sena sommarkvällar.        
Ljung 539 SEK
Juan svart inka skjorta Red Collar Project
Skjorta från Red Collar Project med inka-mönster. Skjortan är väldigt mjuk och bekväm samt har deras klassiska röda nit som detalj vid ärmslutet.  
Red Collar Project 539 SEK
Juan blå inka skjorta Red Collar Project
Skjorta från Red Collar Project med inka-mönster. Skjortan är extremt mjuk och bekväm samt har deras klassiska röda nit vid ärmslutet.  
Red Collar Project 539 SEK
Walter skjorta Ljung
Skjorta från Ljung med kina-krage, detaljsöm på bröstet och vit insida på manschetter. Skjortan är i tunt linnematerial och är den perfekta vårskjortan.             
Ljung 539 SEK
Skovårdskit Loake
Skovårdskit från Loake. Innehåller två borstar, skohorn, brun och svart skokräm. Allt du behöver för att ta hand om dina favoritskor.
Loake 535 SEK
Major Tom solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 525 SEK
Conga Line solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 525 SEK
2750 Cotu Classic Black sneakers Superga
Sneakern 2750 från Superga är en tidlös lättvikssko i bomull med vulkaniserad gummisula. Denna stilrena tennissko började produceras redan 1925 och har blivit ett riktigt original i hemlandet Italien. Tack vara den rena designen matchas Superga 2750 lika bra till short som till sommarkostymen. ...
Superga 524 SEK
2750 Cotu Classic Navy sneakers Superga
Legendarisk tennissko från italienska Superga. En lättviktssko i bomull med vulkaniserad gummisula som lanserades redan 1925. Med sin robusta sula och avskalade look matchas den lika bra till shorts som till sommarkostymen. Dessutom går den att tvätta i tvättmaskinen vilket gör Superga 2750 ti ...
Superga 524 SEK
Classic Slip-On Black/Pewter sneakers Vans
Sneakers från Vans. Modellen Slip-On har blivit en klassisk modell i Vans sortiment som passar perfekt för varmare väder. Här i en av deras rutiga modeller.    
Vans 518 SEK
Classic Slip-On Black sneakers Vans
Sneakers från Vans. Modellen Slip-On har blivit en klassisk modell i Vans sortiment och är stilren och perfekt för varmare väder. En sko som åker fram på skohyllan när vi går mot varmare tider.     
Vans 518 SEK
Didrik jacka Red Collar Project
Jacka från Red Collar Project. En färgexplosion som stängs med dragkedja och knappar, två fickor framtill med dragkedja och dragsko i midjan. Stor huva som skyddar dig mot vårskurar.    
Red Collar Project 510 SEK
Evocative tröja Army of Me
Tröja från Army of Me med dragkedja, två fickor och stor huva. En tröja som kommer bli din absoluta favorit.                                                                                                                              ...
Army of Me 500 SEK
Maine pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden. En v-ringad tröja av hög kvalitet med deras klassiska logga på bröstet.       
Tiger of Sweden 500 SEK
Classic crew neck Alan Paine
Tröja från Alan Paine. Klassisk design, bästa ullkvalitet och ett hantverk av högsta möjliga klass.      
Alan Paine 500 SEK
Classic crew neck Alan Paine
Tröja från Alan Paine. Klassisk design, bästa ullkvalitet och ett hantverk av högsta möjliga klass.      
Alan Paine 500 SEK
Superstar 80s sneakers Adidas
         
Adidas 500 SEK
Dysania byxor Army of Me
Byxor från Army of Me. En kort modell med mycket stretch och lång gren. Byxorna har gylf med dragkedja, två fickor fram och tre baktill.        
Army of Me 500 SEK
Leysmill LS crew neck indigo Alan Paine
Stickad tröja från Alan Paine i tunt och skönt material. Ribbstickad vid krage, ärmslut och nederkant.      
Alan Paine 500 SEK
Leysmill LS crew neck tan Alan Paine
Stickad tröja från Alan Paine i tunt och skönt material. Ribbstickad vid krage, ärmslut och nederkant.       
Alan Paine 500 SEK
Boost skjorta Tiger of Sweden
Skjorta från Tiger of Sweden med kinakrage och bröstficka. En bekväm skjorta som ger ett mer avslappnad intryck.      
Tiger of Sweden 500 SEK
Assemblage tröja Army of Me
Tröja från Army of Me. Ett plagg som sticker ut med sina innovativa sömmar och detaljer.      
Army of Me 500 SEK
Leysmill LS crew neck clementine Alan Paine
Stickad tröja från Alan Paine i tunt och skönt material. Ribbstickad vid krage, ärmslut och nederkant.       
Alan Paine 500 SEK
R. Dreamy Oxford Hugger Fit skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger med button-down krage, locker loop på ryggen, bröstficka och tryckdetalj på nedre framsida. Har något smalare passform och matchas lika bra till jeans som chinos.               
Gant Rugger 500 SEK
Callum tröja Wolsey 1755
Lammullströja från Wolsey 1755 av hög kvalitet, rundhals, raglanärm och detalj på vänster arm. 
Wolsey 1755 500 SEK
Callum tröja Wolsey 1755
Lammullströja från Wolsey 1755 av hög kvalitet, rundhals, raglanärm och detalj på vänster arm.          
Wolsey 1755 500 SEK
R. Selvage Madras Casual Fit skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger med button-down krage, bröstficka, locker loop på ryggen samt en tryckt Gant-logo på nedre framsidan. Skjortan är en garanterad sommarfavorit.      
Gant Rugger 500 SEK
Evocative tröja Army of Me
Huvtröja från Army of Me med en unik design, dragkedja, fickor och en stor huva.
Army of Me 500 SEK
R. Dreamy Oxford Stripe skjorta Gant Rugger
Skjorta från Gant Rugger. Skjortan har button down-krage och ledig passform. Perfekt för varma dagar i solen.                                                                                                                           ...
Gant Rugger 500 SEK
Iggy jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger. Deras tighta modell vid namn Iggy, här i en mörkblå modell med en som bara kommer bli snyggare med tiden när en naturlig slitning sker. Smala ben och normal midja.             
Tiger of Sweden 500 SEK
Maine pullover Tiger of Sweden
Pullover från Tiger of Sweden. En v-ringad tröja av hög kvalitet som har deras klassiska logga på bröstet.                 
Tiger of Sweden 500 SEK
Washington jacka Selected Homme
Jacka från Selected Homme. Jackan stängs med dragkedja samt med knappar framtill. Rutstickade axlar, bröstfickor samt två fickor framtill. Jackan har även två innerfickor med dragkedja.  
Selected Homme 500 SEK
Leysmill LS crew neck lt turq Alan Paine
Stickad tröja från Alan Paine i tunt och skönt material. Ribbstickad vid krage, ärmslut och nederkant.          
Alan Paine 500 SEK
511 Slim neue grey jeans Levi¬īs
Jeans från Levi's. En slimmad modell, fem fickor och dragkedja. Byxan har en otvättad finish som bara blir snyggare och snyggare ju mer du använder dem.       
levi¬īs 500 SEK
France badshorts Oas
Badshorts från Oas med två fickor fram och en bak. Shortsen har dragsko i midjan och gylf med dragkedja.             
Oas 499 SEK
Italy badshorts Oas
Badshorts från Oas med två fickor fram, en bakficka, dragsko i midjan och gylf med dragkedja.                                                                                                 
Oas 499 SEK
Light blue stripe badshorts Oas
Badshorts från Oas med dragsko i midjan, två fickor fram och en bakficka. Shortsen har även gylf med dragkedja.         
Oas 499 SEK
Square badshorts Oas
Badshorts från Oas med gylf med dragkedja, dragsko i midjan, två fickor framtill och en bakficka.                
Oas 499 SEK
Black badshorts Oas
Badshorts från Oas med två fickor fram och en bak, dragsko i midjan och gylf med dragkedja. Badshortsen är tillverakde i matrial som torkar snabbt.                                                       
Oas 499 SEK
Midnight Sky badshorts Oas
Badshorts från Oas med dragsko i midjan, två fickor fram och en bakficka med karborrband. Shortsen har även gylf med dragkedja.                                  
Oas 499 SEK
David skjorta Selected Homme
Skjorta fr√•n Selected Homme. Skjortan har button down-krage och bl√•/vit-rutigt m√∂nster p√• insidan av kragen samt manschetter.¬†ERBJUDANDE:¬†Handla tv√• valfria pik√©er och f√• en till p√• k√∂pet!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Selected Homme Aro Irish green ‚Äď l√§ggs med i ditt paket efter du h ...
Selected Homme 499 SEK
Fast & Famous solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs i svart och rött. 
Le Specs 499 SEK
Thomas skjorta Selected Homme
Skjorta fr√•n Selected Homme. En sober skjorta med dold kn√§ppning och liten krage. Perfekt f√∂r sena sommarn√§tter.¬†ERBJUDANDE:¬†Handla tv√• valfria pik√©er och f√• en till p√• k√∂pet!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Selected Homme Aro Irish green ‚Äď l√§ggs med i ditt paket efter du har genomf√∂rt ...
Selected Homme 499 SEK
Mo skjorta Selected Homme
Skjorta fr√•n Selected Homme med button down-krage, manschetter i kontrastf√§rg och ett h√§rligt marint m√∂nster.¬†¬†ERBJUDANDE:¬†Handla tv√• valfria pik√©er och f√• en till p√• k√∂pet!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Selected Homme Aro Irish green ‚Äď l√§ggs med i ditt paket efter du har genomf√∂rt ...
Selected Homme 499 SEK
Al Capone solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs. Svarta skalmar med tonat glas.  Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 499 SEK
Dirty Magic solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med svarta bågar och tonat glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 499 SEK
Dirty Magic solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med bruna bågar och tonat glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 499 SEK
Three Paris Palm shorts Selected Homme
Shorts fr√•n Selected Homme. Shortsen har gylf med dragkedja, fyra fickor samt en mindre ficka framtill. ¬† ¬† ¬†¬†ERBJUDANDE:¬†Handla Selected Homme f√∂r 500 kr eller mer och f√• en pik√© gratis, v√§rde 299 kr!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Selected Homme Aro Irish¬†green ‚Äď l√§ggs med i ditt pak ...
Selected Homme 499 SEK
New Barrel SC skjorta Morris
Randig skjorta från Morris. En rak modell med detalj på bröstet med Morris-emblem. En skjorta som fungerar bra med kavaj.          
Morris 499 SEK
America badshorts Oas
Badshorts från Oas med snyggt mönster. Badbyxa av hög kvalitet med gylf med dragkedja, två fickor fram och en bakficka. 
Oas 499 SEK
Black Orange badshorts Oas
Badshorts från Oas med snyggt mönster. Badbyxa av hög kvalitet med gylf med dragkedja, två fickor fram och en bakficka. 
Oas 499 SEK
Baron solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med guldfärgade bågar och svarta detaljer. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 499 SEK
Manton handskar Wolsey 1755
             
Wolsey 1755 499 SEK
Bojangles solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med randiga bågar och runda tonade glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.     
Le Specs 498 SEK
Spencer plånbok Nic & Mel
   
Nic & Mel 498 SEK
Pete old wash skjorta Dr Denim
Skjorta från Dr Denim i smal modell med button down-krage och bröstficka.             
Dr Denim 498 SEK
Grandad oxblod farfarströja Ljung
Farfarströja från Ljung med knäppning och lite djupare ringning. Ett klassiskt plagg här i en av höstens trendfärger.      
Ljung 498 SEK
Wool tie Ljung
Slips från Ljung i ull med randigt mönster.   
Ljung 498 SEK
Ormond Blue-Black Raw jeans Dr Denim
Dr Denims smalaste byxa (utan strech) för oss män. Nästa steg är Snap. Avskalad och clean design. Mörkblå rådenimjeans med knappgylf och nitar på framfickorna. Passform: Slim fit; rak i benen.                    
Dr Denim 498 SEK
Snap black jeans Dr Denim
Bästsäljaren Snap black från Dr Denim. Modellen är snortajt, och med lagom mycket strech. Perfekt för fartfyllda nätter.                   
Dr Denim 498 SEK
Case svart tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim. En svartgrå melerad tröja med rund hals och detaljer på armbågarna.         
Dr Denim 498 SEK
Sansavini manschettknappar Tiger of Sweden
Manschettknappar från Tiger of Sweden. Runda manschettknappar i svart och silver. 
Tiger of Sweden 498 SEK
Cash nubuck plånbok Nic & Mel
Plånbok från Nic & Mel. Cash är en klassisk plånbok.Sex fack för kort, ett sedelfack och ett nätfack för id-handling/körkort. Lädret är tvättat för att få karaktär och en sliten känsla.Plånboken är gjord i nubuck.Storlek: 9 x 10,5 cm  
Nic & Mel 498 SEK
Classic cash plånbok Nic & Mel
Plånbok från Nic & Mel. Cash är en klassisk plånbok.Sex fack för kort, ett sedelfack och ett nätfack för id-handling/körkort. Lädret är tvättat för att få karaktär och en sliten känsla.Storlek: 9 x 10,5 cm   
Nic & Mel 498 SEK
All Star Suede Hi sneakers Converse
Sneakers från Converse. Alla rockikoner från Kurt Cobain till Ramones har motionerat ett par Converse. Klart att du ska ansluta dig till den celebra skaran.           
Converse 498 SEK
Andrew bookcase Iphone 5 svart Nic & Mel
Case för Iphone 5 från Nic & Mel.
Nic & Mel 498 SEK
Leon Hood black Cheap Monday
Hoodie från Cheap Monday med dragkedja framtill, dragsko i huvan samt fickor fram.                      
Cheap Monday 498 SEK
Laptopfodral 13" P.A.P
   
P.A.P 498 SEK
Andrew bookcase Iphone 5 mörkbrun Nic & Mel
Case för Iphone 5 från Nic & Mel.
Nic & Mel 498 SEK
Rodolfo manschettknappar Tiger of Sweden
Manschettknappar från Tiger of Sweden med Tigers logga på. 
Tiger of Sweden 498 SEK
Andrew bookcase Iphone 5 cognac Nic & Mel
Case för Iphone 5 från Nic & Mel.
Nic & Mel 498 SEK
Flotta scarf Wolsey 1755
           
Wolsey 1755 498 SEK
Neo petrol skjorta Cheap Monday
Skojrta från Cheap Monday med regular fit, liten modern krage samt bröstficka.  
Cheap Monday 498 SEK
Iggy jeans Tiger of Sweden
Jeans från Tiger of Sweden. Jeans med normal midja och en av deras mer slimmade modeller. Bättre jeans får man leta länge efter!               
Tiger of Sweden 498 SEK
Tribecca mörkblå skärp Ljung
Skärp från Ljung. Avskalat och stilrent skärp som passar lika bra till chinos som till jeans. 
Ljung 498 SEK
Tribecca cognac skärp Ljung
Skärp från Ljung. En avskalat, snygg skärp som passar både jeans och chinos. 
Ljung 498 SEK
Case Superlight grå tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim. Rund hals med knäppning på axeln samt detaljer på armbågarna.      
Dr Denim 498 SEK
Elastic skärp Scalpers
Skärp från Scalpers. En slitstarkt skärp i canvas med läderdetaljer. Skärpet passar både till jeans och chinos. 
Scalpers 498 SEK
Niko 6150 navy mössa NN07
Mössa från NN07 med tight passform, uppvikt kant och detalj i läder.     
NN07 498 SEK
Al Capone solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs i brunt.  Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 498 SEK
Neo mörkgrå skjorta Cheap Monday
Skjorta från Cheap Monday med bekväm passform, modern krage och bröstficka. 
Cheap Monday 498 SEK
Wester bookcase svart Nic & Mel
Mobilplånbok från Nic & Mel. Med den skyddar du din Iphone 5 och du kan även ha tre kort så att du har allt samlat på ett smidigt sätt. 
Nic & Mel 498 SEK
Melvin Big walllet cognac Nic & Mel
Plånbok från Nic & Mel med fek fack för kort, ett stort fack för sedlar och ett myntfack. Plånboken har även en nyckelring så du kan ha allt samlat.
Nic & Mel 498 SEK
Rodolfo manschettknappar Tiger of Sweden
Manschettknappar från Tiger of Sweden med Tigers logga på.   
Tiger of Sweden 498 SEK
Melvin Big wallet mörkbrun Nic & Mel
Plånbok från Nic & Mel. Plånboken har fem fack för kort, ett stort fack för sedlar och myntfack med dragkedja. Plånboken har även en nyckelring så att du har allt samlat på en och samma plats.
Nic & Mel 498 SEK
Niko 6150 grå mössa NN07
Mössa från NN07 med uppvik samt läderdetalj.
NN07 498 SEK
Mörkblå slips Ljung
Slips från Ljung. En färgstark slips med en glatt yta som gör att den syns.
Ljung 498 SEK
Veiron svart plånbok Sandqvist
Plånbok från Sandqvist.
Sandqvist 498 SEK
Silktie Ljung
Silkesslips från Ljung i en mörk grå färg.         
Ljung 498 SEK
Knitted tie Ljung
Stickad slips från Ljung med rak kant.      
Ljung 498 SEK
Zephyr solglasögon Le Specs
   
Le Specs 498 SEK
Veiron brun plånbok Sandqvist
Plånbok från Sandqvist.
Sandqvist 498 SEK
Mickel blå necessär Sandqvist
Necessär från Sandqvist i kraftig canvas med läderdetaljer. Inuti finns fyra fack, utanpå ett fack samt handtag att hänga upp den i.
Sandqvist 498 SEK
Jason cognac plånbok Nic & Mel
Plånbok från Nic & Mel.
Nic & Mel 498 SEK
Malism blå långärmad t-shirt Army fo Me
Långärmad t-shirt från Army of Me med tight fit och knäppning vid halsen.   
Army of Me 498 SEK
Malism vit långärmad t-shirt Army of Me
Långärmad t-shirt från Army of Me. En farfarströja med unik design. Tight fit och knäppning vid halsen.   
Army of Me 498 SEK
Scale svart t-shirt Army of Me
T-shirt från Army of Me med djup ringning i halsen, rullade kanter vid nederkanten samt ärmslut. Detalj sömmar som går diagonalt över plagget och sned skuren längst ned.   
Army of Me 498 SEK
Scale blå t-shirt Army of Me
T-shirt från Army of Me med djup ringning i halsen, rullade kanter vid ärmslut och nederkant. Detalj sömmar som går diagonalt över plagget.   
Army of Me 498 SEK
Trinetti slipsnål Tiger of Sweden
Slipsnål från Tiger of Sweden. Silverfärgad nål med guldfärg på änden. En klassisk detalj för den som vill ge ett välklätt intryck.
Tiger of Sweden 498 SEK
Silano svart korthållare Tiger of Sweden
Korthållare från Tiger of Sweden med plats för tre kort. Den har en öppning nedtill så man lätt kan skjuta ut kortet.
Tiger of Sweden 498 SEK
Silano vinröd korthållare Tiger of Sweden
Korthållare från Tiger of Sweden. Den har plats för tre kort och har en öppning nedtill så man enkelt skjuta ut kortet.
Tiger of Sweden 498 SEK
Legacy Midnight Green t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden. En skön t-shirt i säsongens trendfärg grönt. Detalj med logga vid nederkanten.   
Tiger of Sweden 498 SEK
Selva svart plånbok Tiger of Sweden
Plånbok från Tiger of Sweden. Plånboken har plats för fyra kort på insidan samt ett utanpå. 
Tiger of Sweden 498 SEK
Glasögonfodral P.A.P
   
P.A.P 498 SEK
Alassio bröstnäsduk Tiger of Sweden
Bröstnäsduk från Tiger of Sweden. En tunn bröstnäsduk med ett camouflagemönster som får dig att sticka ut från mängden.  
Tiger of Sweden 498 SEK
Macario keps Tiger of Sweden
Keps från Tiger of Sweden. En klassisk gubbkeps som ger ett självsäkert och stiligt intryck. Passar bra till den som är ute efter ett stiligare alternativ till den vanliga kepsen.
Tiger of Sweden 498 SEK
Selva mörkbrun plånbok Tiger of Sweden
Mörkbrun plånbok från Tiger of Sweden med fyra kortfack på insidan samt ett utanpå. 
Tiger of Sweden 498 SEK
Cricket piké Morris
Piké från Morris. Ribbstickad vid ärmslut och krage samt stor logga på bröstet.         
Morris 495 SEK
Cederwood shoe tree Loake
Skoblock från Loake som spänner ut skon och bevarar dess form. Tillverkade av väldoftande cederträ.
Loake 495 SEK
Guz black t-shirt Tiger of Sweden
Ribbad farfarströja från Tiger of Sweden med djup ringning i halsen och tight passform. Farfarströjan är tunn och bekväm och passar perfekt i varmare väder.                                            
Tiger of Sweden 489 SEK
Ormond 1983 jeans Dr Denim
Jeans från Dr Denim. En nykomling i deras Ormond-familj vid namn 1983. En retrobyxa med snygg slitning. Tajt passform, normal midja och smala ben.                        
Dr Denim 489 SEK
Zap grå t-shirt Tiger of Sweden
Långärmad t-shirt från Tiger of Sweden med ärmar i kontastfärg. T-shirten har djup ringning i halsen, tunt följsamt tyg samt logga nedtill.  
Tiger of Sweden 489 SEK
Jasper crew neck tröja Resteröds
Tröja från Resteröds. En collegetröja med detalj i nacken. Tröjan har lite slitna muddar vilket ger ett rockigt intryck.                
Rester√∂ds 489 SEK
Ormond 2nd Hand Light jeans Dr Denim
Jeans från Dr Denim med normal midja, avsmalnade ben och knappgylf. Jeansen har en ljus slitning som passar perfekt för ljusare tider.  
Dr Denim 489 SEK
Lex t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden med en v-ringning och farfarsknäppning. En lätt och luftig t-shirt som passar perfekt för varmare väder.     
Tiger of Sweden 479 SEK
Lex long sleeved t-shirt Tiger of Sweden
Långärmad t-shirt från Tiger fo Sweden i tunt bekväm material. Djup ringning i halsen med knäppning.                
Tiger of Sweden 479 SEK
Helmer skjorta Red Collar Project
Skjorta från Red Collar Project i ett blått spräckligt. För den som vill addera lite färg i höstgarderoben.            
Red Collar Project 479 SEK
Iphoneholder w. strap perforated Nic & Mel
Perforetat mobilfodral med rem som kan bäras runt halsen. Passar Iphone 3 och 4. 
Nic & Mel 469 SEK
Iphone holder w strap Nic & Mel
    
Nic & Mel 469 SEK
Iphone holder Nic & Mel
     
Nic & Mel 468 SEK
Iphone holder w strap Nic & Mel
      
Nic & Mel 468 SEK
Authentic Navy sneakers Vans
Sneakers från Vans. Deras koppling till skate och surfning sträcker sig ända tillbaka till 1966 när denna modell skapades. Authentic är en stilren sko i canvas som hör hemma på varje mans skohylla.    
Vans 454 SEK
Zip Hood Ljung
Huvtröja från Ljung. En stilren modell med dragkedja som sitter som gjutet. Mudd vid ärmslut och nederkant.                
Ljung 450 SEK
Vintage washbasket long sleeve skjorta Superdry
Skjorta från Superdry i militärstuk. En avslappnad skjorta med två bröstfickor och logga på bröstet.          
Superdry 450 SEK
The Den skjorta Savvy Citizen
Modellen 182cm/70kg och bär storlek M 
Savvy Citizen 450 SEK
Zip hood Ljung
Huvtröja från Ljung. En stilren modell med dragkedja som sitter som gjutet. Mudd vid ärmslut och nederkant.        KAMPANJ: Få t-shirt gratis när du handlar Ljung för 1 000 kr, värde 349 kr!  Skriv vilken storlek du vill ha i kommentarfältet i kassan.   
Ljung 450 SEK
Sweatshirt Patch Orange Thread tröja Nudie Jeans
Tröja från Nudie Jeans. Tröjan har tydliga sömmar, muddar vid ärmslut och nederkant samt armbågslappar med sömmar i orange.              
Nudie Jeans 450 SEK
Hatfield Navy skjorta Wolsey 1755
Skjorta från Wolsey 1755 med button down-krage och locker loop. En lite kortare modell som ger ett avslappnat intryck.                                                                                                                         ...
Wolsey 1755 450 SEK
Erland skjorta Red Collar Project
Skjorta från Red Collar Project. Flanellskjorta med duffelknäppning. Skjortan har knäppning på ärmar för ett snyggt uppvik.     
Red Collar Project 450 SEK
Classic tarpaulin laptop bag 15" Superdry
Väska från Superdry. En jobbväska med plats för datorer på 15 tum eller mindre samt allt man behöver ha med sig. Har ett stort fack och flera små samt stort tryck framtill.    
Superdry 450 SEK
Hatfield Khaki skjorta Wolsey 1755
Skjorta från Wolsey med button down-krage, locker loop och bröstficka. Skjortan är en avslappnad modell som bärs utanför byxan.                                                                                            
Wolsey 1755 450 SEK
Gunnar Organic Slubby Twill skjorta Nudie Jeans
Skjorta från Nudie Jeans. En tjockare bomullsskjorta med manschetter med två knappar, bröstfickor med flikar och sömmar i orange.              
Nudie Jeans 450 SEK
Oxford Striped Button Down SC skjorta Morris
Skjorta från Morris med button down-krage, locker loop och broderat emblem på bröstet. En välsydd skjorta som kommer bli din absoluta favorit.     
Morris 450 SEK
Hysteroid jacka Army of Me
Jacka från Army of Me med dragkedja, hög krage, två fickor framtill och en bröstficka. Jackan har en innerficka.  
Army of Me 450 SEK
Henrik check skjorta Resteröds
Skjorta från Resteröds. En grövre rutig skorta som passar perfekt för lite kallare väder.           
Rester√∂ds 450 SEK
Adrian Ipadcase perforated Nic & Mel
Perforerat Ipadfodral från Nic & Mel.    
Nic & Mel 450 SEK
Henrik check skjorta Resteröds
Skjorta från Resteröds i skogshuggarstuk med rutigt mönster och lite grövre material. En bekväm skjorta med loose fit.             
Rester√∂ds 450 SEK
Kent shorts Ljung
Shorts från Ljung med stora fickor på sidan. Bekväma, snygga, ett säkert val i sommar.       
Ljung 450 SEK
Haldon väska Wolsey 1755
          
Wolsey 1755 450 SEK
511 Slim Straight Zip Fly Original Black jeans Levi's
Jeans från Levi's. Slim fit modell med fem fickor, dragkedja och avsmalnande ben. En klassisk och stilren byxa från den anrika jeanstillverkaren.      
Levis 450 SEK
508 Regular taper fit pitch jeans Levi¬īs
Jeans från Levi's. En avsmalnande modell, fem fickor och dragkedja. Byxan har en mörk slitning och är en av de mest populära modeller från denna världsberömda jeanstillverkare.       
levi¬īs 450 SEK
Karl tröja Resteröds
Stickad tröja från Resteröds i tre olika färger och med lite djupare ringning i halsen.         
Rester√∂ds 450 SEK
511 Slim sung blue jeans Levi¬īs
Jeans från Levi's. En slim fit-modell, fem fickor och dragkedja. Byxan har en ljus tvätt och är en av de mest populära modeller från denna världsberömda jeanstillverkare.          
Levi¬īs 450 SEK
Reed knit tröja Brixtol
Stickad tröja från Brixtol i så kallad Waffle-knit som förr i tiden användes mycket av fiskare då det skulle torka snabbare. Tröjan har också tumhål.          
Brixtol 450 SEK
Ipadfodral P.A.P
     
P.A.P 449 SEK
Cosmic String solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med randiga skalmar och tonat glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 449 SEK
Cosmic String solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med randiga skalmar och tonat glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.    
Le Specs 448 SEK
M. Lt. Single Jersey Roll Edge Tee vit Filippa K
T-shirt från Filippa K. En mer avslappnad modell från detta stilrena märke. T-shirten har en bekväm passform samt rullade kanter vid krage, ärmslut och nederkant.          
Filippa K 448 SEK
3-pack boxer multi Hugo Boss
Kalsonger från Hugo Boss. Ett 3-pack i svart, vitt och grått.  
Hugo Boss 448 SEK
3-pack boxer svart Hugo Boss
Kalsonger från Hugo Boss. Ett 3-pack svarta kalsonger av bästa kvalitet.  
Hugo Boss 448 SEK
M. Lt. Single Jersey Roll Edge Tee Svart Filippa K
T-shirt från Filippa K med en ren och avskalad design. T-shirten har rullande kanter vid nacke, ärmslut och nedtill. Denna t-shirt kommer bli din absoluta favorit då den inte bara är snygg utan extremt bekväm.             
Filippa K 448 SEK
Iphonefodral P.A.P
Iphonefodral från P.A.P av hög kvalitet med ytterligare ett fack på framsidan. Passar Iphone 3 och 4.        
P.A.P 448 SEK
Iphonefodral P.A.P
        
P.A.P 448 SEK
Ribbed Sweat tröja Cheap Monday
Tröja från Chea Monday med loose fit och muddar vid krage, ärmslut och nederkant i kontrastärg. Kardborreband som detalj på bröstet.  
Cheap Monday 448 SEK
Firsby blå scarf Wolsey
Scarf från Wolsey.   
Wolsey 448 SEK
Firsby grå scarf Wolsey
Scarf från Wolsey.   
Wolsey 448 SEK
Firsby grön scarf Wolsey
Scarf från Wolsey.   
Wolsey 448 SEK
Kevin keywallet cognac Nic & Mel
Plånbok från Nic & Mel. Plånboken har plats för sex kort samt dina nycklar så att du på ett smidigt sätt har allt samlat på en och samma plats.
Nic & Mel 448 SEK
Insomnia solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 448 SEK
Nyder parka Cheap Monday
Mörkgrön parkas från Cheap Monday. En riktig pärla som funkar år efter år. Har fyra fickor framtill och innerficka. En perfekt höstjacka som håller dig varm.            
Cheap Monday 420 SEK
Laurence pullover Tiger of Sweden
Kabelstickad pullover från Tiger of Sweden med ribbade ärmslut och nederkant.           
Tiger of Sweden 420 SEK
Donk chino ash grey Dr Denim
Chinos i jeansmodell. Perfekt för alla som älskar chinos och inte vill se ut som 80-talets kontorsråttor. Comfort fit tapered leg.                  
Dr Denim 419 SEK
Guz dusk t-shirt Tiger of Sweden
Ribbstickad farfarströja från Tiger of Sweden med tight passform och djup ringning i halsen. Tröjan är tunn och bekväm och matchas bäst till favoritjeansen.     
Tiger of Sweden 419 SEK
Jersey shorts navy Ljung
Shorts från Ljung. Dressade jerseyshorts med dragsko i midjan, gylf, två fickor framtill och en bak. Perfekt för när man vill vara uppklädd på ett bekvämt sätt.   
Ljung 419 SEK
Jersey shorts grey melange Ljung
Shorts från Ljung med gylf, två fickor framtill, en bakficka och dragsko i midjan. Shortsen passar lika bra till t-shirt eller kavaj.   
Ljung 419 SEK
Tobias washed black jeansjacka Cheap Monday
Jeansjacka från Cheap Monday. Kort modell med mörk slitning. Knappar med deras klassiska dödsskalle.  
Cheap Monday 419 SEK
Tobias light trash jeansjacka Cheap Monday
Jeansjacka från Cheap Monday. Kort modell med ljus tvätt. Knappar med deras klassiska dödsskalle. 
Cheap Monday 419 SEK
Ruffy SHSL brun t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden. En av deras mest populära t-shirt i ny version. T-shirten har bröstficka och rullade kanter vid ärmslut och nedtill. Utmärkt passform.      
Tiger of Sweden 419 SEK
Perdida pik√© Nikolaj d'√Čtoiles
Pik√©tr√∂ja fr√•n¬†Nikolaj d'√Čtoiles. En slimmad modell med stor krage och deras emblem p√• br√∂stet.¬†
Nikolaj d¬ī√Čtoiles 419 SEK
Mössa Tiger of Sweden
                  
Tiger of Sweden 419 SEK
Ease grå jeansskjorta Dr Denim
Jeansskjorta från Dr Denim. Skjortan har knäppknappar, button down-krage samt detaljer på bröstet och armbågar.           
Dr Denim 419 SEK
Ease blå jeansskjorta Dr Denim
Jeansskjorta från Dr Denim med button down-krage, knäppknappar samt detalj på bröstet och armbågar.         
Dr Denim 419 SEK
Chris svart långärmad t-shirt Red Collar Project
Långärmad t-shirt från Red Collar Project med loose fit och slits på sidan.         
Red Collar Project 419 SEK
Chris mörkgrå långärmad t-shirt Red Collar Project
Långärmad t-shirt från Red Collar Project med mjukt matrial och loose fit.      
Red Collar Project 419 SEK
Sweatshirt Nudie Jeans
Tröja från Nudie Jeans. En avskalad collegetröja med korsade sömmar vid halsen och muddar vid ärmslut och nederkant.             
Nudie Jeans 419 SEK
Sweatshirt Nudie Jeans
Tröja från Nudie Jeans. En avskalad collegetröja med korsade sömmar vid halsen och muddar vid ärmslut och nederkant.              
Nudie Jeans 419 SEK
Dots slips Morris
Slips från Morris i en bredare modell med prickigt mönster.        
Morris 419 SEK
Surrey piké Morris
Piké från Morris. Ribbstickad vid ärmslut och krage samt stor logga på bröstet.       
Morris 400 SEK
Patch sweat tröja Ljung
Collegetröja från Ljung med en stilren design med konstrasttyg på underarmarna som detalj.        
Ljung 400 SEK
Kris tröja Resteröds
Stickad tröja från Resteröds. Tunn tröja med snygg ringning i halsen och bröstficka. En tröja med en härlig passform som ger en avslappnad look.               
Rester√∂ds 400 SEK
Handskar Morris
Läderhandskar från Morris av högsta kvalitet. Synliga sömmar vilket ger dem ett lyft och deras emblem är en vinnande detalj. 
Morris 400 SEK
Riazor skjorta Savvy Citizen
Skjorta från Savvy Citizen med unik bröstficka och button under-krage. En stilren skjorta som passar till vardags och till jobbet.          
Savvy Citizen 400 SEK
Berlin skjorta Savvy Citizen
Skjorta från Savvy Citizen med uttänkta detaljer. Skjortan har färgade knappar och sömmar.     
Savvy Citizen 400 SEK
Yokko LS grey t-shirt Tiger of Sweden
Tunn långärmad t-shirt från Tiger of Sweden med lite djupare ringning och väldigt mjukt material.          
Tiger of Sweden 400 SEK
Juan Le Pins piké navy Morris
Piké från Morris. Ribbstickad vid ärmslut och krage samt stor logga på bröstet.        
Morris 400 SEK
Juan Le Pins piké apricot Morris
Piké från Morris. Ribbstickad vid ärmslut och krage samt stor logga på bröstet.       
Morris 400 SEK
Berlin skjorta Savvy Citizen
Randig skjorta från Savvy Citizen. Har bröstficka med vit kant och Savvy Citizens emblem broderat på armen.       
Savvy Citizen 400 SEK
Yokko LS light ink t-shirt Tiger of Sweden
Långärmad t-shirt från Tiger of Sweden. En tunn följsam tröja med lite djupare ringning i halsen.         
Tiger of Sweden 400 SEK
Ecole pikétröja Tiger of Sweden
Pikétröja från Tiger of Sweden. Stilren piké med broderade kanter på armar och krage.        
Tiger of Sweden 400 SEK
Ecole pikétröja Tiger of Sweden
Pikétröja från Tiger of Sweden. Stilren piké med broderade kanter på armar och krage.      
Tiger of Sweden 400 SEK
Piers skjorta Wolsey 1755
Skjorta från Wolsey 1755. En klassisk oxfordskjorta med button down-krage, knapp i nacken och logga längst ner på skjortan.       
Wolsey 1755 400 SEK
Ecole pikétröja Tiger of Sweden
Pikétröja från Tiger of Sweden. Stilren piké med broderade kanter på armar och krage samt logga på bröstet.                                                                                                                           ...
Tiger of Sweden 400 SEK
Shorty skjorta Tiger of Sweden
Rutig skjorta från Tiger of Sweden med dubbla bröstfickor, svarta knappar och innertyg.  
Tiger of Sweden 400 SEK
Teen Spirit solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med svarta bågar och tonat glas. Ett par trendriktiga solglasögon med runda glas. 
Le Specs 399 SEK
Knitted poc Ljung
Stickad bröstnäsduk från Ljung i marinblått med vit kant.           
Ljung 399 SEK
Fantasy Red bröstnäsduk Morris
Bröstnäsduk från Morris med ett livligt mönster som är en viktig detalj när du bär kavaj eller kostym.    KAMPANJ: Keps på köpet när du handlar Morris för 1 000 kr!Morris Cricket cap läggs med i ditt paket efter att du genomfört din beställning.   
Morris 399 SEK
Fantasy Navy bröstnäsduk Morris
Bröstnäsduk från Morris med en sober textur som är pricken över iet när kavajen åker på.   
Morris 399 SEK
Fantasy Green bröstnäsduk Morris
Bröstnäsduk från Morris. En sober bröstnäsduk som ger din kostym eller blazer ett riktigt lyft.    KAMPANJ: Keps på köpet när du handlar Morris för 1 000 kr!Morris Cricket cap läggs med i ditt paket efter att du genomfört din beställning.   
Morris 399 SEK
Iphone 5 fodral P.A.P
Mobilfodral från P.A.P med rem som du bär runt halsen. Passar till Iphone 5.      
P.A.P 399 SEK
Iphone 5 fodral P.A.P
Mobilfodral från P.A.P med rem som du bär runt halsen. Passar till Iphone 5.
P.A.P 399 SEK
Locker t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden. Ett plagg av högre kvalitet och snygg ringning i halsen.      
Tiger of Sweden 399 SEK
James shorts Cheap Monday
Shorts från Cheap Monday. Bekväma shorts i jersey material med dragsko i midjan och grön innertyg.         
Cheap Monday 399 SEK
Reginaldo hängslen Tiger of Sweden
Hängslen från Tiger of Sweden. Ger ett riktigt lyft till kostymen när man ska vara finare än vanligt.       
Tiger of Sweden 399 SEK
Tight heavy washed jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday. En nyhet från deras Tight-linje. Normalhög midja, tight passform och avsmalnande ben samt en snygg ljus tvätt.   
Cheap Monday 399 SEK
Lord Curious solglasögon Le Specs
Solglasögon från Le Specs med svarta skalmar och tonat glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.
Le Specs 399 SEK
Oh Deer! mössa Oh Deer! blue/red
Nytt svenskt m√∂ssm√§rke med pippande renar ‚Äď Oh deer! P√• lite avst√•nd ser det bara ut som en s√∂t m√∂ssa fr√•n norra Sverige men tittar man n√§rmare inser man vad de snuskiga djuren egentligen pysslar med. En garanterad snackis som kommer att bli en hype. Fashionisland.se √§r f√∂rst med denna m ...
Oh Deer! 398 SEK
Oh Deer! mössa Oh Deer! green/white
Nytt svenskt m√∂ssm√§rke med pippande renar ‚Äď Oh deer! P√• lite avst√•nd ser det bara ut som en s√∂t m√∂ssa fr√•n norra Sverige men tittar man n√§rmare inser man vad de snuskiga djuren egentligen pysslar med. En garanterad snackis som kommer att bli en hype. Fashionisland.se √§r f√∂rst med denna m ...
Oh Deer! 398 SEK
Oh Deer! mössa Oh Deer! pink/white
Nytt svenskt m√∂ssm√§rke med pippande renar ‚Äď Oh deer! P√• lite avst√•nd ser det bara ut som en s√∂t m√∂ssa fr√•n norra Sverige men tittar man n√§rmare inser man vad de snuskiga djuren egentligen pysslar med. En garanterad snackis som kommer att bli en hype. Fashionisland.se √§r f√∂rst med denna m ...
Oh Deer! 398 SEK
Tight OD 5643 black jeans Cheap Monday
Cheap Mondays klassiska storsäljare. Tajt unisexbyxa som prytt allt från rockstjärnor och jet sets till fashionistor och uteliggare. Tightmodellens passform: Normalhög midja, tajt passform och avsmalnande ben. Stretchtyg. Originalet från 2004. 
Cheap Monday 398 SEK
Tight 45 min stonewash jeans Cheap Monday
Cheap Mondays klassiska storsäljare. Tajt unisexbyxa som prytt allt från rockstjärnor och jet sets till fashionistor och uteliggare. Tightmodellens passform: Normalhög midja, tajt passform och avsmalnande ben. Stretchtyg. Originalet från 2004.
Cheap Monday 398 SEK
Tight dark clean wsh jeans Cheap Monday
Cheap Mondays klassiska storsäljare. Tajt unisexbyxa som prytt allt från rockstjärnor och jet sets till fashionistor och uteliggare. Tightmodellens passform: Normalhög midja, tajt passform och avsmalnande ben. Stretchtyg. Originalet från 2004. 
Cheap Monday 398 SEK
Tight original unwashed jeans Cheap Monday
Cheap Mondays klassiska storsäljare. Tajt unisexbyxa som prytt allt från rockstjärnor och jet sets till fashionistor och uteliggare. Tightmodellens passform: Normalhög midja, tajt passform och avsmalnande ben. Stretchtyg. Originalet från 2004.
Cheap Monday 398 SEK
Iphone holder Tiger of Sweden
Iphonefodral från Tiger of Sweden. Stilfullt sätt att skydda telefonen. Passar Iphone 3 och 4.
Tiger of Sweden 398 SEK
Tight Credit Light Blue jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday. Jeansen har normal midja, tight fit och gylf med dragkejda. En jämn blå färg men subtil slitning över låret.
Cheap Monday 398 SEK
Marzio keps Tiger of Sweden
Keps från Tiger of Sweden med stilren design. Logga på sidan och knäppning baktill för att reglera storlek.     
Tiger of Sweden 398 SEK
Marzio keps Tiger of Sweden
Keps från Tiger of Sweden med stilren design. Logga på sidan och knäppning baktill för att reglera storlek.     
Tiger of Sweden 398 SEK
Five unwash jeans Cheap Monday
Raka r√•denimjeans fr√•n Cheap Monday med gula och oranga s√∂mmar. Knappgylf med d√∂dskalleloggan p√• den √∂versta knappen. √Ėvriga knappar har en skeletthand ingraverad. Modellen p√•minner om en 501:a. Fivemodellens passform: Normalh√∂g midja, l√∂s passform med avsmalnande ben. 90-talsinspirerad de ...
Cheap Monday 398 SEK
Tight Credit Dark Blue jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday. En mörkblå tvätt med tydliga mustascher. Jeansen har normal midja, tight fit, stretch och gylf med dragkedja. 
Cheap Monday 398 SEK
Tight Forever jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday med slitningar och tydliga mustascher. Jeansen har normal midja, tight fit och gylf med dragkedja.  
Cheap Monday 398 SEK
Long John långkalsonger Resteröds
Långkalsonger från Resteröds med camouflagemönster.  
Rester√∂ds 398 SEK
M. Basic vit t-shirt Filippa K
T-shirt från Filippa K. En avskalad t-shirt med rund hals som utgör basen i garderoben.                
Filippa K 398 SEK
Profumo 3-pack kalsonger Tiger of Sweden
Kalsonger från Tiger of Sweden. 3-pack svarta kalsonger med vit resår. 
Tiger of Sweden 398 SEK
Road svart tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim. En klassisk collegetröja med ribbad mudd vid krage, ärmslut och nederkant.           
Dr Denim 398 SEK
Road blå tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim. En collegetröja med ribbad krage, ärmslut samt nederkant.          
Dr Denim 398 SEK
M. Soft Lycra V-neck vit t-shirt Filippa K
T-shirt från Filippa K. En v-ringad t-shirt med stretch med bra passform och som passar lika bra till jeans som till dressade byxor.        
Filippa K 398 SEK
Tight Base Dark Blue jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday. Normal midja, tight fit och smala ben. Jeansen har en lätt slitning som bara blir snyggare ju mer du använder dem.           
Cheap Monday 398 SEK
M. Soft Lycra V-neck svart t-shirt Filippa K
T-shirt från Filippa K. En v-ringad t-shirt med tight passform och stretch vilket gör den bekväm och följsam.            
Filippa K 398 SEK
Neil Sweat black tröja Cheap Monday
Collegetröja från Cheap Monday. Stilren och enkel coolgetröja som passar till allt och är ett enklet val när man inte vet vad man ska ha på sig. Ett basplagg som hör hemma i varje mans garderob.           
Cheap Monday 398 SEK
Neil Sweat Charcoal Melange tröja Cheap Monday
Collegetröja från Cheap Monday med rund hals, raglanärm muddar vid ärmslut och nederkant. Tröjan passar lika bra över en t-shirt eller skjorta.             
Cheap Monday 398 SEK
Neil Sweat Earth Green melange tröja Cheap Monday
Tröja från Cheap Monday. En avskalad collegetröja i en av höstens trendigaste färger. Rund hals, raglanärm och muddar vid ärmslut och nederkant.            
Cheap Monday 398 SEK
Neil Remake Red Melange tröja Cheap Monday
Tröja från Cheap Monday. En klassisk collegetröja med rund hals, raglanärm, muddar vid ärmslut och nederkant. Funkar perfekt till favoritjeansen och till chinos.              
Cheap Monday 398 SEK
Tight Mid Grey Wash jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday. Normal midja, tight passform upptill och över benen. En tvättad grå färg med sömmar i svart kontrastfärg.      
Cheap Monday 398 SEK
Tight New Black jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday. Jeansen har normal midja, tight fit och fem fickor. Perfekta basjeans med en djup svart färg som går att matcha till nästan allt.         
Cheap Monday 398 SEK
M. Soft Lycra Tee vit Filippa K
T-shirt från Filippa K med rund hals och tight passform med har mycket stretch vilket gör t-shirten väldigt skön.            
Filippa K 398 SEK
M. Soft Lycra Tee navy Filippa K
T-shirt från Filippa K. En avskalad t-shirt med rund hals och tight passform. T-shirten har mycket stretch vilket gör den bekväm och följsam.              
Filippa K 398 SEK
M. Soft Lycra Tee svart Filippa K
T-shirt från Filippa K. En enkel t-shirt med rund hals och tight fit. T-shirten har mycket stretch vilket gör det väldigt bekväm.        
Filippa K 398 SEK
Scooptee mörkgrå t-shirt Ljung
T-shirt fr√•n Ljung. Deras nya modelle Scooptee med n√•got djupare ringning i halsen √§n Slubtee samt br√∂stficka i kontrastf√§rg. √Ąnnu en riktig p√§rla fr√•n modeskaparna hos Ljung. ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†
Ljung 398 SEK
Scooptee mörkblå t-shirt Ljung
T-shirt från Ljung. Deras senaste modell som de kallar Scooptee. Den har något djupare ringning i halsen är Slubtee, passform som framhäver bröstet och ärmar och så har den bröstficka på vänster sida.            
Ljung 398 SEK
M. Basic svart t-shirt Filippa K
T-shirt från Filippa K. En avskalad t-shirt med rund hals som hör hemma hemma i varje mans garderob.               
Filippa K 398 SEK
Slips Tiger of Sweden
               
Tiger of Sweden 398 SEK
Tight Grey Star jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday. Tight modell, normalhög midja och är tight över hela benet.             
Cheap Monday 398 SEK
Tight Blue Dry jeans Cheap Monday
Jeans från Cheap Monday. Otvättade jeans med normal midja, tight passform upptill och över benen. Dessa jeans behövs gå in för att formas och mjukas upp.        
Cheap Monday 398 SEK
Kattvik grön halsduk Red Collar Project
Halsduk från Red Collar Project. 
Red Collar Project 398 SEK
Harold farfarströja Dr Denim
Farfarströja från Dr Denim med knäppning i halsen och muddar på ärmslut.        
Dr Denim 398 SEK
Harold farfarströja Dr Denim
Farfarströja från Dr Denim med knäppning i halsen och muddar på ärmslut.        
Dr Denim 398 SEK
Harold farfarströja Dr Denim
Farfarströja från Dr Denim med knäppning i halsen och muddar på ärmslut.     
Dr Denim 398 SEK
Pila svart mössa Tiger of Sweden
Mössa från Tiger of Sweden. Kabelstickad mössa i ull som värmer skönt när vädret blir kallare.  
Tiger of Sweden 398 SEK
Nicholson beanie rib svart Nudie Jeans
Mössa från Nudie Jeans. En mindre mössa med uppvik som bärs som en sotarmössa. Logga framtill.  
Nudie Jeans 398 SEK
Stewart bookcase Iphone 5 svart Nic & Mel
Case för Iphone 5 från Nic & Mel.
Nic & Mel 398 SEK
Stewart bookcase Iphone 5 cognac Nic & Mel
Case för Iphone 5 från Nic & Mel.
Nic & Mel 398 SEK
Plånbok OAS
Plånbok från OAS med fyra fack för kort och ett större för sedlar. Plånboken har logga på framsidan.      
Oas 398 SEK
Plånbok OAS
Plånbok från OAS med fyra fack för kort och ett större för sedlar. Plånboken har logga på framsidan.        
Oas 398 SEK
Iver 3116 blå t-shirt NN07
T-shirt från NN07 med avslappnad passform. T-shirten har logga nedtill.
NN07 398 SEK
Iver 3116 orange t-shirt NN07
T-shirt från NN07 med logga nedtill och avslappnad passform.  
NN07 398 SEK
Cricket keps Morris
Keps från Morris med broderat emblem, böjbar skärm och justerbar storlek med spänne. Något tvättad med subtila slitningar.  
Morris 398 SEK
Carlos grå t-shirt Red Collar Project
T-shirt från Red Collar Project med bröstifcka med dragkedja.      
Red Collar Project 398 SEK
Pila mörkgrå mössa tiger of Sweden
Mössa från Tiger of Sweden. Kabelstickat mönster i fin ull som värmer skönt när vädret vänder till det kallare.     
Tiger of Sweden 398 SEK
Pila mörkblå mössa Tiger of Sweden
Kabelstickad mössa från Tiger of Sweden i fin ull som håller dig varm i kallare väder.   
Tiger of Sweden 398 SEK
Atrani keps Tiger of Sweden
Keps från Tiger of Sweden med böjbar skärm, justerbar storlek och logga på sidan. 
Tiger of Sweden 398 SEK
Hannes bruna handskar Red Collar Project
Handskar från Red Collar Project. 
Red Collar Project 398 SEK
Hannes svarta handskar Red Collar Project
Handskar från Red Collar Project. 
Red Collar Project 398 SEK
Collect svart skjorta Selected Homme
Skjorta från Selected Homme. Skjortan har button down-krage, bröstficka samt logga på bröstet.           
Selected Homme 398 SEK
Iphone wallet Nic & Mel
          
Nic & Mel 398 SEK
Locker t-shirt Tiger of Sweden
T-shirt från Tiger of Sweden. Ett plagg av högre kvalitet och snygg ringning i halsen.    
Tiger of Sweden 398 SEK
Collect vit skjorta Selected Homme
Skjorta från Selected Homme med button down-krage, bröstficka och logga på bröstet.             
Selected Homme 398 SEK
Iphone wallet Nic & Mel
       
Nic & Mel 398 SEK
Nicholson beanie rib grå Nudie Jeans
Mössa från Nudie Jeans med uppvik och logga framtill. Bär som en sotarmössa.
Nudie Jeans 398 SEK
Kattvik svartvit halsduk Red Collar Project
Halsduk från Red Collar Project.    
Red Collar Project 398 SEK
Kattvik svart halsduk Red Collar Project
Halsduk från Red Collar Project.   
Red Collar Project 398 SEK
M. Don plånbok svart Filippa K
Plånbok från Filippa K i svart läder. Plånboken har sex kortfack och ett stort fack för sedlar. 
Filippa K 398 SEK
Oh Deer! mössa Oh Deer! wine
Nytt svenskt m√∂ssm√§rke med pippande renar ‚Äď Oh deer! P√• lite avst√•nd ser det bara ut som en s√∂t m√∂ssa fr√•n norra Sverige men tittar man n√§rmare inser man vad de snuskiga djuren egentligen pysslar med. En garanterad snackis som kommer att bli en hype. Fashionisland.se √§r f√∂rst med denna m ...
Oh Deer! 398 SEK
Oh Deer! mössa Oh Deer! grey
Nytt svenskt m√∂ssm√§rke med pippande renar ‚Äď Oh deer! P√• lite avst√•nd ser det bara ut som en s√∂t m√∂ssa fr√•n norra Sverige men tittar man n√§rmare inser man vad de snuskiga djuren egentligen pysslar med. En garanterad snackis som kommer att bli en hype. Fashionisland.se √§r f√∂rst med denna m ...
Oh Deer! 398 SEK
Oh Deer! mössa Oh Deer! blue
Nytt svenskt m√∂ssm√§rke med pippande renar ‚Äď Oh deer! P√• lite avst√•nd ser det bara ut som en s√∂t m√∂ssa fr√•n norra Sverige men tittar man n√§rmare inser man vad de snuskiga djuren egentligen pysslar med. En garanterad snackis som kommer att bli en hype. Fashionisland.se √§r f√∂rst med denna m ...
Oh Deer! 398 SEK
Lord Curious Solglasögon Le Specs
Le Specs med fläckiga bågar och brunt glas. Le Specs har alltid bra solskydd enligt australiensisk standard.  
Le Specs 398 SEK
Hair Recovery Concentrate 12-pack American Crew
Recovery concentrate från American Crew. Ett effektivt koncentrat för att behandla och förbygga håravfall.  Appliceras direkt på hårbotten och absorberas snabbt. Bryt av toppen på ampullen, fördela koncentraten och massera in det i hårbotten. Skall inte sköljas ur. 
American Crew 398 SEK
Sandhamn sydväst 20 Grundéns
Regnhatt från Grundéns. Flanellfodrad med öronlappar och justerbar hakrem.  
Grund√©ns 398 SEK
Viggo jacka Red Collar Project
Basebolljacka från Red Collar Project i två färger. Jackan har dragkedja, muddar på ärmslut och nederkant samt en innerficka.            
Red Collar Project 390 SEK
Kintore cable crew neck Wolsey 1755
Kabelstickad tröja från Wolsey 1755 med en härlig struktur.               
Wolsey 7155 390 SEK
Boris blazer Red Collar Project
Blazer från Red Collar Project. Den har två fickor framtill samt en bröstficka med lock. Ett perfekt substitut till vårjackan.    
Red Collar Project 390 SEK
Modena Piceno mid men sneakers Pantofola d'Oro
Sko från det historiska italienska märket Pantofola d'Oro. I början var det enbart fotbollsskor som gjordes men nu finns det ett stort utbud av kvalitativa sneakers, finskor och mycket mer.            
Pantofola d¬īOro 360 SEK
Jealous jacka Selected Homme
Jacka från Selected Homme. En klassisk Varsity-jacka med läderarmar, fyra fickor framtill och muddar vid ärmslut och nederkant.  
Selected Homme 360 SEK
Alanzo pullover Tiger of Sweden
Stickad pullover från Tiger of Sweden med djup ringning i halsen, muddar vid ärmslut och nederkant och en avslappnad passform.         
Tiger of Sweden 360 SEK
Modena Piceno mid men sneakers Pantofola d'Oro
Sko från det historiska italienska märket Pantofola d'Oro. I början var det enbart fotbollsskor som gjordes men nu finns det ett stort utbud av kvalitativa sneakers, finskor och mycket mer.        
Pantofola d¬īOro 360 SEK
Delaney Casual skjorta Fhonetics
Vit elegant skjorta från Fhonetics med stor krage och snygg detalj med svarta knappar. 
Fhonetics 360 SEK
Marlon plånbok Nic & Mel
   
Nic & Mel 359 SEK
Blake handskar Ljung
Handskar från Ljung i läder med dragkedja.     
Ljung 359 SEK
Jaspar crew neck tröja Resteröds
Tröja från Resteröds. En collegetröja med väldigt mjukt material, logga i nacken samt en sliten look på muddarna.                    
Rester√∂ds 350 SEK
Sal sweat svart Cheap Monday
Tröja från Cheap Monday i bombar-stil. Tröjan har dragkedja, fickor framtill samt ficka på vänster ärm.        
Cheap Monday 350 SEK
Sub t-shirt Tiger of Sweden
Långärmad t-shirt från Tiger of Sweden. Lång t-shirt med rullad kant vid ärmslut och nederkant. Logga på sidan nertill.              
Tiger of Sweden 350 SEK
Sub t-shirt Tiger of Sweden
Långärmad t-shirt från Tiger of Sweden. Lång t-shirt med mudd på ärmar och på nederkantens bakdel.             
Tiger of Sweden 350 SEK
Sub t-shirt Tiger of Sweden
Långärmad t-shirt från Tiger of Sweden. Lång t-shirt med rullad kant vid ärmslut och nederkant. Logga på sidan nertill.          
Tiger of Sweden 350 SEK
Allan sweatshirt Red Collar Project
Tröja från Red Collar Project. En gråmelerad collegetröja med raglanärm.  
Red Collar Project 350 SEK
Donk chino dark camel vintage Dr Denim
Chinos från Dr Denim. En vintagemodell i jeansmaterial. Normal midja och avsmalnande ben.         
Dr Denim 350 SEK
Mariehamn Bag navy Red Collar Project
Väska från Red Collar Project. En snygg totebag med ett fack på utsidan som stängs med tryckknappar. På insidan finns tre mindre fack varav ett stängs med dragkedja. Axelrem medföljer.   
Red Collar Project 350 SEK
Dragon sneakers Adidas
Adidas Dragon är en av Adidas klassiska modeller och har varit med sedan 70-talet. Adidas Dragon är en retrorunner med Adidasloggan på plös, utsida och bakkappa. Skon är gjord i de tre materialen mocka, skinn och mesh.
Adidas 350 SEK
Dragon sneakers Adidas
Adidas Dragon är en av Adidas klassiska modeller och har varit med sedan 70-talet. Adidas Dragon är en retrorunner med Adidasloggan på plös, utsida och bakkappa. Skon är gjord i de tre materialen mocka, skinn och mesh.      
Adidas 350 SEK
Dragon sneakers Adidas
Adidas Dragon är en av Adidas klassiska modeller och har varit med sedan 70-talet. Adidas Dragon är en retrorunner med Adidasloggan på plös, utsida och bakkappa. Skon är gjord i de tre materialen mocka, skinn och mesh.
Adidas 350 SEK
Paper carrier väska Cheap Monday
Väska från Cheap Monday med två större fack utanpå och ett fack på insidan som stängs med dragkedja. Axelrem medföljer.   
Cheap Monday 350 SEK
Treeger clean used jeans Dr Denim
Jeans från Dr Denim. Rak femficksmodell med hög midja med en sliten finish.      
Dr Denim 350 SEK
Charlton tröja Dr Denim
Tröja från Dr Denim med djupare ringning och randigt mönster.    
Dr Denim 350 SEK
Valle jumper Red Collar Project
Tröja från Red Collar Project med lappar på axlarna och rutigt mönster på armbågarna. Samt den klassiska knappen på armen.      
Red Collar Project 350 SEK
Tyler tröja Dr Denim
Stickad tröja från Dr Denim i olika blå toner. Mudar vid ärmslut och nederkant samt bröstficka.  
Dr Denim 350 SEK
Treeger medium used jeans Dr Denim
Jeans från Dr Denim. En rak femfickmodell med hög midja och sliten finish.              
Dr Denim 350 SEK
Hakans Con t-shirt Tiger of Sweden
Långärmad t-shirt från Tiger of Sweden. En stilren och bekväm tröja med bröstficka och krage med kontrastfärg.             
Tiger of Sweden 350 SEK
Loose pocket skjorta Cheap Monday
Skjorta från Cheap Monday. En avskalad skjorta med bröstficka som hör hemma i varje mans garderob. Går att matcha med nästan allt.    
Cheap Monday 349 SEK
Grå sweatshirt Red Collar Project
Tröja från Red Collar Project med en härligt struktur i matrialet. Loose fit och svart innertyg som skapar ett snyggt kontrast.              
Red Collar Project 349 SEK
Iphoneholder perforated Nic & Mel
Perforerat mobilfodral från Nic & Mel. Passar till Iphone 3 och 4.  
Nic & Mel 349 SEK
Leon hood Cheap Monday
Huvtröja från Cheap Monday. Tröjan har fickor framtill och tydliga sömmar som detalj.        
Cheap Monday 349 SEK
Flotta scarf Wolsey 1755
             
Wolsey 1755 349 SEK
M. Reverse Panel svart t-shirt Filippa K
T-shirt från Filippa K med detaljsömmar framtill på bröstet samt liten bröstficka.        
Filippa K 349 SEK
Tower Merino v-neck Selected Homme
Stickad tröja från Selected Homme med v-ringad hals och ribbade ärmslut och fåll. ERBJUDANDE: Få den mest populära t-shirten från Selected Homme gratis (värde 199 kr) när du köper två valfria Selected Homme-plagg! Gäller ej rea-plagg och kan inte kombineras med andra erbjudanden.     ...
Selected Homme 349 SEK
Tower Merino v-neck Selected Homme
Stickad tröja från Selected Homme med v-ringad hals och ribbade ärmslut och fåll.         
Selected Homme 349 SEK
Tower Merino crew neck Selected Homme
Rundhalsad tr√∂ja fr√•n Selected Homme med ribbad hals, √§rmslut och f√•ll.¬†¬†ERBJUDANDE:¬†Handla tv√• valfria pik√©er och f√• en till p√• k√∂pet!√Örets mest popul√§ra pik√© ‚Äď Selected Homme Aro Irish green ‚Äď l√§ggs med i ditt paket efter du har genomf√∂rt din best√§llning.¬†¬†
Selected Homme 349 SEK
Next Page
All products sorted A-Z
Share |
Top Manufacturer
Adidas(8)
Alan Paine(22)
American Crew(41)
Army of Me(62)
Baracuta(6)
Baxter of California(14)
Björn Borg(3)
Brixtol(42)
Calvin Klein(12)
Cheap Monday(227)
Cheap Monday/Weekdaybrands(4)
Converse(18)
d:fi(3)
Daniel Wellington(31)
Dolomite(8)
Dr Denim(172)
Fhonetics(11)
Filippa K(96)
Frank Dandy(21)
Gant Rugger(58)
Gloverall(16)
Grundéns(10)
Happy Beads(6)
Happy Plugs(17)
Havaianas(8)
Hugo Boss(66)
Hugo Boss - Hugo(4)
Jofama(10)
King for Jofama(8)
Le Specs(71)
levi¬īs(6)
Levis(4)
Ljung(141)
Loake(8)
Mads Nörgaard(4)
Marco Parisi(10)
Marshall(6)
Matt Weston(18)
Morris(132)
Neuw(29)
New Era(10)
Nic & Mel(84)
Nikolaj d¬ī√Čtoiles(12)
NN07(60)
Nudie Jeans(72)
Oas(43)
Oh Deer!(12)
P.A.P(27)
Pantofola d¬īOro(10)
Patagonia(14)
Pour(33)
Ray Ban(24)
Recipe for men(29)
Red Collar Project(144)
Red Wing Shoes(8)
Resteröds(75)
Sandqvist(28)
Savvy Citizen(10)
Scalpers(45)
Selected Homme(155)
Snoot(10)
Stutterheim(5)
Sunpocket(16)
Superdry(20)
Superga(6)
The Stray Boys(40)
Tiger of Sweden(428)
Triwa(36)
Truesers(10)
Vans(15)
Viola Milano(12)
Wolsey(26)
Wolsey 1755(57)

© 2014 Yamox.com